Fishing Room!!!
Re: Fishing Room!!!
να σας βάλω και εγώ μερικές φώτο απο το ένα το fishing room το άλλο λόγω του ότι έχει μέσα εξοπλισμό κατάδυσης, εξοπλισμό ελέυθερης κατάδυσης, παραγάδια άλλη φορά βάλω το, έχω και ένα ξεχασμένο fishing room στο πατρικό μου αλλά εξέχασα το εντελώς έχει 10 χρόνια να πιάσω πράματα απο μέσα
- Attachments
-
- 3.jpg (166.93 KiB) Viewed 10092 times
-
- 2.jpg (130.39 KiB) Viewed 10090 times
-
- 1.jpg (129.96 KiB) Viewed 10098 times
-
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΠΕΟΓΩΝΤΟΣ!! ΕΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΜΩ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΕ ΤΣΙΓΓΟ ΚΥΡΙΩΣ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΤΣΙ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑ Ο ΤΣΙΓΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ??
εν να γίνετε θερμοκήπειο, οτι χειρότερο για καλάμια μηχανές κλπ.....
φιλε αν βαλης ποληστερινη πανο στους τσιγκους ενα ισαι μια χαρα!mathaios mathaiou wrote:ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΜΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΠΕΟΓΩΝΤΟΣ!! ΕΣΚΕΦΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΜΩ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟΥΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΜΕ ΤΣΙΓΓΟ ΚΥΡΙΩΣ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΕΤΣΙ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑ Ο ΤΣΙΓΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΖΗΜΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΟΥ??
Life is a game....Fishing is serious!
Εν ρίγανη (όξα λεβάντα για τον σκόρο) νομίζω ρεSiliS wrote:Αριστε εχεισ και χελιδονια μες το fishing room;![]()

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
οϊ τσίνα έχω τα έξω στην πέρκολαSiliS wrote:Αριστε εχεισ και χελιδονια μες το fishing room;![]()

- Attachments
-
- helodonia.JPG (62.17 KiB) Viewed 9893 times
Ρίγανη Παφίτικη για την σούβλα!!!!!!MariosK wrote:Εν ρίγανη (όξα λεβάντα για τον σκόρο) νομίζω ρεSiliS wrote:Αριστε εχεισ και χελιδονια μες το fishing room;![]()
![]()
![]()
admin wrote:Ρίγανη Παφίτικη για την σούβλα!!!!!!MariosK wrote:Εν ρίγανη (όξα λεβάντα για τον σκόρο) νομίζω ρεSiliS wrote:Αριστε εχεισ και χελιδονια μες το fishing room;![]()
![]()
![]()

I d rather be fishing!!!
Το "Ψαροκαικο" αποκτησε και ψυγειο αποκλειστικα για το ψαρεμα

- Attachments
-
- DSC01482.JPG (23.29 KiB) Viewed 9827 times
I d rather be fishing!!!
Ενυδρειο με ζωντανες γαριδες για να μεν εχω δικαιολογια οτι εν εχει δολωμα...

- Attachments
-
- IMGP0012.jpg (26.88 KiB) Viewed 9692 times
-
- IMGP0004.jpg (30.84 KiB) Viewed 9702 times
I d rather be fishing!!!
Ε Βασίλη επίρες το σε άλλον επίπεδο εσύ ρε φίλε!

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Μπορει κανενας να βοηθησει σχετικα με την αναπαραγωγη των γαριδων, τα ειδη που εχουμε στην κυπρο?
I d rather be fishing!!!
Ξάδελφέ μόνο bigattini εκατάφερα να βγάλω και μόνο εργαστηριακά
....

εκτος από τις γαρίδες το νερό και τις πέτρες τι άλλο έχεις μέσα στην γιάλα από εξοπλισμό?SiliS wrote:Μπορει κανενας να βοηθησει σχετικα με την αναπαραγωγη των γαριδων, τα ειδη που εχουμε στην κυπρο?

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!