Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
- StephanosNic
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
για ενα περιεργο λογο επερίμενα το οτι ο πρώτος που εννα απαντούσε εννα ήταν εσύ χαχαχαχαχαχαχαχαχα τωρα που εννα ξαναέρτω λεμεσό εννα το δοκιμάσω χαχαχαχαχαχαχαχα
I MAKE FISH YOU GO DISCO !!!! DISCO DISCO GOOD GOOD !!!!
- chrysanthos9
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
Rememper always someone waiting for you at home
- konstantinos kalogir
Μεν πάεις, εν νεν καλές οι Λεμεσιανές....!!!!!!StephanosNic wrote:για ενα περιεργο λογο επερίμενα το οτι ο πρώτος που εννα απαντούσε εννα ήταν εσύ χαχαχαχαχαχαχαχαχα τωρα που εννα ξαναέρτω λεμεσό εννα το δοκιμάσω χαχαχαχαχαχαχαχα

- konstantinos kalogir
Ήταν ένας ψαράς και ένας κυνηγός και εκόφκαν κουβέντες ένα Σάββατο βράδυ....
Λαλεί ο ψαράς: -Επία προχτές και έπιασα ένα λαβρακούι 2 κιλά. Δολώνω το που το νούρο , εν επέρασε μισή ώρα τάκα τούκου τσιμπά μου φκάλω έξω ένα καρχαρία.
Ε ίνταπου να τον κάμω δολώνω τον και τζίνον. Περνά αλλό κανένα μισάωρο τάκα τούκου πιάνω μια φάλαινα...
Ε μα ίνταμπου να την κάμω, δολώνω την και τζίνη που τον νούρο....
Ε κάτσε να σου πω τι έπαθα την Τετάρτη και τελειώνεις μου μετά την ιστορία σου, λαλεί του ο κυνηγός...
Κυνηγός: -Επερπαστούσα μες στο δάσος την ώρα που εχάραζε, θωρώ πίσω που ένα θάμνο κάτι εσούζετουν.. Λαλώ που μέσα μου 'εν κανένας λαός', οπλίζω και τάκα τούκου έπεξα τον. Πάω πίσω που το θάμνο και τι να δω, έν άνθρωπο που έπεξα
Άτε πιάνω την τσάππα ανοίω ένα λάκκο βάλλω τον μέσα. Την ώρα που τον εσκέπαζα με το χώμα περνά ένα ζευγάρι με 2 μωρά θορούν με. Ε μα τι να κάμω, να πάω φυλακή;
έπεξα τους και τζίνους
Ψαράς: -Μα τι λαλείς ρε φίλε πέρκει να σοβαρομιλάς
Κυνηγός: -Ε ναι ρε φίλε, τέλοσπαντων ανοίω μεγάλο λάκκο βάλλω τους μέσα, την ώρα που έβαλλα το χώμα σταματά τζιαμέ δίπλα μου ένα σχολικό λεωφορείο και κατεβαίνουν 30 μαθητές και 5-6 καθηγητές....
Ψαράς: -Πέρκει να τους έπεξες και τζίνους;;;;;;;
Κυνηγός: - Πρόσεξε τι εν να μου πεις ότι έπιαες με τη φάλαινα που εδώλωσες ειδαλλιώς εν να τους πέξω και τζίνους!!!!!!!!!!!

Λαλεί ο ψαράς: -Επία προχτές και έπιασα ένα λαβρακούι 2 κιλά. Δολώνω το που το νούρο , εν επέρασε μισή ώρα τάκα τούκου τσιμπά μου φκάλω έξω ένα καρχαρία.

Ε κάτσε να σου πω τι έπαθα την Τετάρτη και τελειώνεις μου μετά την ιστορία σου, λαλεί του ο κυνηγός...

Κυνηγός: -Επερπαστούσα μες στο δάσος την ώρα που εχάραζε, θωρώ πίσω που ένα θάμνο κάτι εσούζετουν.. Λαλώ που μέσα μου 'εν κανένας λαός', οπλίζω και τάκα τούκου έπεξα τον. Πάω πίσω που το θάμνο και τι να δω, έν άνθρωπο που έπεξα

Ψαράς: -Μα τι λαλείς ρε φίλε πέρκει να σοβαρομιλάς

Κυνηγός: -Ε ναι ρε φίλε, τέλοσπαντων ανοίω μεγάλο λάκκο βάλλω τους μέσα, την ώρα που έβαλλα το χώμα σταματά τζιαμέ δίπλα μου ένα σχολικό λεωφορείο και κατεβαίνουν 30 μαθητές και 5-6 καθηγητές....
Ψαράς: -Πέρκει να τους έπεξες και τζίνους;;;;;;;

Κυνηγός: - Πρόσεξε τι εν να μου πεις ότι έπιαες με τη φάλαινα που εδώλωσες ειδαλλιώς εν να τους πέξω και τζίνους!!!!!!!!!!!

MUAHAHAHA

- StephanosNic
ε για αλλαγή σκηνικού ρε κανει λευκωσιατισες χεχεχεχεχε οκ οκ αλλο 'ανέκδοτο' αληθινή ιστορία που την άκουσα ο ίδιος σε ενα κατάστημα με είδη ψαρέματος στην Λευκωσίαkonstantinos kalogir wrote:Μεν πάεις, εν νεν καλές οι Λεμεσιανές....!!!!!!StephanosNic wrote:για ενα περιεργο λογο επερίμενα το οτι ο πρώτος που εννα απαντούσε εννα ήταν εσύ χαχαχαχαχαχαχαχαχα τωρα που εννα ξαναέρτω λεμεσό εννα το δοκιμάσω χαχαχαχαχαχαχαχα![]()
![]()
![]()
Ψαράς 1: Τζιε που λαλείς ρε φίλε εδοκίμασα να παω για ττττούνες (ναι τοσα τ εβαλε ο τύπος) ποτζί στον πρωταρά αλλά εν μου εκαϊλησε τίποτε !!!
Πασσ-ψαράς 2: Ε μα ρε φίλε ένα λεπτό, ίντα ώραν επίες για ττττούνες?
Ψαράς 1: Ε πρέπει να ήταν κατα το μεσομέρι
Πασσ-ψαράς 2: Ε εν γιαυτό που εν έπιαες τίποτε
Ψαράς 1: Γιατί?
Πασσ-Ψαράς 2: (με οσο πιο σοβαρό ύφος εμπορούσε) Γιατί το μεσομέρι ο τττονος πνάζει
Στεφανος: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΤΤΤΟΝΟΣ ΠΝΑΖΕΙ!!!
Τζιε που τότε έμεινε μου η έκφραση 'πνάζω όπως τον τττόνο' αμα εν κάμνω τίποτε τζιε απλώνω

- konstantinos kalogir
Το μεσημέρι πνάζει, τη νύχτα τζιμάτε, και το απόγευμα πάει για καφέ και παίζει χαρτούι....
Εν για αυτό που εν πιάνουμε, εν πολυάσχολα ψάρκα!!!

Εν για αυτό που εν πιάνουμε, εν πολυάσχολα ψάρκα!!!

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑαααααααStephanosNic wrote:Ψαράς 1: Τζιε που λαλείς ρε φίλε εδοκίμασα να παω για ττττούνες (ναι τοσα τ εβαλε ο τύπος) ποτζί στον πρωταρά αλλά εν μου εκαϊλησε τίποτε !!!
Πασσ-ψαράς 2: Ε μα ρε φίλε ένα λεπτό, ίντα ώραν επίες για ττττούνες?
Ψαράς 1: Ε πρέπει να ήταν κατα το μεσομέρι
Πασσ-ψαράς 2: Ε εν γιαυτό που εν έπιαες τίποτε
Ψαράς 1: Γιατί?
Πασσ-Ψαράς 2: (με οσο πιο σοβαρό ύφος εμπορούσε) Γιατί το μεσομέρι ο τττονος πνάζει
Στεφανος: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ο ΤΤΤΟΝΟΣ ΠΝΑΖΕΙ!!!
Τζιε που τότε έμεινε μου η έκφραση 'πνάζω όπως τον τττόνο' αμα εν κάμνω τίποτε τζιε απλώνω
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Re: παω ψάρεμα
από pambos9 την Τρί Ιαν 13, 2009 3:33 am
- ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝ 3μισι ΏΡΑ ΚΑΙ ΕΓΎΡΙΣΕ ΜΟΥ...ΈΧΩ 3 ΠΑΚΈΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...ΣΕ 3 ΏΡΕΣ "ΕΦΙΑ"....ΕΛΠΊΖΩ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΕΝ ΟΎΛΑ 3 ΝΑ ΜΕΝ ΠΙAΣΩ ΤΑ 3 xexexexxexe
εν να παο λενιώς beach στη λάρνακα...ενημερώνω σας αύριο...πάντως εν ψόφος ...ατού τα lerrr
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Re: παω ψάρεμα
E ?τι έγινε έπιασες τίποτε?marios wrote:από pambos9 την Τρί Ιαν 13, 2009 3:33 am
- ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝ 3μισι ΏΡΑ ΚΑΙ ΕΓΎΡΙΣΕ ΜΟΥ...ΈΧΩ 3 ΠΑΚΈΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ...ΣΕ 3 ΏΡΕΣ "ΕΦΙΑ"....ΕΛΠΊΖΩ ΤΏΡΑ ΠΟΥ ΕΝ ΟΎΛΑ 3 ΝΑ ΜΕΝ ΠΙAΣΩ ΤΑ 3 xexexexxexe
εν να παο λενιώς beach στη λάρνακα...ενημερώνω σας αύριο...πάντως εν ψόφος ...ατού τα lerrr

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- StephanosNic
Αλλον ανεκδοτο:
Ήταν ο Χριστός, ο Μωησής και ένας κκέλης και επαίζαν γκόλφ. Ήταν ισόπαλοι και εφτάσαν στην τελευταία και πιο δύσκολη μπάλα, όπου η μπάλα έπρεπε να περάσει από μια μεγάλη λίμνη για να φτάσει στην τρύπα.
Πάει πρώτος ο Μωησής, σκέφτεται λίγην ώρα και κτυπά με το μπαστούνι του την λίμνη, ανοίγει η λίμνη στα δύο, κτυπά το μπαλάκι και πλησιάζει στην τρύπα. Με δεύτερη προσπάθεια πετυχαίνει στόχο.
Πάει ο Χριστός μετά, σκέφτεται λλίον και κτυπά με το μπαστούνι του την λίμνη, αμέσως αυτή παγώνει, κτυπά το μπαλάκι και πλησιάζει πολύ την τρύπα. Με δεύτερη προσπάθεια μέσα το μπαλάκι.
Τέλος, παέι ο κκέλης. Κτυπά το μπαλάκι και πάει κατευθείαν στο νερό. Την ώρα που έππεφτε στο νερό το μπαλάκι, πετάσσεται ένα ψάρι και καταπίνει την μπάλα, και όπως πετάσσεται το ψάρι αρπάζει το ένας αετός και πετά ψηλά. Όπως πετά ψηλά θωρεί το ένας κυνηγός, αμολά του μιαν και βρίσκει το. Καθώς ππέφτει ο αετός στη γη, φεύκει του το ψάρι που τα νύχια και το μπαλάκι από το στόμα του ψαριού κυλά αργά-αργά και βασανιστικά μέσα στην τρύπα.
Κόκκαλον ο Χριστός και ο Μωησής και γυρίζουν αγριεμενοι προς τον κκέλη και με μια φωνή και λένε: "Κανεί ρε Κετσπάγια πιον... κανεί ρε κουμπάρε!!!"
Ήταν ο Χριστός, ο Μωησής και ένας κκέλης και επαίζαν γκόλφ. Ήταν ισόπαλοι και εφτάσαν στην τελευταία και πιο δύσκολη μπάλα, όπου η μπάλα έπρεπε να περάσει από μια μεγάλη λίμνη για να φτάσει στην τρύπα.
Πάει πρώτος ο Μωησής, σκέφτεται λίγην ώρα και κτυπά με το μπαστούνι του την λίμνη, ανοίγει η λίμνη στα δύο, κτυπά το μπαλάκι και πλησιάζει στην τρύπα. Με δεύτερη προσπάθεια πετυχαίνει στόχο.
Πάει ο Χριστός μετά, σκέφτεται λλίον και κτυπά με το μπαστούνι του την λίμνη, αμέσως αυτή παγώνει, κτυπά το μπαλάκι και πλησιάζει πολύ την τρύπα. Με δεύτερη προσπάθεια μέσα το μπαλάκι.
Τέλος, παέι ο κκέλης. Κτυπά το μπαλάκι και πάει κατευθείαν στο νερό. Την ώρα που έππεφτε στο νερό το μπαλάκι, πετάσσεται ένα ψάρι και καταπίνει την μπάλα, και όπως πετάσσεται το ψάρι αρπάζει το ένας αετός και πετά ψηλά. Όπως πετά ψηλά θωρεί το ένας κυνηγός, αμολά του μιαν και βρίσκει το. Καθώς ππέφτει ο αετός στη γη, φεύκει του το ψάρι που τα νύχια και το μπαλάκι από το στόμα του ψαριού κυλά αργά-αργά και βασανιστικά μέσα στην τρύπα.
Κόκκαλον ο Χριστός και ο Μωησής και γυρίζουν αγριεμενοι προς τον κκέλη και με μια φωνή και λένε: "Κανεί ρε Κετσπάγια πιον... κανεί ρε κουμπάρε!!!"
- konstantinos kalogir
konstantinos kalogir wrote:Ε τούτο εν παίζεται, εν φοβερό!StephanosNic wrote:
Κόκκαλον ο Χριστός και ο Μωησής και γυρίζουν αγριεμενοι προς τον κκέλη και με μια φωνή και λένε: "Κανεί ρε Κετσπάγια πιον... κανεί ρε κουμπάρε!!!"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

φοβερό!! φοβερό!!!!

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==