Έκλεισεν για Παρασκευή ολονύκτιο όσπου αντέξουμεν!! Ξέρεις την αρρώστια μου για...........marios wrote:NAI 100%
Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
Re: Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- AggelosLRK
ηξερα για τοπους μυστικους αλλα ψαρια μυστικα..?μηπως ηρθαν τα GT&Tarpons και δεν πηραμε ειδηση? 

- marios pafitis
Xα χα χα λογαριάζεται χωρίς το ξενοδόχο νομίζωLEONIDAS wrote:Έκλεισεν για Παρασκευή ολονύκτιο όσπου αντέξουμεν!! Ξέρεις την αρρώστια μου για...........marios wrote:NAI 100%

Ολάν αφού εκατέβασα το που τον δορυφόρο στην δουλειά τζιαι είδα τζιαι που ακριβώς εν τα ψάρκα να σύρνουμεν!!!!!!Αφού εννά σαι μαζί μας εν θα είσαι;marios pafitis wrote:Xα χα χα λογαριάζεται χωρίς το ξενοδόχο νομίζωLEONIDAS wrote:Έκλεισεν για Παρασκευή ολονύκτιο όσπου αντέξουμεν!! Ξέρεις την αρρώστια μου για...........marios wrote:NAI 100%![]()
πρέπει να αιτηθείτε για άδεια περάσματος για να φτάσετε στο σημείο
![]()
![]()
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
πεδες πιστευω να γινει κανενας διαγωνισμοσ κεφαλου στον πυρκο επια τριιμερο και τα αποτελεσματα ηταν εκληχτικα και δεν εχς καμιαν εμπιρια στουσ κεφαλους και εφκαλα 17 πασ τα 30-40 cm
ρε κοπελια εν καιρος για διοργανωσουμε και κανενα παρειστικο???
εχει και νεα μελη στο φορουμ που θα εμπορουσαν να ερτουν ......που εν ο προεδρος να μας οργανωσει????

''surf casting'' A way of Living
ο πρόεδρος ασχολείται μετά του κυνηγίου αυτή την στιγμή . Ο πρωταθλητής του σκύλος Ρότης είναι σε φόρμα και προσπαθεί να το εκμεταλευτεί. Εκαλλίκωσε και ένα λαό την Κυριακή αλλά έπιασε 4 πέρδικες Άξιος ο πρόεδρος 

Νομιζω να το βαλουμε κατω το θεμα και να ξεκινήσουμε διαπραγματευσεις
Εγω ειμαι μεσα παντος φιλτατε Μαριε

Εγω ειμαι μεσα παντος φιλτατε Μαριε

The only source of knowledge is experience
ο προεδρος ειναι σε εγκεφαλικη αποσυνδεση , ο admin πρεπει να αναλαβη καμια ευθηνη γιατι ενα αγιοσουν τα καλαμια του στο τελος.ατε κανονιστε τζαι ενα να ερτω τζαι εγω με τον ροτηjack tar wrote:ρε κοπελια εν καιρος για διοργανωσουμε και κανενα παρειστικο???εχει και νεα μελη στο φορουμ που θα εμπορουσαν να ερτουν ......που εν ο προεδρος να μας οργανωσει????
![]()
no-nick wrote:ο προεδρος ειναι σε εγκεφαλικη αποσυνδεση , ο admin πρεπει να αναλαβη καμια ευθηνη γιατι ενα αγιοσουν τα καλαμια του στο τελος.ατε κανονιστε τζαι ενα να ερτω τζαι εγω με τον ροτηjack tar wrote:ρε κοπελια εν καιρος για διοργανωσουμε και κανενα παρειστικο???εχει και νεα μελη στο φορουμ που θα εμπορουσαν να ερτουν ......που εν ο προεδρος να μας οργανωσει????
![]()

''surf casting'' A way of Living
jack tar wrote:no-nick wrote: ο προεδρος ειναι σε εγκεφαλικη αποσυνδεση , ο admin πρεπει να αναλαβη καμια ευθηνη γιατι ενα αγιοσουν τα καλαμια του στο τελος.ατε κανονιστε τζαι ενα να ερτω τζαι εγω με τον ροτη![]()
βοηθω και γω αν θα εχει και κανενα ψησιμο
![]()

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
marios wrote:jack tar wrote:no-nick wrote: ο προεδρος ειναι σε εγκεφαλικη αποσυνδεση , ο admin πρεπει να αναλαβη καμια ευθηνη γιατι ενα αγιοσουν τα καλαμια του στο τελος.ατε κανονιστε τζαι ενα να ερτω τζαι εγω με τον ροτη![]()
βοηθω και γω αν θα εχει και κανενα ψησιμο
![]()
Μεν φέρεις τον ροτη
...εν άσχημος ο σκοπός του jack tar

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
θα σιναχτουμε να δουμε τη γινετε?
τοποθεσια να πουμε καπου που θα μπορουν ολοι.
για αυτο οποιος γραφη το name του να γραφη και διπλα τοπο διαμονης για να δουμε τη γινετε(παρα πανω για τα νεα μελη μιλω)
τοποθεσια να πουμε καπου που θα μπορουν ολοι.
για αυτο οποιος γραφη το name του να γραφη και διπλα τοπο διαμονης για να δουμε τη γινετε(παρα πανω για τα νεα μελη μιλω)

The only source of knowledge is experience
Να συναχτουμε.
βαρτε μια μερα και αν ειμαστε off να συναχτουμε
Esox Lucius