Zik zak pe paniko pou enoopanikos wrote:exoun kai oi Ζικ Ζακ ena traoudi me auto ton titlo afou den akoueis epoxiaka , telika den exeis ipothesi genika
Code: Select all
Mettallies ke rockies olan

Zik zak pe paniko pou enoopanikos wrote:exoun kai oi Ζικ Ζακ ena traoudi me auto ton titlo afou den akoueis epoxiaka , telika den exeis ipothesi genika
Code: Select all
Mettallies ke rockies olan
pantos e3o irte mono i mana, logika apo ton kompo tou shock leader kopikeno-nick wrote:ξερης πολλα καλα οτι καθηγητης δεν ειμαι, επειδη εμηλουσα με τον αχαπαρο και δεν ηξερε, πες εσυ απου που κοπηκαν ολα? απο τον κομπο του σιοκ, απο το παραμαλο, απο την μανα??? το παραμαλο ηταν πανω στο σιοκλητερ με κομπο η στριφταρι τριπλο η τριφταρι με χαντρες και κριμς??????????????? ολα αυτα εχουν και την σημασια τους, εγω τελευτεα κατα την βολη κοφκουνταν απο τον κομπο, κιταξα το καρουλι του σιοκλητερ και διαπιστωσα οτι κατι δεν πηγενε καλα οσο τελειωνε το καρουλι, αλαξα με νεο καρουλι και τψρα ειναι μια χαρα.πρεπει να φκαλουμαι πορισμα
η λογικη απο την τρελα μια τριχα αποσταση εχει, εκει που κοπηκε ειχε απομηναρια του κομπου? η καμια τακιση που να υποδειλωνη οτι εκει ηταν δεμενη????panikos wrote:pantos e3o irte mono i mana, logika apo ton kompo tou shock leader kopikeno-nick wrote:ξερης πολλα καλα οτι καθηγητης δεν ειμαι, επειδη εμηλουσα με τον αχαπαρο και δεν ηξερε, πες εσυ απου που κοπηκαν ολα? απο τον κομπο του σιοκ, απο το παραμαλο, απο την μανα??? το παραμαλο ηταν πανω στο σιοκλητερ με κομπο η στριφταρι τριπλο η τριφταρι με χαντρες και κριμς??????????????? ολα αυτα εχουν και την σημασια τους, εγω τελευτεα κατα την βολη κοφκουνταν απο τον κομπο, κιταξα το καρουλι του σιοκλητερ και διαπιστωσα οτι κατι δεν πηγενε καλα οσο τελειωνε το καρουλι, αλαξα με νεο καρουλι και τψρα ειναι μια χαρα.πρεπει να φκαλουμαι πορισμα
Epiasete tzai esis opos ton CyBasser 1-2 moukrashela tzai kamnete panairkaLEONIDAS wrote:CASTING 1900 - 2200 EPSES ME TO FILO MOU TO MAXLA STHN LARNAKA ME DOLOMA AKROBATH APOTELESMA ENA MYLOKOPI TOY 1.5 KILOU KAI ENA MOUGRASSIELO POU THA TO ZHLEYKAN AKOMA TZIAI OI LEMESIANOI TOY FORUM!!!