Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

MariosK

Re: Καλαμάρια

Post by MariosK »

Παύλο άλλον η παρανομία και άλλον η παιδεία. Οι νόμοι είναι νόμοι και όλοι οφείλουν να τους γνωρίζουν και να τους τηρούν και απλή λογική εν αρκετή. Ο συγκεκριμένος είναι αρκετόν καιρό μέλος και ξέρει πολλά καλά τι είναι νόμιμο τζε τι όχι. ΚΑΙ ΤΟ C&R ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΖΕ ΣΤΑ ΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΜΕΝΑ ΜΕΓΕΘΗ!!! Για τα ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ εφαρμόζεται τον DON'T CATCH αν θέλεις να μιλήσω στην γλώσσα σου και αν το πιάσεις καταλάθος τούλαχιστο με το φκάλεις τζε φωτογραφία τζε να χουμίζεσαι τζιολας.

Να ασχοληθώ με κάποιον που αξίζει όι με ανθρώπους που απαντούν έτσι:
legendguards wrote:Δυστυχως παιδια ειτε σας αρεσει ειτε οχι στην Π----α μου εμενα

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

ρεεε κοπέλια?!
Σοβαρευτείτε λίο τζιαι αφήστε τες ηλιθιότητες! Ποιο εν το πρόβλημα δηλαδή?! Εξηγά σας κάποια πράγματα ο ΜάριοςΚ και δεν θέλετε να τα δεχτείτε?!
Είναι ΝΟΜΟΣ!!!!!!!!!! Καταλαβαίνετε?! Υπάρχουν επιτρεπόμενα μεγέθη! Και προσπαθεί να σας εξηγήσει να καταλάβετε! Αλλού ,μπορούσαν να στείλουν τα στοιχεία σας και τις φωτογραφίες σας και να σας πάρουν μέσα!
Άλλο το catch and release! Ίσως ο τρόπος που σας τα είπαν να σας επείραξε λίο (εκείνους που επείραξε) αλλά κοιτάξετέ το σωστά! Τι πάει να πει εκάμναν έτσι τζιαι οι παππούδες μας?!ναι, εκάμναν τζιαι δέτε που εκαταντήσαμεν τις θάλασσές μας! Άγονες περιοχές! Και μεν μου πείτε έσειει η θάλασσα, γιατί ξέρω πολλά καλά τι ΕΙΧΕ η θάλασσα! Ψαρεύω κάπου 28-29 χρόνια! Πιστέψετέ με!

Όντως τα ψάρια σου φίλε είναι πολύ μικρά! Άλλο η περίπτωση που ανέφερε ο caveman! Πολλές φορές πιάνονται από σημεία που τους κάνουν ζημιά. Άλλο εκείνο!

Δεν παίρνω το μέρος κανενός! Παίρνω το μέρος το δικό μου αν θέλετε που θέλω να μπορώ να συνεχίσω να ψαρεύω, άλλα τόσα χρόνια αν είμαστε καλά!

Και ρε φίλε, πρόσεξε τα λόγια σου, εν έχεις να κάμεις με κοπελούθκια. Τζιαι να είχες να κάμεις ένεν τρόπος τούτος! Αν ανακαλούσες θα ήταν καλύτερα για όλους!

orfos

Post by orfos »

Ηρεμα παιδια μια παρεα ειμαστε ουλλοι εν αξιζει να μαλλωνουμεν.
Ηρεμα...

arkantos

Post by arkantos »

Για να συνεχίσουμε να είμαστε σαν μια παρέα πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν ψάρια...¨Εάν το κάνει κάπιος ο οποίος έπιασε το πρώτο του ψάρι θα το καταλάβω ... Αλλά κάποιος ο οποίος μπορεί και έχει τις γνώσεις να πιάσει μια τέτοια ψαριά.... είναι κρίμα. Ειλικρινά λυπάμε

pavlos_agianapitis

Post by pavlos_agianapitis »

Ε φιλε ενεν τροποι τουτοι τζαι τορά ειμαι μα....ς εγιω που ασχολιθικα.
plenom'metatopsarem? wrote:ρεεε κοπέλια?!
Σοβαρευτείτε λίο τζιαι αφήστε τες ηλιθιότητες! Ποιο εν το πρόβλημα δηλαδή?! Εξηγά σας κάποια πράγματα ο ΜάριοςΚ και δεν θέλετε να τα δεχτείτε?!
Είναι ΝΟΜΟΣ!!!!!!!!!! Καταλαβαίνετε?! Υπάρχουν επιτρεπόμενα μεγέθη! Και προσπαθεί να σας εξηγήσει να καταλάβετε! Αλλού ,μπορούσαν να στείλουν τα στοιχεία σας και τις φωτογραφίες σας και να σας πάρουν μέσα!
Άλλο το catch and release! Ίσως ο τρόπος που σας τα είπαν να σας επείραξε λίο (εκείνους που επείραξε) αλλά κοιτάξετέ το σωστά! Τι πάει να πει εκάμναν έτσι τζιαι οι παππούδες μας?!ναι, εκάμναν τζιαι δέτε που εκαταντήσαμεν τις θάλασσές μας! Άγονες περιοχές! Και μεν μου πείτε έσειει η θάλασσα, γιατί ξέρω πολλά καλά τι ΕΙΧΕ η θάλασσα! Ψαρεύω κάπου 28-29 χρόνια! Πιστέψετέ με!

Όντως τα ψάρια σου φίλε είναι πολύ μικρά! Άλλο η περίπτωση που ανέφερε ο caveman! Πολλές φορές πιάνονται από σημεία που τους κάνουν ζημιά. Άλλο εκείνο!

Δεν παίρνω το μέρος κανενός! Παίρνω το μέρος το δικό μου αν θέλετε που θέλω να μπορώ να συνεχίσω να ψαρεύω, άλλα τόσα χρόνια αν είμαστε καλά!

Και ρε φίλε, πρόσεξε τα λόγια σου, εν έχεις να κάμεις με κοπελούθκια. Τζιαι να είχες να κάμεις ένεν τρόπος τούτος! Αν ανακαλούσες θα ήταν καλύτερα για όλους!

Φίλε Φοιβο τωρα σοβαρομιλάς, τουτα τα πραματα εκαταλαβες οτι ειπα τωρά εγώ. Ξέρω τουτα τα πραματα, εκατσα τζαι εμελετισατα σηφονο ο νομος ειναι νομος τζαι το c&r εν αλλο πραμα, απλος εσηχησα τα τουτα τα δυο πραματα. Μαλλον για να γινο κατανοιτος επρεπε να γραπσο reliase σκετο, τζαι τελος παντο να κοφκο τουτα τα εγγλεζικα να το ελευθεροσι επιδι είναι υποχρεομενος απο το νόμο. Don't catch για καποιον που καμνει σπιννικ ειναι αδινατον επιδι παντα εν να έχει μη επιτρεπομενο μεγεθος. Το θέμα ολο για μενα δεν ήταν τι εγινε, αλλα να προσπαθήσο να μην ξαναγίνει κατι τέτια κατι που τελικα εφκικα μα....ς. Τζαι τουτο με τους παππουες αν μιλώ ελλινικα ενεν τουτο το νοϊμα που εθελα να δοκω.

Φιλε legendguards θα ήταν καλυτερα να ανακαλέσεις.

Φιλικα παντα Παύλος.
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

plenom'metatopsarem?

pavlos_agianapitis wrote:Ε φιλε ενεν τροποι τουτοι τζαι τορά ειμαι μα....ς εγιω που ασχολιθικα.

Φίλε Φοιβο τωρα σοβαρομιλάς, τουτα τα πραματα εκαταλαβες οτι ειπα τωρά εγώ. Ξέρω τουτα τα πραματα, εκατσα τζαι εμελετισατα σηφονο ο νομος ειναι νομος τζαι το c&r εν αλλο πραμα, απλος εσηχησα τα τουτα τα δυο πραματα. Μαλλον για να γινο κατανοιτος επρεπε να γραπσο reliase σκετο, τζαι τελος παντο να κοφκο τουτα τα εγγλεζικα να το ελευθεροσι επιδι είναι υποχρεομενος απο το νόμο. Don't catch για καποιον που καμνει σπιννικ ειναι αδινατον επιδι παντα εν να έχει μη επιτρεπομενο μεγεθος. Το θέμα ολο για μενα δεν ήταν τι εγινε, αλλα να προσπαθήσο να μην ξαναγίνει κατι τέτια κατι που τελικα εφκικα μα....ς. Τζαι τουτο με τους παππουες αν μιλώ ελλινικα ενεν τουτο το νοϊμα που εθελα να δοκω.

Φιλικα παντα Παύλος.
Ρε Παύλε, εν ήταν για σένα ρε φίλε, αλλά για τα γαλλικά που γράφτηκαν!!!! :D
Όσο για το αν πιάνονται στο σπίινινγκ πιο μικρά...να μεν σου πω πως μόνο πιο μικρά που το επιτρεπόμενο πιάνουνται ...δυστυχώς!
Αλλά όπως σωστά είπες , η προσπάθειά μας, τουλάχιστον όλους εδώ που φαίνεται να αγαπούμε τη θάλασσα, είναι να την προστατέψουμε! :)

pavlos_agianapitis

Post by pavlos_agianapitis »

plenom'metatopsarem? wrote:
pavlos_agianapitis wrote:Ε φιλε ενεν τροποι τουτοι τζαι τορά ειμαι μα....ς εγιω που ασχολιθικα.

Φιλικα παντα Παύλος.
Ρε Παύλε, εν ήταν για σένα ρε φίλε, αλλά για τα γαλλικά που γράφτηκαν!!!! :D
Όσο για το αν πιάνονται στο σπίινινγκ πιο μικρά...να μεν σου πω πως μόνο πιο μικρά που το επιτρεπόμενο πιάνουνται ...δυστυχώς!
Αλλά όπως σωστά είπες , η προσπάθειά μας, τουλάχιστον όλους εδώ που φαίνεται να αγαπούμε τη θάλασσα, είναι να την προστατέψουμε! :)

Τα γαλλικα :D ok φιλε 8)
IΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ HATE ΚΟΥΝΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

caveman

Post by caveman »

legendguards wrote:Δυστυχως παιδια ειτε σας αρεσει ειτε οχι στην Π----α μου εμενα
Δυστυχώς για σένα! Όχι για τα ψάρια, αλλά για σένα! Δυστυχώς, που δεν έχεις παιδεία, που δεν έχεις ήθος, που δεν έχεις τίποτα.
Και αφού δεν σε ενδιαφέρει η άποψη μας, τότε γιατί μπαίνεις καν στον κόπο να ποστάρεις? :|
legendguards wrote:αφιερομενα στο φιλο μου τον Νικολα που μου ειπε τα μυστικα του spinning

Spinning mania
Δυστυχώς για μένα που έπισα τον Νικόλα να ασχολιθεί με το σπιν, και δυστυχώς για τον Νικόλα που σου τα έμαθε μετά εσένα :!:

Πραγματηκά σε λυπάμαι :neutral:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

MariosK

Post by MariosK »

Ο legendguards έγινε ban, όχι για την φωτογραφία του αλλά για την γλώσσα του οπότε μεν περιμένετε να απαντήσει μέχρι τον άλλο μήνα. Φυσικά τούτα μπορεί να τα βλέπει και να τα διαβάζει οπότε ελπίζω να ο ένας μήνας να είναι αρκετός για να σκεφτεί τα λάθη του τζε να συνέλθει.
pavlos_agianapitis wrote:Don't catch για καποιον που καμνει σπιννικ ειναι αδινατον επιδι παντα εν να έχει μη επιτρεπομενο μεγεθος.
Παύλος μπορεί στο spinning να πιάνονται μικρά ψάρια τυχαία, πολλά σπάνια όμως αν ψαρεύεις σωστά, αλλά έχεις πάντα την επιλογή να τα επιστρέψεις πίσω αφού στο spinning κατά 95% των περιπτώσεων τα ψάρια πιάνονται που το στόμα και η ζημιά είναι ελάχιστη σε σχέση με άλλα ψαρέματα που μπορεί ακόμα και να καταπιούν το αγκίστρι.

apsavvas

Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE

Post by apsavvas »

Προσέχουμε για να έχουμε. Και πιστέψετε ότι υπάρχει ψάρι όταν το ψάξεις λίγο.
Οι περισσότεροι είναι κρεατοσυλλέκτες δυστυχώς
The only source of knowledge is experience

plenom'metatopsarem?

MariosK wrote:Ο legendguards έγινε ban, όχι για την φωτογραφία του αλλά για την γλώσσα του οπότε μεν περιμένετε να απαντήσει μέχρι τον άλλο μήνα. Φυσικά τούτα μπορεί να τα βλέπει και να τα διαβάζει οπότε ελπίζω να ο ένας μήνας να είναι αρκετός για να σκεφτεί τα λάθη του τζε να συνέλθει.
pavlos_agianapitis wrote:Don't catch για καποιον που καμνει σπιννικ ειναι αδινατον επιδι παντα εν να έχει μη επιτρεπομενο μεγεθος.
Παύλος μπορεί στο spinning να πιάνονται μικρά ψάρια τυχαία, πολλά σπάνια όμως αν ψαρεύεις σωστά, αλλά έχεις πάντα την επιλογή να τα επιστρέψεις πίσω αφού στο spinning κατά 95% των περιπτώσεων τα ψάρια πιάνονται που το στόμα και η ζημιά είναι ελάχιστη σε σχέση με άλλα ψαρέματα που μπορεί ακόμα και να καταπιούν το αγκίστρι.
έφαγε κίτρινη με λίγα λόγια. Άτε, το κοπελλούι όταν γυρίσει εννα ζητήσει και συγνώμη, εννα δείτε.
Εμένα η εμπειρία μου,μου λέει δυστυχώς πως πιάνονται και πολλά μικρά στο σπίννινγκ και σίγουρα όχι κυρίως από το στόμα (εξαρτάται από το είδος όμως! σε αυτό συμφωνώ Μάριε!) Αλλά, και να πιαστούν και από τα πλάγια, τα αγκίστρια βγαίνουν προσεκτικά και σχετικά εύκολα και τα πιο πολλά ψάρια είναι δυνατά και μπορούν να επιστραφούν στο νερό! Για παράδειγμα ο ορφός! Φεύγει λες και δεν τον έπιασες ποτέ!

apsavvas

Post by apsavvas »

http://www.cytoday.eu/index.php?id=357&nid=1603134

απιστευω αλλά πραγματικό ο κόσμος επελανε

Στάθης

Post by Στάθης »

apsavvas wrote:http://www.cytoday.eu/index.php?id=357&nid=1603134

απιστευω αλλά πραγματικό ο κόσμος επελανε
Μια φορά ένας δικαστής επιδίκαζε το βιασμό κάποιας.
Κατά τη διάρκεια της δίκης, κάλεσε την παραπονούμενη στο εδώλιο και της είπε να ανάψει ένα τσιγάρο, το οποίο και έκανε.
Ακολούθως ο δικαστής, της είπε:
"Τώρα θέλω να το βάλες στο τασάκι."
Απλώνοντας το χέρι του ο δικαστής, πήρε το τασάκι και άρχισε να το μετακινεί κάθε φορά που η παραπονούμενη άπλωνε το χέρι της να βάλει το τσιγάρο μέσα.
Αυτή διαμαρτυρήθηκε ότι κάθε φορά που άπλωνε το χέρι της για να βάλει το τσιγάρο μέσα, ο δικαστής μετακινούσε το τασάκι και ήταν αδύνατο γι' αυτήν να πράξει αυτό που της είπε....
"Ακριβώς..." της είπε ο δικαστης...
no whey no gain

caveman

Post by caveman »

Εν πραγματηκά απίστευτο!!

Πως γίνετε να κάμεις έτσι πράμα για την πλάκα?? Δεν γίνετε! Άτε να βρεθεί ένας αρκετά φτανός για του μπει η ιδέα, αλλά δυό? :lol: :lol: εν γίνεται, κάτι παίζει δαμέ.
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

apsavvas

Post by apsavvas »

Χαμπή νομίζω είχαν κρυφά αισθήματα ο ένας για τον άλλο μάλλον

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”