apo oti fenetai kanenas en pai psarema pion,...gia pate tze erkeste papagali..dioti en thoro pictures... oute tipote....
inta pou ginete re pedes? nomzio pou to pollin head-banging en sas emine nous....
Παντως Φιλε μου CAVEMAN, για εναμιση μηναν και κατι ωρες παρακολουθω σε εσενα και τον Mr. No-Nick
Εχω υπολογιση πολυ συντηριτικα, οτι μαζι επιασετε 123,56 κιλα ασπρα, 69κιλα χελλια, 25,86κιλα πεστροφες, οτι εκαμετε 488φορες catch and release, οτι εκαλλικωσετε 633 τζιηκλες, και αφηννω εξω τον ΕΝΑΜΙΣΗ ΤΟΝΟ μιτες γιατι δεν μετρουν.
Οποταν νομιζω και υπολογιζω οτι τα ψυγεια σας ειναι γεματα
Αρα Καιρος ειναι να καλεσετε και τους φιλους σας να τους καμετε καμμια καλη συνταγη
μόνο στο ένα είσαι σοστός....ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΟΝΟ ΜΙΤΕΣ κάτιτις επιάμεν τζαιμείς εγώ είπα σου την Δευτέρα νναψουμε τα κάρβουνα αλλά ενε φάνικες εκάμαμεν καμπόσους μουρμουρους, μια μελάνα, σουπιές, οχταποδάκια τζαί 4 κιλά καλαμαράκια που έφερε ένας φίλος που πάει με βάρκα Την επόμενη φορά με πεζεται πελλόν....τζαισύ τζαί ο Νο-νικ
kala na mas kamete...aman imoun tze go lemeso,,itan na me tze go 24/7 gikato,,inta na kamoumen ekopsamen lefkosia (pros to paron agglia) p.s 52 tziai popse....
epomeni evodmada e3oplizomai me kalamia pliros,,so enna thelo gnomes...