Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- AggelosLRK
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
η λαρνακα δεν εχει λεπι? χα χα
Έχει ιχθυοτροφείο ρεmaratheftis wrote:εγω εννα σπασω πως ο φιλος sillis,no offence.πιαννει τοσον ψαρι.. σε τι τοπους παει τζιαι πιαννει συνεχεια ψαρι..αρκεψεν να μου γυριζει διοτι εγω καθουμε οπως τον μα*** τζε 1 στες 5 αν κατσι κατι καλο... παντως αννε λαρνακα που παει εν γινεται εν εσχει λέπι...![]()
ε silli καμνις μαφιες.....

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
-
Silis είναι το "χριστιανικό" του ... το ονομα του είναι Achmet και είναι απο Μαρόκο 

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
fISHANDCHIPS wrote:Silis είναι το "χριστιανικό" του ... το ονομα του είναι Achmet και είναι απο Μαρόκο

Σαλαμ....μαστρο μου εσχει τραταν...ψαριν πολλιν πιαννουμεν

I d rather be fishing!!!
Αν έχει λέπια στείλε κανένα Π.ΜAggelosLRK wrote:η λαρνακα δεν εχει λεπι? χα χα

Γεια σας απο Λεμεσό.
4 καλαμια με ακροβατη για μουρμουρες στο Meridien απο τις 1830 μεχρι 2200 και ουτε ενα τσιμπιμα
θα ξαναδοκιμασω την παρασκευη στο ιδιο μερος μηπως και αλλαξε τιποτα
4 καλαμια με ακροβατη για μουρμουρες στο Meridien απο τις 1830 μεχρι 2200 και ουτε ενα τσιμπιμα
θα ξαναδοκιμασω την παρασκευη στο ιδιο μερος μηπως και αλλαξε τιποτα
ψαρεμα χτες με σπιν... 6 λιτσες απο 2 ως 6 κιλα να καμουν επιθεσεις στα τεχνητα και να μην πιανονται.. σημερα δεν πηγα διοτι αποκτησα προβληματα με την καρδυα μου.. αυριο πρωι ισως ξηφοηθω και παω
Esox Lucius
- plenom'metatopsarem?
αμάν ρε φίλε! εννα μς κάμεις εμάς καρδιακούς! 6κιλες λίτσες!!!Greg wrote:ψαρεμα χτες με σπιν... 6 λιτσες απο 2 ως 6 κιλα να καμουν επιθεσεις στα τεχνητα και να μην πιανονται.. σημερα δεν πηγα διοτι αποκτησα προβληματα με την καρδυα μου.. αυριο πρωι ισως ξηφοηθω και παω

Greg wrote:ψαρεμα χτες με σπιν... 6 λιτσες απο 2 ως 6 κιλα να καμουν επιθεσεις στα τεχνητα και να μην πιανονται.. σημερα δεν πηγα διοτι αποκτησα προβληματα με την καρδυα μου.. αυριο πρωι ισως ξηφοηθω και παω

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ?MariosK wrote:Greg wrote:ψαρεμα χτες με σπιν... 6 λιτσες απο 2 ως 6 κιλα να καμουν επιθεσεις στα τεχνητα και να μην πιανονται.. σημερα δεν πηγα διοτι αποκτησα προβληματα με την καρδυα μου.. αυριο πρωι ισως ξηφοηθω και παω
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !
- konstantinos kalogir
Φίλε no offence αλλά εν νάκκο μάνα ο άνθρωπος...maratheftis wrote:εγω εννα σπασω πως ο φιλος sillis,no offence.πιαννει τοσον ψαρι.. σε τι τοπους παει τζιαι πιαννει συνεχεια ψαρι..αρκεψεν να μου γυριζει διοτι εγω καθουμε οπως τον μα*** τζε 1 στες 5 αν κατσι κατι καλο... παντως αννε λαρνακα που παει εν γινεται εν εσχει λέπι...![]()
ε silli καμνις μαφιες.....

Btw δοκιμάσε να ψαρέψεις λίο πιο light... ο τόπος μας γενικά εν έχει ψάρια για αυτό εν καλά να δοκιμάσουμε με άλλες τεχνικές, έτσι πιστεύω.. Πάντως από μουρμούρες η Λάρνακα εν νεν άσχημος τόπος....
σκευτου που ενα ερκουνται οι τιγρες με κινες τις δονταρες ταππο πανω μας , πιασε χαπια για τη καρδιαGreg wrote:ψαρεμα χτες με σπιν... 6 λιτσες απο 2 ως 6 κιλα να καμουν επιθεσεις στα τεχνητα και να μην πιανονται.. σημερα δεν πηγα διοτι αποκτησα προβληματα με την καρδυα μου.. αυριο πρωι ισως ξηφοηθω και παω
εν καλα που λες φιλε m... hunter, σε 2 φτομαες εχει περκες, ποιος τες ***** τες λιτσες
Esox Lucius
δεν νομιζω να περιμενεις απαντηση σε τουτο το ερωτημα...ΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote: ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ?

Esox Lucius
Greg wrote:δεν νομιζω να περιμενεις απαντηση σε τουτο το ερωτημα...ΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote: ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ?

I d rather be fishing!!!