αλο κοπελια !!
παρακαλω να τις πιασιν να πνασουμε !!
...την κυριακη κοντα στην πετουντα επιεν ο ανηψιος μου με το καλαμι!!
εσιε καμια 20 και εψαρευκαν και εμπηκαν καπιοι εξυπνοι με την βαρκα ομπρος τουσ και εζωναντες!!
...εφοναζαν οι αλλοι που εψαρευκαν ...τζινοι με την βαρκα εφεραν αλλο καμια 15-20 αρκα !!
τελικα ηβρα ντα και ειπαν να τες πιαν ουλλες και να τες μιρασουσην !!
ειπα του να πιαση το τμημα αλιειας ...τελικα λαλη μου ασ τες πιασουν να ησυχασουμε και τουτοι ουλλοι μονο ζημια καμνουν!
το σαββατο επιαμεν οικογενιακως ενα πραμα 2-3 8ιαεσ μου που εθελαν να πιασουν εστω και ενα ψαρι με την αντενα και 3 ανηψια !!
..επιαμεν πριν το ζυγι ...ηβραμεν λια ψαρκα και εποσκολιουμαστε πολλυ γελιο...εχτοσ ο θιος μου υστερα , γιατι εσπασαν του το καλαμι
...τελος παντων ...ηρτε ενα παιδι που ειχε σπιτι εκει κοντα ακριβως πανω απο την παραλια ...και εφωναζεν να φιουμεν ...
των ρωτησα αν ειναι ιδιωτικη η παραλια εν μου απαντησεν...
μετα μας ειπεν πως ενα παιδι πριν καιρο πατησε ενα αγκιστρη ...εν τον επιστεψα για να ειμαι ειλικρινης και εσυνεχισε και σαλαβαταν !!
μια φαση που επεια να πιασω τα πραματα να βουτησω ειδα τον ανηψιο μου να μανικονεται και εκραταν τον ο αλλοσ μου ανηψιος!!
...ο κυριοσ που εχει το σπιτι ηθελε να τουσ διωξη που την παραλια του ειπα να φερει αστυνομια αν εχει προβλημα και μετα αρκεψε και εκατηγοραν τουσ κυπρεουσ και τουσ βαρωσιοτεσ γιατι εψαρεψαμεν παρακαλω 3 γυνεκαις και 2 που απλα επιβλεπαν και ευκαλαν κανενα ψαρι εξω αμαν επιαναν...
εσια που εν τες εφαεν το παιδι ...αλλα μου εκαμεν εντυπωση το θρασως του αλλου που ηθελε την παραλια δικη του και μετα οι κατηγοριες εναντιων 3 γυνεκων ...ισως να εκαμα λαθος που εν τον αφηκα να τες φαη ...αλλα ειχε να φκη και πουπανω υστερα!!
απλα για να δειτε πως τουτος να μιληση ελληνικα εν ηξερεν αλλα ηθελε την παραλια δικη του !!
να μεν λαλουμε μονο για τουσ κυπραιους ειμαστε σπανιο ειδος ξερω το γι αυτο ο θεος εκαμεν μας 500,000 με το ζορι