o Mackellow και o no-nic έγιναν συνέταιροι και όταν πάει πίσω αγγλία θα τον πάρει μαζί του για να ξεκινήσουν σεμινάρια σε όλο το κόσμο

o Νηλ λεει, πρωτη μερα με τους Κυπραιους μαθητες, δεν εχουν σωστοcaveman wrote:....πρώτη μέρα με τον Εγγλέζο Καθηγητήδεν έχει λάθος
εγώ δηλώνω απόλυτα ικανοπιοιμένος...μόνον πόννα χρειαστώ σύντομα τζιάλλο σεμινάριο
caveman wrote:....ο καλύτερος της νήσου μααααας....ο κύριος Νίκος άλλος Νο-υπόθεσης, αποδίχτεικεν ο καλύτερος σε τεχνικές βολές ρίψεος μέχρι τζαι στην βολή "εκρεμές"Μπράβο φίλε μου, έτο που μας εύκαλεν τζαι κάπιος ασπροπρώσοπους
![]()
![]()
No-Nick in action!!!!caveman wrote:....ο καλύτερος της νήσου μααααας....ο κύριος Νίκος άλλος Νο-υπόθεσης, αποδίχτεικεν ο καλύτερος σε τεχνικές βολές ρίψεος μέχρι τζαι στην βολή "εκρεμές"Μπράβο φίλε μου, έτο που μας εύκαλεν τζαι κάπιος ασπροπρώσοπους
![]()
![]()
Συμφωνώ και επαυξάνω! Ήταν μια αληθινή εμπειρία, από την οποία οι μυημένοι στο είδος κέρδισαν πολλά, και από την οποία οι "νεοφώτιστοι" όπως εγώ έμειναν έκπληκτοι! Ευχαριστούμε το περιοδικό (και τον admin προσωπικά) για την άψογη διοργάνωση, και φυσικά τον "δάσκαλο" για όσα μας έμαθε! Και ένα προσωπικό ευχαριστώ σε όλους τους φίλους που ήταν παρόντες και έδωσαν σε αυτό το διήμερο ένα ξεχωριστό χρώμα! Πότε είπαμε είναι το επόμενο σεμινάριοGreg wrote:Thelo na po ena mpravo se aftous pou ekinithikan gia na diorganwthei touto seminario, ke ena megalo efxaristo sto 'daskalo'..
Filouthkia mou,eperasame polla oraia,alla emarazosa pou efie gliora o nick pou to RED tin ora pou arkepse tziai efortizetoun.Alli mian beer tziai tha thelame allisous na ton kamoume kalapanikos wrote:![]()
![]()