φιλε μου αποτι φενετε εισαι λιο πισω που τα νερα μαςSorkomanis wrote:Γιατι εν ερκετε κανενα giant trevally ποδα στα νερα μας...

εν λαλω τιποτε αλλο

φιλε μου αποτι φενετε εισαι λιο πισω που τα νερα μαςSorkomanis wrote:Γιατι εν ερκετε κανενα giant trevally ποδα στα νερα μας...
no ξαερφε no....ειδα που κονταbelluga wrote:Nικολα αν μιλας για κατι φωτος που εβαλαν παλια στο φεισμπουκ ηταν fake τζινες!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nikolas Nklou wrote:no ξαερφε no....ειδα που κονταbelluga wrote:Nικολα αν μιλας για κατι φωτος που εβαλαν παλια στο φεισμπουκ ηταν fake τζινες!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Οχι Αγγελε δυστηχως δεν ειναι GT αλλα DT(diamond trevally).....γινονται το πολυ μεχρι τα 25 κιλα...πολλα σπανια ομως..... δεν νομιζω να ηταν περαστικο...AggelosLRK wrote:ειναι νωρις ακομα.. και δεν ειναι ακομα σιγουρο αν ειναι τα Giant trevally η κατι αλλο παρεμφερες διοτι το κοπαδι ηταν τεραστιο και μαλλον περαστικο απο τα νερα μας
όταν δεις ποσα τα πουλούν στα pet shop δεν θα θέλεις να το φαςadmin wrote:Επειδή τούτο το είδος τρώετε αν υπάρχει περίπτωση να εξαπλωθείσ την Κύπρο!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Εν τζινο αλλα αν γεμωσει ο τοπος εν θα μεινει η τιμη του τζιπανο που το πουλουν τωρα!marios0 wrote:το συγκεκριμένο ψάρι εν τζίνο που πουλιέται στα pet shop για γυάλες αλμυρού νερού αν ξέρει κανένας?
αν εν τζίνο κοπελια εμακαμε την μάτση
Μάριε,marios wrote: όταν δεις ποσα τα πουλούν στα pet shop δεν θα θέλεις να το φας
Giorkos wrote:Μάριε,marios wrote: όταν δεις ποσα τα πουλούν στα pet shop δεν θα θέλεις να το φας
εγώ γύλο ('Κυπριακό' τζιόλα, όι καμιά σπάνια ράτσα) είδα για πούλημα στην Αγγλία και εθέλαν κάπου 35 λίρες αν θυμούμε καλά!!!!
marios wrote:Giorkos wrote:Μάριε,marios wrote: όταν δεις ποσα τα πουλούν στα pet shop δεν θα θέλεις να το φας
εγώ γύλο ('Κυπριακό' τζιόλα, όι καμιά σπάνια ράτσα) είδα για πούλημα στην Αγγλία και εθέλαν κάπου 35 λίρες αν θυμούμε καλά!!!!
πολλές φορες ανεβαίνουν οι τιμές στα ψαρια που δεν υπάρχουν ελεγχόμενες εκτροφές από ανθρώπους... και ένα ψάρι ""στρωμένο"" δηλαδή αιχμαλωτίστηκε και προσαρμόστηκε σε ενυδρείο μπορεί να ανεβεί αρκετά η τιμή του!