Ησαια

Σεπτέμβρη ρεsifu-nas wrote:Σε τρεις μηνες εν αλλος που θα γελασει...
Ησαια![]()
sifu-nas wrote:ε 3εις που τον Ιουνι πελλε!
κοντεύει και παρακοντεύει!!!!! και να προσέχετε στους λιμενοβραχιονες όσοι πάτε, κυρίως στις πέτρες που είναι στην ακτή, τις πρώτες δηλαδή, που δεν έχουν νερό από κάτω!!! Έχω πετύχει ΚΑΙ φίνα! και σε θάμνους μεγάλους και συκιές!christos nic wrote:Παιδια κατι καπως ασχετο αλλα εδωσε μου αφορμη η οχια στην λιμνη σε ενα αλλο θεμα για λαβρακια..
ξερει καποιος σχετικα με την κουφη την φινα που εχουμε στην κυπρο αν συνηθιζει να κοντευει το καλοκαιρι στην ακτη?
πραγματικα δημιουργηθηκε μου η απορια παλια οταν βρηκα μικρι κουφουα σε ψαρεμα μου και οταν ρωτησα καποιον που μενει διπλα που την θαλασσα ειπε μου οτι καποιοι ειδαν μεχρι και πανω στο νερο?
κολυμπουν ΚΑΙ στη θαλασσα, πετυχα εγω μια ενω ημουν μεσα για ψαροντουφεκο κοντα σε λιμενοβραχιονα!!plenom'metatopsarem? wrote:κοντεύει και παρακοντεύει!!!!! και να προσέχετε στους λιμενοβραχιονες όσοι πάτε, κυρίως στις πέτρες που είναι στην ακτή, τις πρώτες δηλαδή, που δεν έχουν νερό από κάτω!!! Έχω πετύχει ΚΑΙ φίνα! και σε θάμνους μεγάλους και συκιές!christos nic wrote:Παιδια κατι καπως ασχετο αλλα εδωσε μου αφορμη η οχια στην λιμνη σε ενα αλλο θεμα για λαβρακια..
ξερει καποιος σχετικα με την κουφη την φινα που εχουμε στην κυπρο αν συνηθιζει να κοντευει το καλοκαιρι στην ακτη?
πραγματικα δημιουργηθηκε μου η απορια παλια οταν βρηκα μικρι κουφουα σε ψαρεμα μου και οταν ρωτησα καποιον που μενει διπλα που την θαλασσα ειπε μου οτι καποιοι ειδαν μεχρι και πανω στο νερο?
Τώρα αν κολυμπούν? αμφίβολο!αν και δεν είμαι ειδικός, δεν νομίζω! και κυρίως θάλασσα
φίνα ρε Νικόλα?!!! ου γ$%&το!NIKOLAS HARRIS wrote:κολυμπουν ΚΑΙ στη θαλασσα, πετυχα εγω μια ενω ημουν μεσα για ψαροντουφεκο κοντα σε λιμενοβραχιονα!!plenom'metatopsarem? wrote:κοντεύει και παρακοντεύει!!!!! και να προσέχετε στους λιμενοβραχιονες όσοι πάτε, κυρίως στις πέτρες που είναι στην ακτή, τις πρώτες δηλαδή, που δεν έχουν νερό από κάτω!!! Έχω πετύχει ΚΑΙ φίνα! και σε θάμνους μεγάλους και συκιές!christos nic wrote:Παιδια κατι καπως ασχετο αλλα εδωσε μου αφορμη η οχια στην λιμνη σε ενα αλλο θεμα για λαβρακια..
Τώρα αν κολυμπούν? αμφίβολο!αν και δεν είμαι ειδικός, δεν νομίζω! και κυρίως θάλασσα
μπορεί ναν νεαρό θερκό ξυλόδροπης, σα'ί'τα, νερόφιδο ...NIKOLAS HARRIS wrote:εν τες ξεχωριζω παντως δεν ηταν μαυρο ουτε νεροφιδο, ηταν πατσάλα, αρα τι αλλο;;