εδηλωσα σε εγω, πιο εν το προβλημα?Greg wrote:μα εν τζιε εδηλωσα συμμετοχη εγω ρε

εδηλωσα σε εγω, πιο εν το προβλημα?Greg wrote:μα εν τζιε εδηλωσα συμμετοχη εγω ρε
Konix wrote:Εν το μεταξύ τον τόπο ήβρεται τον όξα ακόμα..Άν όχι (τζιαι επιθυμείται να έρτεται Πάφο) ...έσσει πολλά καλήν παραλία που φορεί 500+ άτομα να ψαρεύκουν...
Σωστός ο Οχι-Νίκ! Κάποιοι που εμάς ρε παιδιά δουλεύκουν και Παρασκευή ως αργά και Σάββατο μεσημέρι. Ας το κρατήσουμε κάπου σχετικά προσιτό σε όλους. Σίγουρα η Πάφος εν ωραία αλλά για εμάς έχει δυσκολίες. Ας μην το πάρουμε πιο δυτικά της Λεμεσού...no-nick wrote:Konix wrote:Εν το μεταξύ τον τόπο ήβρεται τον όξα ακόμα..Άν όχι (τζιαι επιθυμείται να έρτεται Πάφο) ...έσσει πολλά καλήν παραλία που φορεί 500+ άτομα να ψαρεύκουν...
αν το κανουμαι Παφο ενα μας φαν οι Λευκωσιατες, μετα τις 18 του μηνος θα συζητηζουμαι τον τοπο οπως και πολλα αλλα.
no-nick wrote:λογω καπιων απροβλεπτων καταστασεων αν ο διαγωνισμος γινη Σαββατο 26/8 ,υπαρχη οπιοσδηποτε συμετεχοντας στον διαγωνισμο που δεν μπορη για τις 26 ???????????
Φιουυυυno-nick wrote:O ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/7, οπως ειπαμε
ολα επιτρεπουνται εχτος ο δυναμιτης και η ψαροτροφη.EVANTHIS LOIZOU wrote:Κε. Προεδρε, καλησπερα![]()
Θα ηθελα να μαθω ΑΝ θα επιτρεψετε τα "στοιχηματα" σχετικα με τον αγωνα αυτο![]()