ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ SURF CASTING
-
Re: ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ SURF CASTING
κόντρα αέρας 5 μποφόρ και σιγά σιγά πέφτει. θα βάζατε μαλακότερα καλάμια που θα λυγίσετε και λίγο τη μύτη φέρνοντας τα στα όρια τους ή καλάμια που δεν λυγίζουν;
Έχει διαπιστώσει κάποιος κάποια πλεονεκτήματα με την χρήση ποιο «μαλακών» καλαμιών (δεν αναφέρομαι στο cw ή σε καλάμια που δεν κάνουν για surfcasting);
Έχει διαπιστώσει κάποιος κάποια πλεονεκτήματα με την χρήση ποιο «μαλακών» καλαμιών (δεν αναφέρομαι στο cw ή σε καλάμια που δεν κάνουν για surfcasting);
-
Στελιο εχεις δικιο... 35μοιρες ειναι στην απνοια που τα βαζω... 55μοιρες ηθελα να πω 

Δεν φοβάμαι δεν ελπίζω είμαι παντρεμένος
-
Φιλε δεν λειτουργουν σωστα τα μαλακα καλαμια εστω και λιγο κυμα να εxει. Η μυτη του καλαμιου 'παιζει'..
-
Εξαρτάτε τι εννοατε μαλακα καλαμια γιατι και τα Cassiopeia που εχω θεωρω τα μαλακα κοντα σε αλλα δυσπαστα ή τρισπαστα που ειχα.
Αμαν δεν βκαλουν τις άγκυρες εν οκ, το να πάει κατω πανω εν φυσικό.
Αμαν δεν βκαλουν τις άγκυρες εν οκ, το να πάει κατω πανω εν φυσικό.
-
Φιλε rockfishing εxεις π.μ! 

και εγω προτημω ποιο ευλιγιστη μυτη στα καλαμια παρολο που πολλες φορες εν προβλημα εδιαπιστωσα οτι καρφονουνται ποιο ευκολα τα ψαρια
-
Με 5 μποφόρ κόντρα συνήθως βάζω τον τρίποδα όσο ποιο κάθετα γίνετε και τα καλάμια όσο πιο ψηλά (σαν κονταριά σημαίας). Για μάνες shock leader και παραμμαλα τα έχουμε ξαναπεί. Μολύβια Άγκυρες ή πυραμίδες 125-150γμ. Τώρα σχετικά με τις μύτες των καλαμιών δεν έχει και πολλά να κάνει με τέτοιες συνθήκες (γιατί από 5 μποφόρ μέχρι τα 3 να πέσει) και δεν μπορείς να ανιχνεύσεις τις τσιμπιές με κανένα τρόπο (monkey ή κουδούνια) παρά μονό αν κάθε 25-30 λεπτά βγάζεις τις αρματωσιές σου για έλεγχο.. εκτός και αν χτυπήσεις κανένα ψάρι πάνω από κιλό..inglese.fishing wrote:κόντρα αέρας 5 μποφόρ και σιγά σιγά πέφτει. θα βάζατε μαλακότερα καλάμια που θα λυγίσετε και λίγο τη μύτη φέρνοντας τα στα όρια τους ή καλάμια που δεν λυγίζουν;
-
φίλε εξαρτάτε το μαιμουδακι...αν ειναι μικρο(10γρ) γιατι να μην ανιχνευσει τις τσιμπιες? 

-
και για να ξεκαθαρισω κατι δεν ετυχε να ψαρεψω σε συνθηκες 5 μποφορ!μεχρι 3-4 ναι....χωρις προβλημα!

-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Στελιο,με 4 μποφορια πως μενει τεντωμενη η μισηνα με 10γρ μαιμουδακι χωρις να το επειρεαζει το κυμμα και ο αερας?
-
Φιλε εκαμα λαθος ορθρογραφικο!σορρυ!
εθελα να γραψω 20γρ αλλα τουντο το τηλεφωνο εν για πεταμα!

Εκάμετε με τζε γέλασα πάλε
Νάστε καλά ρε κοπέλια
Τζε καμιά φορά που εν να πάει κανένας ψάρεμα με 5 μποφόρ κόντρα άνεμο να μου κτυπήση ενα Π.μ. νάρτω να θωρώ μόνον

Νάστε καλά ρε κοπέλια

Τζε καμιά φορά που εν να πάει κανένας ψάρεμα με 5 μποφόρ κόντρα άνεμο να μου κτυπήση ενα Π.μ. νάρτω να θωρώ μόνον

-
Με την πρωτη ευκαιρια θα σε ενημεροσω φιλε να ερθεις παρεα..
-
φιλε στειλε μας εσυ μηνυμα που θα παεις με 5 μποφορ για να βλεπουμε εμεις να διορθωσουμε τα λαθη μας!