Τζιαι γω ρε φίλε επαρέτησα το τέλεια.plenom'metatopsarem? wrote:κάστινγκ φέτος ρε Ιάκωβε μου...μετρημένες 4 φορές!!!!!!! (νομίζω τζιαι η μια ήταν πριν τα Χριστούγεννα!)LEONIDAS wrote:Είχαμεν τζιαι τις κουρκούνες εποσκολιούμαστεν νάκκον με την αντένα ένεσιη με ποτζίνες πλέον. Εν τζιαιρος να τα διπλόσουμεν τζιαι κανεί η κατάσταση είναι ανυπόφορη. Το κάστινγκ επαρετήσαμεν το να παραιτήσουμεν τζιαι την αντένα τζιαι να πιέννουμεν μόνο για μπάνια!!!!
ένας παραπονεμένος ψαράς!!!Μεγάλη πίκρα.
...καταλαβαίνεις...
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- sea-hunter
να διοργανωσουμε καμια συναντηση casting να το 8υμι8ουμε ουλλοι π γυρο?
Keep Walking...Keep Fishing!!
- plenom'metatopsarem?
μέσα ,αλλά ΟΧΙ προς Λάρνακα μεριές!sea-hunter wrote:να διοργανωσουμε καμια συναντηση casting να το 8υμι8ουμε ουλλοι π γυρο?

αλλιώς, εννα ασχοληθούμε ΜΟΝΟ με τα σουβλάκια ακι τις μπύρες (καθόλου κακό, αλλά να ακούσουμε τζιαι κανένα καμπανελί να παίζει)!
Κοπελια ουτε στη Λεμεσο χτυπουν οι καμπανεςplenom'metatopsarem? wrote:μέσα ,αλλά ΟΧΙ προς Λάρνακα μεριές!sea-hunter wrote:να διοργανωσουμε καμια συναντηση casting να το 8υμι8ουμε ουλλοι π γυρο?![]()
![]()
![]()
αλλιώς, εννα ασχοληθούμε ΜΟΝΟ με τα σουβλάκια ακι τις μπύρες (καθόλου κακό, αλλά να ακούσουμε τζιαι κανένα καμπανελί να παίζει)!

Ditch the bitch and let's go fishing!
-
προς Αγ. Ναπα - Πρωταρα θα προτεινα αφου Λαρνακα και Λεμεσος τιποτε
- plenom'metatopsarem?
nicolas theocharous wrote:προς Αγ. Ναπα - Πρωταρα θα προτεινα αφου Λαρνακα και Λεμεσος τιποτε

είπαμε να κτυπούν οι καμπάνες, ό'ι' να ταράσσουν ελάχιστα τζιαι να τα φκάλουμεν κομμένα!

Αστιεύομαι! Αν μιλούμε για νυχτερινό...μέσα!

-
plenom'metatopsarem? wrote:nicolas theocharous wrote:προς Αγ. Ναπα - Πρωταρα θα προτεινα αφου Λαρνακα και Λεμεσος τιποτεεπέλλανες τέλια ρε Νικόλα?! εννα κάμνουμε συλλογή τους κούνελους?!
![]()
είπαμε να κτυπούν οι καμπάνες, ό'ι' να ταράσσουν ελάχιστα τζιαι να τα φκάλουμεν κομμένα!![]()
Αστιεύομαι! Αν μιλούμε για νυχτερινό...μέσα!(χωρίς πολύ φεγγάρι όμως γιατί τα κουνελάκια μπορεί ούτε τότε να τα γλυτώσουμε!)
θκιαορκα σου επιραν με χαπαρι. φιλε σιρματοσχοινο και παμε για καταπολεμιση κουνελλων γιατι οχι δηλαδη?? αφου τα σουβλακια και οι μπυρες παλε εννα υπαρχουν. ξερεις οτι ειμαι πορωμενος εκαταλαβες το. εν εχω προβλημα να τους ψαρευκω ως του χρονου φτανει να τους ξυλιψω

αν κανονησετε τιποτε λαλεις μου, αλλα ενα πρεπει να πιασω εξοπλισμο αλλον μαλλον γιατι τον δικο μου αν θυμουμαι καλα εχαρησα τον σε κατι μικρους που θελαν να ξεκινησουν

- plenom'metatopsarem?
αν μιλάς για κάστινγκ, εννα σε κανονίσω εγώ, εν χρειάζεσαι εξοπλισμό! Αν μαζευτούμε και πολλοί ε καλό να μεν έχουμε πάρα πολλά καλάμια ο καθένας!nicolas theocharous wrote:plenom'metatopsarem? wrote:nicolas theocharous wrote:προς Αγ. Ναπα - Πρωταρα θα προτεινα αφου Λαρνακα και Λεμεσος τιποτεεπέλλανες τέλια ρε Νικόλα?! εννα κάμνουμε συλλογή τους κούνελους?!
![]()
είπαμε να κτυπούν οι καμπάνες, ό'ι' να ταράσσουν ελάχιστα τζιαι να τα φκάλουμεν κομμένα!![]()
Αστιεύομαι! Αν μιλούμε για νυχτερινό...μέσα!(χωρίς πολύ φεγγάρι όμως γιατί τα κουνελάκια μπορεί ούτε τότε να τα γλυτώσουμε!)
θκιαορκα σου επιραν με χαπαρι. φιλε σιρματοσχοινο και παμε για καταπολεμιση κουνελλων γιατι οχι δηλαδη?? αφου τα σουβλακια και οι μπυρες παλε εννα υπαρχουν. ξερεις οτι ειμαι πορωμενος εκαταλαβες το. εν εχω προβλημα να τους ψαρευκω ως του χρονου φτανει να τους ξυλιψω![]()
![]()
αν κανονησετε τιποτε λαλεις μου, αλλα ενα πρεπει να πιασω εξοπλισμο αλλον μαλλον γιατι τον δικο μου αν θυμουμαι καλα εχαρησα τον σε κατι μικρους που θελαν να ξεκινησουν![]()
![]()
άτε, κόψετε κουβέντα!
-
χεχεχεχε ρε φιλε εχω μια αποθηκη γεματη εξοπλισμο και φερνουμε και κατι ολοκαινουρια καλαμουθκια τωρα καινουρια μοντελλα και μιτσοκαμουν μου. τελια καλαμουθκια HIRO και VEGA λεω να τα δοκιμασω γι αυτο εχαρησα τον παλιο μου εξοπλισμο για να τον ανανεωσω με τουτα τα καλαμια και θελω να εχω μια ολκληρωτικη και αντικειμενικη αποψη πανω σε αυτα τα καλαμια μιας και αναμενεται να ελκησουν το ενδιαφερον οταν ξεκινησει σιγα σιγα η περιοδος του casting.
ευχαριστω παντως που επροσφερθηκες. που την αλλη βεβαια μπορει και να ερτω και να μεν φερω τιποτε μαζι μου αν θα εχει πολλα καλαμια οπως λες θα ερτω για τον παshιαμα να γελασουμε
ατε περκι κανονηστει

ευχαριστω παντως που επροσφερθηκες. που την αλλη βεβαια μπορει και να ερτω και να μεν φερω τιποτε μαζι μου αν θα εχει πολλα καλαμια οπως λες θα ερτω για τον παshιαμα να γελασουμε
ατε περκι κανονηστει

- plenom'metatopsarem?
ε, είπα τζι εγώ να μεν έσιεις κάτι υπόψη?!
Λοιπόν, ακούω μέρα για την επόμενη βδομάδα, ώρα σύναξης 18: 32 !
Να προτείνω Τρίτη? Όσοι πιστοί προσέλθετε! Και για σουβλάκια και για μπύρες και πολλές ιστορίες που ψαρέματα!
Και μακάρι να δημιουργήσουμε και μια νέα ιστορία!
Λοιπόν, ακούω μέρα για την επόμενη βδομάδα, ώρα σύναξης 18: 32 !
Να προτείνω Τρίτη? Όσοι πιστοί προσέλθετε! Και για σουβλάκια και για μπύρες και πολλές ιστορίες που ψαρέματα!

- AggelosLRK
νικολα η mikado εχει ενα καλαμι για σπιν 0-15cw εχεις παραπανω πληροφοριες?nicolas theocharous wrote:χεχεχεχε ρε φιλε εχω μια αποθηκη γεματη εξοπλισμο και φερνουμε και κατι ολοκαινουρια καλαμουθκια τωρα καινουρια μοντελλα και μιτσοκαμουν μου. τελια καλαμουθκια HIRO και VEGA λεω να τα δοκιμασω γι αυτο εχαρησα τον παλιο μου εξοπλισμο για να τον ανανεωσω με τουτα τα καλαμια και θελω να εχω μια ολκληρωτικη και αντικειμενικη αποψη πανω σε αυτα τα καλαμια μιας και αναμενεται να ελκησουν το ενδιαφερον οταν ξεκινησει σιγα σιγα η περιοδος του casting.
ατε περκι κανονηστει![]()
![]()
- konstantinos kalogir
Άγγελε ξέρεις το μοντέλο?AggelosLRK wrote:νικολα η mikado εχει ενα καλαμι για σπιν 0-15cw εχεις παραπανω πληροφοριες?nicolas theocharous wrote:χεχεχεχε ρε φιλε εχω μια αποθηκη γεματη εξοπλισμο και φερνουμε και κατι ολοκαινουρια καλαμουθκια τωρα καινουρια μοντελλα και μιτσοκαμουν μου. τελια καλαμουθκια HIRO και VEGA λεω να τα δοκιμασω γι αυτο εχαρησα τον παλιο μου εξοπλισμο για να τον ανανεωσω με τουτα τα καλαμια και θελω να εχω μια ολκληρωτικη και αντικειμενικη αποψη πανω σε αυτα τα καλαμια μιας και αναμενεται να ελκησουν το ενδιαφερον οταν ξεκινησει σιγα σιγα η περιοδος του casting.
ατε περκι κανονηστει![]()
![]()
Ψαρεμα στο νεο Λημανι στο Ζύγι με αντενα 5μετρα
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
- Attachments
-
- kkkk.JPG (66.11 KiB) Viewed 5521 times
Ψαρεμα σημερα το πρωι μεχρι τις 10
41 κουρκουνες
3 μελανες
1 σαλπα
Α εσυρα και μεσα περιπου 15 μιτσες τον 6-7cm

41 κουρκουνες
3 μελανες
1 σαλπα
- Attachments
-
- IMAG0110.jpg (48.43 KiB) Viewed 5520 times
Marios E wrote:Ψαρεμα σημερα το πρωι μεχρι τις 10![]()
41 κουρκουνες
3 μελανες
1 σαλπα
Μα που ρε φίλε; Αρκέψαν τζιαι τσιμπούν πάλε οι κουρκούνες εχαθήκαν τελευταία.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.