Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

PrEdAtΩR

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by PrEdAtΩR »

file polla dinato to doloma

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:Χαχά :!: έπιασα τζαιγώ βελονίδα σε "αληθινό ψεύτικο" :!: :arrow:

Image

ωραίον το δόλωμαν α??? :twisted: :lol: :lol: :lol:
CyBasser wrote:...na mou fereis fwto OXI mono pou psaria :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Ε φίλε, αμέν σινάξω τουλάχιστον 2 μωρά monitor lizards να τες κάμω αναπαραγωγή :twisted: εν στρέφουμε πίσο :!: :!: :!:
Wraion to dolwma :)

Efantastikes re cave na piainnoumen ston Kouri tjai na vouroun monitors potjei poda??????? :) :)
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

caveman

Post by caveman »

να βουρούν ποτζί ποδά?? όχι ρε φίλε, εν υπάρχει περίπτοση να γινεί έτσι πράμα, θα γενεί μεγάλη οικολογική ζημιά σε τέτοια περίπτοση!

Τζίντο δόλωμα έντο έβρεξα κόμα :P τζίπα να το μπίξω της βελονίδας να πιάσει γούρρι :P :P :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

largemouth

Post by largemouth »

Ατε ρε cave και ο θεός βοηθός
Waiting for the perfect storm

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

caveman wrote:να βουρούν ποτζί ποδά?? όχι ρε φίλε, εν υπάρχει περίπτοση να γινεί έτσι πράμα, θα γενεί μεγάλη οικολογική ζημιά σε τέτοια περίπτοση!

Τζίντο δόλωμα έντο έβρεξα κόμα :P τζίπα να το μπίξω της βελονίδας να πιάσει γούρρι :P :P :lol:
Επαραδέκτηκα σε ρε cave! Συμφωνώ απολύτως μαζί σου πας τούτον.... Αλλά εννά θέλω να μου φέρεις κατι τις αν μεν έρτω εγώ... Εννά σου πώ ιδιαιτέρως....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

C&R

Post by C&R »

PrEdAtΩR wrote:file polla dinato to doloma
Nai telio :lol:

caveman

Post by caveman »

Σήμμερα μαζί με τον Γκρεγκ... ως συνίθος, η απόλυτη γεριμία :!: :!: Πρώτα εμείναμεν που πεζίνα, δεύτερο εξέχασα τα κλειδιά της δουλείας μέστην τζέπη τζαι εγείρευκεν με ο μάστρος να του τα πάρω... τζαι όπως εφαίνετουν ότι ολά πάν κατα διαόλ.. ....φκάλλει ο σειράς το πρώτο λαβράκι! Άμαν είδα ότι είχεν λαβράκια, αλλάζω ψαράκι... μόνο ένα είχα για λαβράκια, τα υπόλοιπα (καμιά πενηνταριά) ήταν ούλλα για μεγάλα πράματα, σφίρνες κτλ. Βάλλω πάνο τα ψεύτικο, δεύτερι βολή έπιασα ένα, λίγο κάτο που κιλό... άρκεψεν εβούραν ο σειράς να έρτει με την απόχη... ώσπου νάρτει εύκαλα το με το χέρι που τα βράχια. Όπως το εβάστουν, πάω να το σεικόσω να το δεί ο σειράς... τζιάρκεψεν να χτυπιέτε, εκαταέσιεισεν μου τον αντίχειρα τζαι έππεσεν μου μέστους βράχους, τζη μισίνα 16ρουα :cry: εμάχουμουν να το σηκώσω έξω που την τρύπα, αντινάσεται αλλό θκιό φορές, εκόπην η μισίνα πας τους βράχους τζαί έμηνα έτσι :x :x τζίταν το μόνο καλό ψεύτικο που είχα μαζί μου :cry: .....αύριο θα είμαι καλύτερα προετιμασμένος :!:
==ΤΟΥΡΝΑ==

no-nick

Post by no-nick »

caveman wrote:Σήμμερα μαζί με τον Γκρεγκ... ως συνίθος, η απόλυτη γεριμία :!: :!: Πρώτα εμείναμεν που πεζίνα, δεύτερο εξέχασα τα κλειδιά της δουλείας μέστην τζέπη τζαι εγείρευκεν με ο μάστρος να του τα πάρω... τζαι όπως εφαίνετουν ότι ολά πάν κατα διαόλ.. ....φκάλλει ο σειράς το πρώτο λαβράκι! Άμαν είδα ότι είχεν λαβράκια, αλλάζω ψαράκι... μόνο ένα είχα για λαβράκια, τα υπόλοιπα (καμιά πενηνταριά) ήταν ούλλα για μεγάλα πράματα, σφίρνες κτλ. Βάλλω πάνο τα ψεύτικο, δεύτερι βολή έπιασα ένα, λίγο κάτο που κιλό... άρκεψεν εβούραν ο σειράς να έρτει με την απόχη... ώσπου νάρτει εύκαλα το με το χέρι που τα βράχια. Όπως το εβάστουν, πάω να το σεικόσω να το δεί ο σειράς... τζιάρκεψεν να χτυπιέτε, εκαταέσιεισεν μου τον αντίχειρα τζαι έππεσεν μου μέστους βράχους, τζη μισίνα 16ρουα :cry: εμάχουμουν να το σηκώσω έξω που την τρύπα, αντινάσεται αλλό θκιό φορές, εκόπην η μισίνα πας τους βράχους τζαί έμηνα έτσι :x :x τζίταν το μόνο καλό ψεύτικο που είχα μαζί μου :cry: .....αύριο θα είμαι καλύτερα προετιμασμένος :!:

sea-hunter

Post by sea-hunter »

caveman wrote:Σήμμερα μαζί με τον Γκρεγκ... ως συνίθος, η απόλυτη γεριμία :!: :!: Πρώτα εμείναμεν που πεζίνα, δεύτερο εξέχασα τα κλειδιά της δουλείας μέστην τζέπη τζαι εγείρευκεν με ο μάστρος να του τα πάρω... τζαι όπως εφαίνετουν ότι ολά πάν κατα διαόλ.. ....φκάλλει ο σειράς το πρώτο λαβράκι! Άμαν είδα ότι είχεν λαβράκια, αλλάζω ψαράκι... μόνο ένα είχα για λαβράκια, τα υπόλοιπα (καμιά πενηνταριά) ήταν ούλλα για μεγάλα πράματα, σφίρνες κτλ. Βάλλω πάνο τα ψεύτικο, δεύτερι βολή έπιασα ένα, λίγο κάτο που κιλό... άρκεψεν εβούραν ο σειράς να έρτει με την απόχη... ώσπου νάρτει εύκαλα το με το χέρι που τα βράχια. Όπως το εβάστουν, πάω να το σεικόσω να το δεί ο σειράς... τζιάρκεψεν να χτυπιέτε, εκαταέσιεισεν μου τον αντίχειρα τζαι έππεσεν μου μέστους βράχους, τζη μισίνα 16ρουα :cry: εμάχουμουν να το σηκώσω έξω που την τρύπα, αντινάσεται αλλό θκιό φορές, εκόπην η μισίνα πας τους βράχους τζαί έμηνα έτσι :x :x τζίταν το μόνο καλό ψεύτικο που είχα μαζί μου :cry: .....αύριο θα είμαι καλύτερα προετιμασμένος :!:
a re gmt atuxia :twisted: itan ali8ino pseftiko i pseftiko psftiko? :lol: :lol:
Keep Walking...Keep Fishing!!

caveman

Post by caveman »

Νάμπο ρε λεβέντη :lol: μάσχιεσε να καταλάβεις που ήντα υλικόν ήταν το ψαρούιν μου α?? :lol: :lol: ήταν :idea: ημιαλιθινό ψεύτικο... μόνον εγώ εχω που τούτα 8) 8) :lol: :lol:
==ΤΟΥΡΝΑ==

caveman

Post by caveman »

no-nick wrote:

ο νίκος μας πάλε κάτι ήθελεν να πει, αλλά εμετάνοσεν :lol:
==ΤΟΥΡΝΑ==

sea-hunter

Post by sea-hunter »