χαχαχαχα!Στάθης wrote:ΕΕΕΕεεεε την ώρα δεν αλλάσσουμε, εγιώ θα στήσω πόι
ΕΕΕΕεεεε τζιαι την Δευτέρα στή δουλειά....πον' να αρκήσω σκόπιμα.... θα φταίξω το ρολόι!

τέλειο ρε Στάθη!!! Ωραίος!

χαχαχαχα!Στάθης wrote:ΕΕΕΕεεεε την ώρα δεν αλλάσσουμε, εγιώ θα στήσω πόι
ΕΕΕΕεεεε τζιαι την Δευτέρα στή δουλειά....πον' να αρκήσω σκόπιμα.... θα φταίξω το ρολόι!
sifu-nas wrote:Ρε φερτε την Πελαγία, να μας τα πει, εν πατε καλα, εχασετε τον ουλλοι![]()
επειδη το εψαξα λιγο πριν πιασω τη βαρκα μου,βρηκαν την ocean kayak στη λεμεσσο και ενα πληρες για ψαρεμα καγιακ με πεταλια ηταν περιπου 1800-2000 ευρο αν δωσεις και καμια 300αρια για βυθομετρο και ματι και κατι ακομα για τις σχαρες πανω στο αυτοκινητο να το παιρνεις παεις στις 2.500.Greg wrote:ο λογος που το θελω αγγελε ειναι για να το παιρνω σε παραλιες που πρεπει να εισαι ψυχοπαθεις για να κατεβασεις και να οδηγησεις βαρκα
εεεε αερφιν μου, παφιτικο, να ξερες τι περνουσα?Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
by MariosK » Mon Mar 28, 2011 5:45 pm
sifu-nas wrote:
Ρε φερτε την Πελαγία, να μας τα πει, εν πατε καλα, εχασετε τον ουλλοι
EEEEE τζε ο Σίφουνας ο Νάσιος, εκοψεν στες Αγγλίες
ΕΕΕΕΕ τζε εσιει 7 μήνες να δεί λαβράτζια τζε μαλακίες, λαβράτζια τζε μαλακίες
Άτε ρε πότε να ρτεις κάτω να πάμε με κανένα ψάρεμα? Στην διαδρομή εν να σου βάλω να ακούεις Πελαγίαν τζε Eminem
sifu-nas wrote:εεεε αερφιν μου, παφιτικο, να ξερες τι περνουσα?Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
by MariosK » Mon Mar 28, 2011 5:45 pm
sifu-nas wrote:
Ρε φερτε την Πελαγία, να μας τα πει, εν πατε καλα, εχασετε τον ουλλοι
EEEEE τζε ο Σίφουνας ο Νάσιος, εκοψεν στες Αγγλίες
ΕΕΕΕΕ τζε εσιει 7 μήνες να δεί λαβράτζια τζε μαλακίες, λαβράτζια τζε μαλακίες
Άτε ρε πότε να ρτεις κάτω να πάμε με κανένα ψάρεμα? Στην διαδρομή εν να σου βάλω να ακούεις Πελαγίαν τζε Eminem
εεεε ψαρεματα εις στον γιαλο, που ονειροπολουσα!
ΣΣΣΣ σιφουνας ολακερος, θα φυσησει να τα παρει...
λαβρατζια,μινερκα καλαμαρκα τζιαι σορκους.... ξυφιες καρχαριες...
τρια λα λα λα λα λα αλα λα λα λα λα?
ΣΣΣ σαν κατεβω εις το νησσι,
που τες ανωστες αγγλιες , ανωστες αγγλιες..
Αρχες Ιουνι φιλε, ερχομε .. Προς το παρων ζω με το αγχος πραγματικα παω τρυφτος!
Αμάν μαζί σου! Πρέπει να φκει το τέρας φέτος! Μιλούμεν για το TW. Ήρταν και Kύπρο ωραία πράματα τελευταίοςsifu-nas wrote: Μολις τελιωσω στελνω παραγγελια TW, καυε μερα θα ειμαι φραχτην οστη να γινω μαυρος κατρας, οσπου να φκει το τερας.
sifu-nas wrote:Υπαρχουν δυο λυσεις στο καλοτζερι μου... Μια ειναι να ειμαι νισσι καθε μερα να πιννω κεανιτες τζιαι να μεν καμνω τιποτε...
Η αλλη μες τες καφριλλες , τζαι τες παλλουρες , μες τον λαλλαρον.. (προτιμω την δευτερι, λαβρατζιν τζιαι ξερο ψοθμι, εν θα εσσιει λαθος!!!! ουυυαα)