Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- mariosspinning
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
τα ψαρια δεν ειναι δικα μου ειναι φοτογραφιες απο τον κουβα 2 ηλικιωμενων,που τους ειδα χτες που επια ψαρεμα
Αξία στη ζωή έχει ο δρόμος,η πορεία όχι το τέρμα
Ρε πεθκια δεν σημενει οτι οταν καποιος ανθρωπος πιανει τα μικρα ειναι κακος εμεις καθικον μας ειναι να του μεταδοσουμε τη σωστη ψαρευτικη νοοτροποια και να τον κερδισουμε με τα επιχιριματα και τα μεγεθη ψαριων πιστευω ο καθενας δεν χρειαζετε ποντους και αριθμους για να ξερει ποτε θα πρεπει να ελευθεροσει ενα ψαρι απλως τα νουμερα πρεπει να υπαρχουν και να εφαρμοζονται γιαυτους που δεν θελουν να υπαρχει θαλασσα και εκει ναι θα πρεπει να ιμαστε αυστιροι!
Λυπάμαι που θα διαφωνίσω ..........όταν κάποιος , (και ιδίως μελος του φόρουμ )....το κάνει επανελειμένα καθημερινώς .......και μετα από συμβουλές ........Τότε πάει να πει ότι ξέρει τι κάνει .......και δεν μιλούμε για παιδάκι 5 χρονών ...............labraxcy wrote:Ρε πεθκια δεν σημενει οτι οταν καποιος ανθρωπος πιανει τα μικρα ειναι κακος εμεις καθικον μας ειναι να του μεταδοσουμε τη σωστη ψαρευτικη νοοτροποια και να τον κερδισουμε με τα επιχιριματα και τα μεγεθη ψαριων πιστευω ο καθενας δεν χρειαζετε ποντους και αριθμους για να ξερει ποτε θα πρεπει να ελευθεροσει ενα ψαρι απλως τα νουμερα πρεπει να υπαρχουν και να εφαρμοζονται γιαυτους που δεν θελουν να υπαρχει θαλασσα και εκει ναι θα πρεπει να ιμαστε αυστιροι!
- mariosspinning
που μα μεινουν μαυρα τζιαι γεριμα,τρα ψαρκα δεν εν εγω που τα επιασα ειπα 

Μάριε μου΄ίσως ήταν άστοχη η δημοσίευση σου γιατί απλά έβαλες την φωτογραφία χωρίς να εξηγήσεις απο την αρχή ότι ήταν άλλου τα ψάρια αλλά είναι καλό να βλέπει και ο κόσμος και να μαθαίνει. Παρεπιμπτόντος κανένας απο εμάς δέν είναι Αγιος όλοι κάναμε τις αμαρτίες μας κάποτε αλλά μετά μάθαμε , το σημαντικό είναι να μαθαίνουμε απο τα λάθη μας και να μη ντα επαναλαμβάνουμε.
- mariosspinning
ναι ρε φιλε συμφωνω,το λαθος εν δικο μου,δεν μπορο να καταλαβω τη απολαυση βρισκουν με το να ψαρευκουν τα μουρμουρουκια,αφου με τραβημα καμνουν με τιποτε,η ζημια που καμνουν εν αφανταστη σιγουρα,με τη λογικη να καθονται μεσ το λαλλαρο ουλλη μερα και να ψαρευκουν ψαρακια 2-5εκατοστα;ας πα να γορασουν ενα κιλο αθερινα ολαν ενα τουσ κατσει πιο φτηνα,εγω εξηγησα τουσ οτι εννα ταν καλυττερο τα μουρμουρακια που επιασαν να χαν καμια 400γρ παραπανω πανω τουσ ,εννα σου καμνουν και τραβημα ρε κουμπαρε λαλο του,λαλει μου υστερα ο ηλικιωμενος'μα που να σου τσιμπησει ρε ο μιαλος δαμε πας το καλαμι',λαλο του μαστρε αμαν ενε καθεσουν ουλλημερα δαμε και να ψαρευξκεισ τα μιτσια ηταν να εχει και μυαλα να σου τσημπουν,για να γεματοσ ο τοπος μουρμουρμουρουκια δαμε λαλο του σημαινει η περιοχη κρατα μουρμουρεσ μεγαλεσ που γεννουν.εξηγησα του οτι θελουν καπιο συγκεκριμενο τροπο για να πιαστουν,αλλα ατου ο γαβριλης 

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΡΙΕ ΔΕ ΣΕ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΙΔΙΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΨΑΡΑΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΩΤΟ ... ΧΑΛΑΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ !!mariosspinning wrote:
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !
-
Φιλιππε αφου σου λεει οτι δεν ειναι δικα του...
-
φιλε μαριε σορρυ δηλαδη αλλα εβαλες τη φωτογραφια εν ειπες οτι ενε δικα σου, μετα ερωτισεσε αν εν με ζυμαρι και απαντησες οτι δεν ειναι ζυμαρι και δεν ειπες παλε οτι ενε δικα σου..και μετα που εκαμαν παρατηρηση καποια μελη αποφασισες να πεις οτι ενε δικα σου.. 

- mariosspinning
ε παιθκια με τοσα πραματα που μας λαλουν τα κοπελια στο φορουμ να προσεχουμε τα ψαρια και να ειμαστε στο οριο,με τη λογικη να εκαθουμουν να ψαρευκα τουντα ψαρουθκια και να τα εβγαζα και φοτο και να τα ποσταρα θεμας
,φιλε μου του ιπα οτι εννε ζυμαρι που εβαλλαν πανω τζινοι,εν σημαινει οτι εν δικα μου,απλος που τη βιασινη μου να βαλω τες φωτο εξεχασα να γραψω ενα σχολιο

-
Ντάξει ρε παιθκια νομιζω οτι ελυθηκε η παρεξηγηση!
Χαίρομαι που λύθηκε η παρεξήγηση γιατί κάποιοι πονιστικομένη πιάνουν τα σκορκούθκια τον 5 πόντων και τα μουρμουρούθκια για να νιώσουν ψαράδες και δήθεν να φάνε πέτσες και κόκκαλα και στο φόρουμ δέν χωράνε τέτοια άτομα. Το τμήμα αΑλιείας άρχισε να παίρνει μέτρα και μάλιστα σήμερα που μίλησα με τον Υπουργό του είπα ότι το πρόβλημα και με τους ασυνείδητους καλαμάδες είανι πολύ μεγάλο και θα πρέπει να γίνετε περισσότερος έλεγχος παντού αν και τις τελευταίες μέρες άρχισα να βλέπω ελέγχους!!!
Αν γινεται ελεγχος σε καλαμαες εν πολλα μεγαλη προοδος

Που να δειτε τι σφαγες γινοντε φετος με τισ μελανουες τα σορκουθκια εμεγαλοσαν λιο τσε εν πιανουντε εφκολα τσε ιβραν τες μελανουες τσε ποσκολιουντε

-
Ρε παιδκια ημουν πριν λιες μερες στον πρωταρα για ψαρεμα...εν επιαμεν τιποτε το ιδιαιτερο...δυστυxως ομως καπιες μικρες μελανες (6 στον αρθμο) επαθαν ανεπανορθωτη ζημια...ηταν ενας παππους διπλα και διω του τες και λαλει μου: να σεις τες εφτζες μου γιε μου,εν μελι τουτες...λαλω του ρε παππου εν μικρες εν κριμα..ο παππους εφκαλε καμια 45 και εκρατησεν τες...τελωσπαντον αυριο πρωι ψαρεμα να δουμε τι θα γινει!