Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

sea-hunter

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by sea-hunter »

Greg wrote:pravo re sea hunter..e kalo an den fais kumma en vlepis psari!!.. Oso gia to psari pou lete, onomazete opws ipe o cybasser 'aulias', karagiozis h xarajias.. i ougena kamia sxesi.. Sakkorafes exei 2 eidi i mia en touti pou en teras ke i alli en mikroskopiki ke lepti pou pouleite se aquariums gia panw apo 200 euro :twisted:
thank u re file :D pragmati etsi en ta pramata an den eshi kuma en eshi psari :idea:
panikos wrote:
sea-hunter wrote:deftera p tes 10:30 ose tes 1:00 sto topoui tou panicou casting me 3 kalamia k doloma garida tpt
eishe k ena pedi me psarotoufeko k provolea k elaosen ta oulla :twisted: itan k navagosostis na men antrepete

mpravo re sea-hunter gia ta psaria tou savatou , alla sto topoui mou prepei na kamoume lia mathimata gia na piaseis psari :D :D

apopsinos kai exasa akoma 2-3is gmt, o enas prepei na itan kalo komati
opote 8elis a kamoume :lol:

hemilios wrote:
sea-hunter wrote:deftera p tes 10:30 ose tes 1:00 sto topoui tou panicou casting me 3 kalamia k doloma garida tpt
eishe k ena pedi me psarotoufeko k provolea k elaosen ta oulla :twisted: itan k navagosostis na men antrepete
ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΤΕ ΤΟΥΣ , ΤΟΥΣ ΝΥΚΤΕΡΙΝΟΥΣ. Εν τζινοι που έχουν μεγάλη ευθύνη για την κατάντια μας σήμερα. Αυτός δεν ήταν ψαροτουφεκάς ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ. Εξανάγραψα το. Δεν έχουν να κάνουν τίποτε με το ψαροτούφεκο. Απλώς σκοτώνουν και καταστρέφουν . Ψαροτούφεκο = επιλεκτικότητα και αγάπη για την θάλασσα. Δηλαδή τι ευχαρίστηση βρίσκει κάποιος που σκοτώνει το ψάρι την ώρα που δεν μπορεί να αντιδράσει, αν έχει τα "κοτσια" ας κατεβεί την μέρα να δούμε αν θα μπορέσει να πιάσει έστω και έναν γύλο. Από ότι βλέπω και στους ψαράδες και εσείς είσαστε επιλεκτικοί , άκουσα και για catch και release ,αλλά σκεφτήτε μας εμάς που όντως έχουμε την ευκαιρία να διαλέξουμε πιο ψάρι θα κτυπήσουμε για να καταλάβετε και πόσο σοβαρό είναι το τι έκανε ο πιο πάνω ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ.

Θα μου πείτε με την καταγγελία δεν θα γίνει τίποτε. Καλύτερα να υπάρχει η καταγγελία παρά να μας λεν "μα αφού δεν έχουμε καταγγελίες άρα δεν έχει παράνομους"
simfono apolita mazi sou
Keep Walking...Keep Fishing!!

caveman

Post by caveman »

Θαλασσο-Κυνηγέ φίλε μου, το Σαβάτο κατα το μεσομέρι θα πάω κατα τον φάρο του Κιτίου με έναν παρέα που Λευκοσία τζαι θα κάτσω ως τες 21:00-22:00....θέλεις νάρτεις? θα πάμεν με το αυτοκίνιτο μου :wink: έχο τζαι δολώματα τζαι που ούλλα :wink: Εν για surfcasting που πάμεν(μυλοκόπια, μούρμουροι, βατιά) αλλά άμαν τα κλείσουμεν, πριν να φίουμεν θα πάμεν λίγο προς Αγιά Νάπα μερκές για spinning :D :D :D Όποιος άλλος ενδιαφέρετε να έρτει ας το πει....
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

sea-hunter

Post by sea-hunter »

caveman wrote:Θαλασσο-Κυνηγέ φίλε μου, το Σαβάτο κατα το μεσομέρι θα πάω κατα τον φάρο του Κιτίου με έναν παρέα που Λευκοσία τζαι θα κάτσω ως τες 21:00-22:00....θέλεις νάρτεις? θα πάμεν με το αυτοκίνιτο μου :wink: έχο τζαι δολώματα τζαι που ούλλα :wink: Εν για surfcasting που πάμεν(μυλοκόπια, μούρμουροι, βατιά) αλλά άμαν τα κλείσουμεν, πριν να φίουμεν θα πάμεν λίγο προς Αγιά Νάπα μερκές για spinning :D :D :D Όποιος άλλος ενδιαφέρετε να έρτει ας το πει....
orea i idea s :idea: ego eime mesa alla prepi na piaso k eggrisi p tous anoterous :D

Panikos

Post by Panikos »

caveman wrote:Θαλασσο-Κυνηγέ φίλε μου, το Σαβάτο κατα το μεσομέρι θα πάω κατα τον φάρο του Κιτίου με έναν παρέα που Λευκοσία τζαι θα κάτσω ως τες 21:00-22:00....θέλεις νάρτεις? θα πάμεν με το αυτοκίνιτο μου :wink:

Διαγόρα σκεφτου καλά αν θα μπεις στο αυτοκίνητο του caveman :D :D
οι να πεις ότι εν σε προειδοποίησα :twisted:

sea-hunter

Post by sea-hunter »

gt odiga foitsiarika? :lol:
i iponoeis kati allo?? :? :lol:

caveman

Post by caveman »

sea-hunter wrote:
caveman wrote:Θαλασσο-Κυνηγέ φίλε μου, το Σαβάτο κατα το μεσομέρι θα πάω κατα τα Περβόλια, θέλεις νάρτεις? ....
orea i idea s :idea: ego eime mesa alla prepi na piaso k eggrisi p tous anoterous :D

Τελικά επείαμεν τα καλά...για αρχή έπιασα μιαν φκιόλα(μάλλον) πάνο σε ολόκληρη γόπα αλλά ήταν καμπόσον θηρίο τζαι έκοψεν μου το νήμα το 33ρι :shock: :shock: :shock: Αμέσος μετά εύκαλεν ο παρέας έναν σορκό καμπόσον μεάλο, μετά έπιασεν αλλό 3 φορές αλλά εβραχόναν του τζαι έχανεν τους. Ποιο μετά πάλε σε γόπα είχα γαουροτσίμπιμα, εδιπλόθειν το καλάμι :shock: αλλά δεν αγγιστρόθηκε, το είδιο ακόμα μια φορά με ΟΛΟΚΛΗΡΗ τσαρτέλλα....τονίζω το ΟΛΟΟΟΟΚΛΗΡΗ επιδεί είδα πολλούς να κόφκουν την κελλέ :P :lol: :lol: , μετά μια καλή μελάνα που τον παρέα, μετά άμαν ενύχτοσεν εύκαλα τζαι 2 καμπόσον μεάλα μουγγριά, αλλόνας σορκός που τον παρέα που του έκοψεν το παράμαλλο (νήμα) :shock: πιο μετά εύκαλα το τελευταίον μου ψάρι...μυλοκοπούι :( τζαι το τελευταίον του παρέα ήταν μια τσιπουρούα....εν ευκάλαμεν "μεγάλα" ψάρκα αλλά είχαμεν ποικιλία :lol: :lol: αν τζαι αν ευκέναν τα 3 που έχασα....τζίνα ήταν τέρατα :twisted:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Panikos

Post by Panikos »

προς sea-hunter :twisted:
σάββατο από τις 5 μέχρι 9 το πρωί ,και τα 2 τσίμπησαν σε ακροβάτι
Attachments
29032008209.jpg
29032008209.jpg (48.58 KiB) Viewed 4267 times

caveman

Post by caveman »

ωραία ρε φίλε....αλλά νομίζω εν τζερός να φκείς τζεσί νάκκον εχτός Λεμεσού :!: :!:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Greg

Post by Greg »

en kala pu su lalei o cave.. To psari pou emine lemeso eprepe na eixe anakurixthei prostatevomeno eidos :twisted:
Esox Lucius

Panikos

Post by Panikos »

caveman wrote:ωραία ρε φίλε....αλλά νομίζω εν τζερός να φκείς τζεσί νάκκον εχτός Λεμεσού :!: :!:
ρε Xαμπή... :arrow: είμαστε πολλά ένταξη :!: :!: :twisted:

marios
Site Admin

Post by marios »

και τα 2 τσίμπησαν σε ακροβάτι
:D :wink:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

sea-hunter

Post by sea-hunter »

sea-hunter wrote:
panikos wrote:προς sea-hunter :twisted:
σάββατο από τις 5 μέχρι 9 το πρωί ,και τα 2 τσίμπησαν σε ακροβάτι

oreos :!: :!: evales m gialia :D :D :D

Panikos

Post by Panikos »

αυτοί από το φίλο Δήμο χθες κυριακή με αντένα και δόλωμα γαρίδα

marios
Site Admin

Post by marios »

orea psaria :D :wink:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Someone

Post by Someone »

Παρασκευή βράδυ, περιοχή Atlantica Bay Λεμεσός: τίποτε.

Σάββατο απόγευμα, περιοχή Αμαθούντας, Λεμεσός: τίποτε. Ένα τσίμπημα.

Σήμερα πρωϊ, περιοχή Καστέλα, Λεμεσός: ένα καλό τσίμπημα με κομμένη μισήνα πάνω που το αγκίστρι, δύο γύλους τζιαι ένα μουρμουρούι αβάφτιστο που εστραφήκαν πίσω μετά που θκυό πάτσους στον πισινό τους και τη σύσταση να μην πειράζουν τα δωλόματα του κόσμου. Επίσης εγνωρίστηκα με τον Πανίκο τζιαι το Βάσο.

Συμπέρασμα: έχω ένα PS2 καταχωνιασμένο. Έσιει κανένα παιχνίδι για ψάρεμα στη θάλασσα για playstation;
:lol:

(Πανίκο, εξίχασα να σε ρωτήσω: τζιήνον τον κόμπο του shock leader ίνταλως τον κάμνεις; Έλιωσες την άκρη του shock leader με αναπτήρα πρώτα;).

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”