Περκει μεν ενεν σαν τα λαγοψαρα

Παντα να περιμενεις τελεια παραξενα πραγματα να συμβαινουν....chrisostomos wrote:Ετσι πως παμε...σε λιγο και γιαπωνεζικες σαλαμανδρες θα εχουμε στα νερα μας...
για καμια dogtooth tuna!!!Sorkomanis wrote:Γιατι εν ερκετε κανενα giant trevally ποδα στα νερα μας...
+1000:lol::lol:admin wrote:Επειδή τούτο το είδος τρώετε αν υπάρχει περίπτωση να εξαπλωθείσ την Κύπρο!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
Ναι ρε γαμωτο εχω τζε εγω την ιδια απορια.Sorkomanis wrote:Γιατι εν ερκετε κανενα giant trevally ποδα στα νερα μας...
Μονο που την τηλεοραση θα τα βλεπουμε...belluga wrote:για καμια dogtooth tuna!!!Sorkomanis wrote:Γιατι εν ερκετε κανενα giant trevally ποδα στα νερα μας...
Sent from my iPhone using Tapatalk
COTSIOS80 wrote:Ναι ρε γαμωτο εχω τζε εγω την ιδια απορια.Sorkomanis wrote:Γιατι εν ερκετε κανενα giant trevally ποδα στα νερα μας...
Γιατι μονο τα σκατοψαρα μας προτιμουν?
Τυχαιο δεν νομιζω???![]()
![]()
![]()
μα αφου και να θελουν να ερτουν εν βρισκουν δρομο... η κυπρος εν οχθρομενη γυρο γυρο με διχτια... μονο οι κουνελλοι που εμαθαν και κοφκουν τα περνουνSorkomanis wrote:COTSIOS80 wrote:Ναι ρε γαμωτο εχω τζε εγω την ιδια απορια.Sorkomanis wrote:Γιατι εν ερκετε κανενα giant trevally ποδα στα νερα μας...
Γιατι μονο τα σκατοψαρα μας προτιμουν?
Τυχαιο δεν νομιζω???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εννεν τυχαιο ρε φιλε... νομιζω απλα δεν τα αξιζουμε