Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ

Pambs

Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος

Post by Pambs »

πολυαγκιστρο επιτρεπετε? επισης με τα δολωματα τι γινετε, πιστεφκω να τα αναλαβει φερνοντας διαφορα δολωματα τα οποια αν μοιρασει σε ολους περιπου τα ιδια, φυσικα ενοειτε να τα πληρωσουμε εχτος και αν μας σπονσαρει κανενας

no-nick

Post by no-nick »

Pambs wrote:πολυαγκιστρο επιτρεπετε? επισης με τα δολωματα τι γινετε, πιστεφκω να τα αναλαβει φερνοντας διαφορα δολωματα τα οποια αν μοιρασει σε ολους περιπου τα ιδια, φυσικα ενοειτε να τα πληρωσουμε εχτος και αν μας σπονσαρει κανενας
πολιαγκιστρο επιτρεπετε ,ο καθε ενας θα φερη μαζι του τα δικα του δωλωματα.

Pambs

Post by Pambs »

no-nick wrote:
Pambs wrote:πολυαγκιστρο επιτρεπετε? επισης με τα δολωματα τι γινετε, πιστεφκω να τα αναλαβει φερνοντας διαφορα δολωματα τα οποια αν μοιρασει σε ολους περιπου τα ιδια, φυσικα ενοειτε να τα πληρωσουμε εχτος και αν μας σπονσαρει κανενας
εσκολασες και εισαι αθκιασερος α! εχω σου μιαν εκπληξη που να βρεθουμε, επαραγγειλα ενα μωρο να το δεις!

no-nick

Post by no-nick »

Pambs wrote:
no-nick wrote:
εσκολασες και εισαι αθκιασερος α! εχω σου μιαν εκπληξη που να βρεθουμε, επαραγγειλα ενα μωρο να το δεις!
το μωρο που ενοας ειναι η μηχανουα?????????????

Someone

Post by Someone »

Αρχικά είχα λλίες αμφιβολίες για το κατα πόσο εν "σωστό" να αφήνονται όλες οι τεχνικές ανοικτές.
Αλλά τελικά φαίνεται ότι θα έσιει παραπάνω ενδιαφέρον ο διαγωνισμός.
Θα φανεί η "μαστορκά" τζιαι η ικανότητα του καθενός να προσαρμοστεί στες συνθήκες της ημέρας τζιαι του τόπου για να φκάλει ψάρι.

Εγώ πάντως θα επιμείνω πατωτά με σκούλουκους, τζιαι ό,τι κάτσει. :lol:

sifu-nas

Post by sifu-nas »

Εγω παντος νομιζω εν καλα να δικαιουμαστε 2 καλαμια αλλα να παρουμε οτι θελουμε.
Θα περιμενα επισης και απο τα πιο παλια μέλοι που τους πρωτους που τωρα δεν κανουν ποστ να συμμετασχουν
αλλωστε καποιοι ξεκινησαν ενδιαφερουσες συζητησεις ..κ.Λαλουκ και υπολοιποι? που χαθηκατε?? :D

MariosK

Post by MariosK »

Πρώτη φορά εν να λάβω μέρος σε διαγωνισμό οπότε τούτο που εν να πω ίσως εννοείτε αλλά εν να ήταν καλό να μπει ένα κανόνας ότι όλα τα ψάρια ανεξαιρέτως θα αφεθούν ζωντανά πίσω (όσα περισσότερα γίνετε).

Μιάς τζε εν τέλεια φιλικός "διαγωνισμός" εν νομίζω να υπάρχει λόγος σφαγής οπότε ενημερώστε να έχουν ούλλοι αποαγκιστρωτές μαζί τους τζε ότι άλλο χρειαστεί. Νομίζω εν καλά να σκεφτούν οι διοργανωτές πως θα γίνετε το ζύγισμα και η βαθμολογία (αν θα υπάρχει βαθμολογία) έτσι ώστε να μεν μένουν τα ψάρια πολλήν ώρα έξω που το νερό.

Pambs

Post by Pambs »

MariosK wrote:Πρώτη φορά εν να λάβω μέρος σε διαγωνισμό οπότε τούτο που εν να πω ίσως εννοείτε αλλά εν να ήταν καλό να μπει ένα κανόνας ότι όλα τα ψάρια ανεξαιρέτως θα αφεθούν ζωντανά πίσω (όσα περισσότερα γίνετε).

Μιάς τζε εν τέλεια φιλικός "διαγωνισμός" εν νομίζω να υπάρχει λόγος σφαγής οπότε ενημερώστε να έχουν ούλλοι αποαγκιστρωτές μαζί τους τζε ότι άλλο χρειαστεί. Νομίζω εν καλά να σκεφτούν οι διοργανωτές πως θα γίνετε το ζύγισμα και η βαθμολογία (αν θα υπάρχει βαθμολογία) έτσι ώστε να μεν μένουν τα ψάρια πολλήν ώρα έξω που το νερό.
Ανεξαιρετος δεν νομιζω να υπαρχει λογος, σιγουρα κατω του οριου ναι. Για τα κατω το οριου επδ μετρουνται κανονικα εχεις μια συκλα με νερο η οποια ειναι ζυγισμενη, συρνεις το ψαρι μεσα και υπολογιζεις τη διαφορα

MariosK

Post by MariosK »

Φίλε το ανεξαιρέτως είναι στο θέμα ότι θα ήμαστε 15+ καλάμια σε ένα σχετικά μικρό χώρο (αφού θα ήμαστεν ούλλοι μαζί κοντά κοντά) τζεν δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να τα συνάξουμεν ούλλα. Anyway μια εισήγηση έκαμα. Εγώ προσωπικά εν θα πάρω τίποτε σπίτι...

no-nick

Post by no-nick »

ρε παιδεια βαλτε ο καθενας τις ιδεες σας κατω και θα αποφασισοθμαι ολοι μαζι τι θα κανοθμαι, μπορουμαι να μην κρατισοθμαι ψαρια, μπορουμαι να τα δωσουμαι σε ενα ιδρυμα, μπορη να πιασουμαι τελικα αερα κουπανιστο.................... βαλτε ιδεεσ κατω και λυση υπαρχη.

Konix

Post by Konix »

Εγώ πιστεύκω να αφήνουμε μόνο τα μικρά κάτω που το όριο ελεύθερα τζιαι ότι πιάσουμε να κανονίσουμε την επομένη ημέρα να πάμε κάπου να φάμε ούλλοι...(άν αξίζει φισικά που τα ψάρια που θα πιάσουμε) :P
Keep Fishing!!!

largemouth

Post by largemouth »

Προφανός ξεχάνετε ρε παιθκια οτι εν πιανουμε τπτ και κουρτίζετε τον κόσμο.Anw νομίζω που το καιρο που έχει να πιασουμε ψάρι(οι οτι θα πιασουμε στο διαγωνισμό)δεν πειράζει να κρατήσουμε τα καλά μεγέθη :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Waiting for the perfect storm

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

MariosK wrote:Φίλε το ανεξαιρέτως είναι στο θέμα ότι θα ήμαστε 15+ καλάμια σε ένα σχετικά μικρό χώρο (αφού θα ήμαστεν ούλλοι μαζί κοντά κοντά) τζεν δεν νομίζω να υπάρχει λόγος να τα συνάξουμεν ούλλα. Anyway μια εισήγηση έκαμα. Εγώ προσωπικά εν θα πάρω τίποτε σπίτι...
Απλά πληροφοριακά, στους περισσότερους διαγωνισμούς (αν όχι όλους) είτε στα γλυκά νερά είτε στην θάλασσα, σε προηγμένες χώρες σήμερα φροντίζουν ώστε τα ψάρια να απελευθερώνοινται ζωντανά. Θα ήταν καλύτερα και ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ (δες "Περι ανέμων και Υδάτων" στα διάφορα) αν γινόταν με Catch and Release.

Ταυτόχρονα, όπως μπορούν να πιστοποιήσουν και οι φίλοι Ευάνθης και Caveman που μαζί μου έχουν ζήσει τον ρόλο του κριτή σε τέτοιους διαγωνισμούς χρειάζεται καλός συντονισμός και όρεξη για να πετύχει κάτι τέτοιο. Το ότι ο διαγωνισμός θα γίνει σε μια ομαλή παραλία 100-200 μέτρα και όχι σε χιλιόμετρα με απόκρημνα κατσάβραχα όπως αυτά της Ευρέτου βοηθά αφάνταστα στο να χρειάζεται μόνο ένας ή το πολύ δύο κριτές που θα ζυγίζουν το ψάρι και θα το απελευθερώνουν αμέσως. Τώρα, αν ένα ψάρι αγκιστρωθεί και πληγωθεί τόσο που να μην έχει ελπίδες επιβίωσης, εντάξει, ας το κρατήσει ο διαγωνιζόμενος χωρίς να έχει "πέναλτυ νεκρού ψαριού" όπως γίνεται συνήθως.

Φίλοι μου, αντιλαμβάνομαι πλήρως το πόσο ωραίο είναι να τρως ψάρι που πιάνεις εσύ και πόσο ωραίο είναι να παίρνεις ψάρια στην γυναίκα / φίλη σου, αλλά αυτό το κάνουμε μόνιμα με το κλασσικό παρεΐστικο μας ψάρεμα (όταν πιάνουμε τίποτε φυσικά!) Και αυτός ο διαγωνισμός παρεΐστικος θα είναι, αλλά ίσως δίνει μια ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ για να αποδείξουμε ότι νοιαζόμαστε και σεβόμαστε την θάλασσα! Σκεφτείτε όταν κάποτε διαμαρτυρόμαστε για δίχτυα κλπ και πάνε να πουν τίποτε, τι θα μας πουν όταν τους θυμίσουμε ότι εμείς μπορούμε και επιστρέφουμε ζωντανά τα ψάρια, κάνοντας το κέφι μας χωρίς να προκαλούμε ζημιά, Ίσως να μην πρέπει να αφήσουμε τέτοια ευκαιρία να πετάξει!
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Κυριε Προεδρε :!: :!:
Επειδη εχθες επροσβαλες με λλιγον τι :oops: :oops: :oops: :oops: γραψε με και εμεναν στον διαγωνισμον. Αν ειμαι Κυπρον θα ελθω 8) 8) 8)
Ποσα εν η συμμετοχη :?:
Μπορω να φερω και cheer leaders :?:
Μπορω να φερω και κανεναν βοηθον :?:
Θα εχει και φουκουν :?:
Τι θα μας κερασεις αλλον :?:

Ο Πανικκος ειπεν να φερουμεν και ΚΡΑΝΟΣ. Επειδη εν εχω, να μου δανισεις :?:
Αν θυμηθω τιποτε αλλον σου ξαναλεω :| :|

Pambs

Post by Pambs »

μερικες ιδεες

Καταρχην ολοι πρεπει να εχουν shockleaders στους μηχανισμους τους, ανεξαιρετως ποσο σιγα συρνουν και με ποσο βαρος, μια φορα θελει να γινει το κακο και επδ θα ειμαστε πολλοι πιστευω πρεπει να ακολουθουντε καποιοι κανονες ασφαλειας.

Μεταξυ ατομων πρεπει να υπαρχει 15μ τουλαχιστον και μεταξυ ομαδων περισσοτερα, οι οργανωτες θα πρεπει να καθορισουν θεσεις αριθμωντας τες και μετα να γινει μια κληρωση

για το αν θα κρατηθουν τα ψαρια η οχι νομιζω να κανουμε ενα πολλ και οτι δειξει το πολλ να γινει, επισης θα χρειαστουμε μια ζυγαρια με μπαταριες

να υπαρχει κανενα κουτι πρωτων βοηθειων (εχω κανονικο) αλλα εχει και ειδικα για αγκιστρια, μπορει να φαινετε βλακεια τουτο αλλα ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”