Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Βαλτε καμια φωτο με ψαρι ρε κοπελια 

I d rather be fishing!!!
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΞΩ ΧΑΧΑΧΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΑΡΑΜΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ!!!!
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !
-
Φίλιππε,καθαρίζεις τα ψάρια ακόμη ?ΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote:ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΞΩ ΧΑΧΑΧΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΑΡΑΜΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ!!!!

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
fISHANDCHIPS wrote:Φίλιππε,καθαρίζεις τα ψάρια ακόμη ?ΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote:ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΕΞΩ ΧΑΧΑΧΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΠΑΡΑΜΑΛΛΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ!!!!

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
κατι καναμε απλα την επομενη θα παιρνω το φεγγαρι να του λεω να βγαινει πιο γρηγορα!!!
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !
- plenom'metatopsarem?
ολόκληρο τριήμερο...
τίποτε?!!!!!
κανένας?!
κλειστά τα χαρτιά?!!!
τίποτε?!!!!!
κανένας?!
κλειστά τα χαρτιά?!!!

- maratheftis
τελικα εν ειμε ο μονος που εν εκαμε τιποτε....
ψαρεμα στο ζυγι,,καστινγ τζιαι εγγλεζικο.... ενα χελι-αν δεν καμνο λαθος οι εγγλεζοι λαλουν τα sandeels τζιαι δωλονουντα για του λαβρακους..πραμα που εκαμα πανω σε πολυαγγιστρο...εν του ετζισε τιποτε..κανενας....το θεμα εινα εν εκαταλαβα πως το καλο επιαστηκεν...το αγγιστρι δεν ηταν στο στομα του...αλλα το η μισηνα που το παραμμαλο ως το shock leader ηταν τιλημενη γυρω του...ετσι πλεξιμο εν εξαναειδα...βασικα επνιγηκεν μονο του.....
αααα τζιαι ενα γυλο με vampire teeth πας το εγγλεζικο...τζινο ηταν ουτε ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ......πανω σε ακροβατη,μπικατινι,,τζιαι ζυμη με πολυαγγιστρο...! great!..
ψαρεμα στο ζυγι,,καστινγ τζιαι εγγλεζικο.... ενα χελι-αν δεν καμνο λαθος οι εγγλεζοι λαλουν τα sandeels τζιαι δωλονουντα για του λαβρακους..πραμα που εκαμα πανω σε πολυαγγιστρο...εν του ετζισε τιποτε..κανενας....το θεμα εινα εν εκαταλαβα πως το καλο επιαστηκεν...το αγγιστρι δεν ηταν στο στομα του...αλλα το η μισηνα που το παραμμαλο ως το shock leader ηταν τιλημενη γυρω του...ετσι πλεξιμο εν εξαναειδα...βασικα επνιγηκεν μονο του.....
αααα τζιαι ενα γυλο με vampire teeth πας το εγγλεζικο...τζινο ηταν ουτε ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑ......πανω σε ακροβατη,μπικατινι,,τζιαι ζυμη με πολυαγγιστρο...! great!..

ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
- plenom'metatopsarem?
φίλε μου, ας μας πει και κάποιος άλλος τη γνώμη του, πάντως εγώ θα έβαξα το χελάκι με 2 αγκίστρια (πάνω στο ίδιο παράμαλλο ενωμένα) για λαβράκια.maratheftis wrote:τελικα εν ειμε ο μονος που εν εκαμε τιποτε....
κι όσο για το μπλέξιμο... έτσι κάνουν

το πιο πιθανόν, αν δεν είχε αγκίστρι στο στόμα, ή να το ξεφορτώθηκε ή να μην κατάφερε να πιαστεί καθόλου από το στόμα. απλά, τυλίχτηκε γύρω γύρω με την πετονιά
εν sand-eel οξα conger-eel που επιασες? εχει διαφορα
ψαρεμα ολονυκτιο με σπιν εψες, 22 - 6 am σε 5 διαφορετικα hotspots επαρχια λεμεσου...ουτε δειγμα ζωης, μαλλον ψαρευω σε λαθος χωρα
...
2 τζιε ποψε!!!
ψαρεμα ολονυκτιο με σπιν εψες, 22 - 6 am σε 5 διαφορετικα hotspots επαρχια λεμεσου...ουτε δειγμα ζωης, μαλλον ψαρευω σε λαθος χωρα

2 τζιε ποψε!!!
Esox Lucius
μπορει να μην ειναι τοσο hot τα spots 

Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
- plenom'metatopsarem?
ε, για να τα αναφέρει, κάτι πρέπει να ξέρει!mariosko wrote:μπορει να μην ειναι τοσο hot τα spots

εισαι σωστος! επρεπε να πω πρωην hot-spotsmariosko wrote:μπορει να μην ειναι τοσο hot τα spots
Esox Lucius
Ακριβος
Και εγω εχω αρκετα ex-hotspots, μαλλον πρεπει να εβρουμε καινουργια

Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
εγω παντος επια τριημερο στον πυρκο και ηταν πολλα καλα εφκαλα 17 κεφαλους πας τα 30 cm .
παιδκια προτηνετε κανενα καλο τοπο για την κυριακη ειμαι πολλα χαρουμενος που μπορω να μηλισω με αλλους που ασχολουντε με το ψαρεμα γιατι κανενας φιλους μου δεν ασχολειται και παω μονος μου ,συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη αλλα δεν τα παω καλα με την ορθογραφια
παιδκια προτηνετε κανενα καλο τοπο για την κυριακη ειμαι πολλα χαρουμενος που μπορω να μηλισω με αλλους που ασχολουντε με το ψαρεμα γιατι κανενας φιλους μου δεν ασχολειται και παω μονος μου ,συγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη αλλα δεν τα παω καλα με την ορθογραφια
-
ΛΟΙΖΟΣ wrote:εγω παντος επια τριημερο στον πυρκο και ηταν πολλα καλα εφκαλα 17 κεφαλους πας τα 30 cm .
Καλοσορισες Λοίζο
Να ξαναπάεις Πύρκο αν θέλεις να δεις άσπρη μέρα

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια