Αύριο στα περίπτεραstathis 1821 wrote:ρε κοπελια εκικλοφορισε το νεο τευχοσ του περιοδικο?
Ρε Χαμπή περιγραφή ένεσχιει; Ούτε φωτός; Μεν μας αφήννεις έτσι!!!caveman wrote:Σάν να τζαι επόλλυνεν το ψάριν τελευταία....????!!!!! Πιάστε ούλλοι τα καλάμια σας τζαι βουράτε φκάτε έξω στην θάλασσα τωρά!!!! Για να πιάσεις ψάρι πρέπει να πάεις τζιολας.... έχει δύο χρόνια που κλέουμε εγώ πως εν έμινε τίποτε τζαι έλεα πως εν θα ξανα πατίσω θάλασσα... επία τρια ψαρέματα μες τούντες μέρες τζαι είδα τα ούλλα!!![]()
![]()
![]()
![]()
άφη στ αστεια ρε Χαμπή! Έστω περιγραφή! Ξαπολάς την πόμπα και γεια σας!LEONIDAS wrote:Ρε Χαμπή περιγραφή ένεσχιει; Ούτε φωτός; Μεν μας αφήννεις έτσι!!!caveman wrote:Σάν να τζαι επόλλυνεν το ψάριν τελευταία....????!!!!! Πιάστε ούλλοι τα καλάμια σας τζαι βουράτε φκάτε έξω στην θάλασσα τωρά!!!! Για να πιάσεις ψάρι πρέπει να πάεις τζιολας.... έχει δύο χρόνια που κλέουμε εγώ πως εν έμινε τίποτε τζαι έλεα πως εν θα ξανα πατίσω θάλασσα... επία τρια ψαρέματα μες τούντες μέρες τζαι είδα τα ούλλα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απλά... εφορτωθήκαμεν ψάρι!LEONIDAS wrote:Ρε Χαμπή περιγραφή ένεσχιει; Ούτε φωτός; Μεν μας αφήννεις έτσι!!!caveman wrote:Σάν να τζαι επόλλυνεν το ψάριν τελευταία....????!!!!! Πιάστε ούλλοι τα καλάμια σας τζαι βουράτε φκάτε έξω στην θάλασσα τωρά!!!! Για να πιάσεις ψάρι πρέπει να πάεις τζιολας.... έχει δύο χρόνια που κλέουμε εγώ πως εν έμινε τίποτε τζαι έλεα πως εν θα ξανα πατίσω θάλασσα... επία τρια ψαρέματα μες τούντες μέρες τζαι είδα τα ούλλα!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Όντως ήταν καταπληκτική νύκτα αν και ήταν λίγο γρήγορη η αναχώρηση μας λόγω κάποιας υποχρέωσης που προέκυψε εκ μέρους μου. Πάντως φαίνεται ότι πάμεν καλά γενικά από τον Οκτώβριο και μετά, ελπίζω να πέρασαν οι περσινές μέρες που δεν πιάνναμε τσίμπημα για αλεπάλληλες εξορμήσεις!!mourmouros wrote:Σήμερα 4ωρο casting από τις 17.00 έως τις 21.00 με τον φίλο μου τον Leonida σε αισθησιακήπαραλία της Λάρνακας.
Αποτέλεσμα τα 3 αλανιάρικα μωρά (οι 2 πιάστηκαν στο γνωστό πια από το τεύχος 19 ...σαπιοκάλαμο!![]()
![]()
)