Ιχθυοτροφεια
Ιχθυοτροφεια
Ξερει κανενας αν εσπασε κανενα ιχθυοτροφειο?
Είδα παρα πολλα λαυρακια που επια ενα γυρω θαλασσα σε σχετικα μικρο βαθος
-
Re: Ιχθυοτροφεια
αναψες φωθκιες τωρα!
ΜΕΝ ΠΕΙΣ ΤΟΠΟ!!! ΑΝ εσπασαν να μεν βουρισουν ουλοι με τα συνηθισμενα αποτελεσματα!
ΜΕΝ ΠΕΙΣ ΤΟΠΟ!!! ΑΝ εσπασαν να μεν βουρισουν ουλοι με τα συνηθισμενα αποτελεσματα!

εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
Εν για αυτο που εν ειπα παραπανω λεπτομερειες
Επειδη θυμουμε μια φορα που εσπασαν παλια και ηρτε ο γειτονας μου με 2 μαυροσακκουλα λαυρακια
Παντος εγω πιστευκω οτι εν καλυτερα να μεν τα πιαν ουλα για να μεινουν καμποσα περκει αναπαραχθουν
Επειδη θυμουμε μια φορα που εσπασαν παλια και ηρτε ο γειτονας μου με 2 μαυροσακκουλα λαυρακια

Παντος εγω πιστευκω οτι εν καλυτερα να μεν τα πιαν ουλα για να μεινουν καμποσα περκει αναπαραχθουν
- Captain theodoros
Αυτό το λάθος το κάνουν και εδώ , γίνονται ψαροσυλλέκτες γιατί συνάδελφοι ?
Πάρτε τι ψάρια χρειάζεσαι για την παρέα και τέρμα , τι θέλεις να σηκώσεις όλη την θάλασσα , αυτά τα λέω και εδώ στην Ελλάδα, αλλά δεν συγκινείτε κανείς πιάνουν όπως είπες δυο σακούλες και τι κάνουν μέσα στην κατάψυξη , να τα φάνε κατεψυγμένα έτσι δεν λέει .
Πάρτε τι ψάρια χρειάζεσαι για την παρέα και τέρμα , τι θέλεις να σηκώσεις όλη την θάλασσα , αυτά τα λέω και εδώ στην Ελλάδα, αλλά δεν συγκινείτε κανείς πιάνουν όπως είπες δυο σακούλες και τι κάνουν μέσα στην κατάψυξη , να τα φάνε κατεψυγμένα έτσι δεν λέει .
<< ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ >>
πιάστε όσα μπορετέ κοπελια γιατί όσα μείνουν θα τα πιάσουν οι "ψαραες" στα δίχτυα.
- Captain theodoros
Costass wrote:πιάστε όσα μπορετέ κοπελια γιατί όσα μείνουν θα τα πιάσουν οι "ψαραες" στα δίχτυα.
και τι να τα κανεις κωστα , κατεψυγμενα να τα φας .
-
Captain theodoros wrote:Costass wrote:πιάστε όσα μπορετέ κοπελια γιατί όσα μείνουν θα τα πιάσουν οι "ψαραες" στα δίχτυα.
και τι να τα κανεις κωστα , κατεψυγμενα να τα φας .

εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
εχεις απόλυτο δίκαιο καπετάνιε. μου έρχεται αναγούλα μονο που τα βλέπω. όλοι μας θα επιθυμούσαμε να "μινισκαν" λία να αγριέψουν tze να αναπαραχθούν, η αλήθεια όμως είναι ότι την επομενη μέρα θα πέσουν πολλά "χηλιομετρα" δίχτυα. μακάρι να επιβιώσουν αλλα αμφιβάλλω...
-
μεν πης τοπο φιλε μου αλλα για πιο μεγεθος μιλουμε?Neos wrote:Ξερει κανενας αν εσπασε κανενα ιχθυοτροφειο?
...τα λαβρακια τον ιχθυοτροφιον καμνουν την παραπανω ζημια στην ρηχη ζωνη !!
καλυτερα να τα πιασουν ουλλα να ξυμπερτεφκουμεν γιατι μετα η ζημια με τα δυχτια που καλαρουν εως εξω ειναι τεραστια !!
...εκεινο που εκαμα παρατηρηση ειναι μετα τιν πρωτη φορα που εφιαν τα πολλα τα λαβρακια τα αγρια μειωθηκαν αισθητα !
πρωτιμοτερο 2-3 μερες να τα φαν ουλλα τζιε κανη και να αφηκουν την ρηχη ζωνη στιν ησυχια της !

- Captain theodoros
Costass wrote:εχεις απόλυτο δίκαιο καπετάνιε. μου έρχεται αναγούλα μονο που τα βλέπω. όλοι μας θα επιθυμούσαμε να "μινισκαν" λία να αγριέψουν tze να αναπαραχθούν, η αλήθεια όμως είναι ότι την επομενη μέρα θα πέσουν πολλά "χηλιομετρα" δίχτυα. μακάρι να επιβιώσουν αλλα αμφιβάλλω...
ΟΚ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .

Τα λαβράκια ηταν περιπου οπως τα αγρια ελαχιστα πιο μεγαλα αλλα ξεχωριζαν ηταν καλοθρεμενα
Εχτες που επια στην περιοχη ειδα ενα που επιασε 3 μεγαλα αλλα την ωρα που εφεφκα εγω ηταν ακομα κιαμε . Ακόμα εν επια στην περιοχη για ψαρεμα αλλα μολις καταφερω να παω και πιαω τιποτε εν να βαλω φωτογραφια να δειτε

Εχτες που επια στην περιοχη ειδα ενα που επιασε 3 μεγαλα αλλα την ωρα που εφεφκα εγω ηταν ακομα κιαμε . Ακόμα εν επια στην περιοχη για ψαρεμα αλλα μολις καταφερω να παω και πιαω τιποτε εν να βαλω φωτογραφια να δειτε
-
ακουσα εχτεσ οτι εσπασαν προχτεσ ειναι αλιθια
κάποιος τα λάδωσε δεν έσπασαν από μονα τους 

The only source of knowledge is experience
Τζε εγώ το ίδιον άκουσα.. Βουράτε να πιάτε τσιππούρες 

Αν εχει και 2 μερες που εσπασαν εν νομιζω να εμειναν και πολλα