stylgeo wrote:Μπράβο παιθκιά, ωραία καθαρή ψαριά, εφκάλετε την σχάρα σας!!
Μικρά
stylgeo wrote:Μπράβο παιθκιά, ωραία καθαρή ψαριά, εφκάλετε την σχάρα σας!!
αν εκαταλαβα καλα λες πως εκανα λαθος που επειρα ποσοτητα?stylgeo wrote:Φίλε μου, έν ειδες τι λαυρακούθκια και τσιπουρούες ξεκληρίζουν κάποιοι καλαμάες. Μικρά δεν θα τα έλεγα, πολλά ίσως. Αν βλέπεις πως το μέγεθος που παίζει είναι 350-500γρ, να κρατήσεις 3-4, έτσι να τσιμπήσετε με τους φίλους σου, και τα υπόλοιπα να τα αφήσεις να μεγαλώσουν. Αλλά οι επειδή τα κοπέλλια εν εκρατούσαν τα ψάρκα με τεντωμένα τα σιέρκα μπροστά που την κάμερα για να φαίνουνται τεράστια σημαίνει πως εν και μικρά. Έτσι 3-4 μισόκιλα θωρώ τζιαμέ, και τα υπόλοιπα έννεν μακριά. Απλά επαναλαμβάνω, σωστό θα ήταν να κρατούσαμε οσο να φκάλουμε μια σχάρα έτσι φρέσκα φρέσκα και τα υπόλοιπα πίσω.
Θυμούμαι που ήμουν μιτσής και έφερνα σίκλες με μουρμουρούθκια τζαι τζιεφαλούθκια των 3-5 εκ. και εφώναζεν η μάνα μου που εβαρκέτουν να τα καθαρίζει. Πρέπει να ξεκλήρισα γενεές και γενεές ψαριών τότε. Τωρά νοιώθω καλύτερα με τις παλιές μου αμαρτίες όταν θωρώ τους ασυγχώμπατους που σύρνουν δύχτια στο ένα μέτρο που την ακτή και κάνουν κανονικό παιδομάζωμα.
Για το ίδιο είδος ψαριού?!jack tar wrote:για σενα σιουρα εν μικρα εν το συζητω!!!!![]()
![]()
χαραλαμπι μου δεν επιαστηκα προσωπικα με το stygeo απλα θεωρησα σωστο να μου πει την αποψη του και προφανως σκεφτεται σωστα![]()
![]()
οσο για τον plenom'metatopsarem ενοχληθηκα που το ενα σκεττο ''μικρα ''?που ειπε.. θα χαιρομουν οπως κανεις εσυ και βαζεις φωτος με θηρια, να παραθεσει δικες του εξορμησεις με πιο μεγαλα ψαρια και τοτε θα τον συγχαρο και γω και μπορει και να με πεισει να μην παιρνω τα 300γρ μεχρι 500γρ .
Τέλειος!SilentHunter wrote:το ψάρι ζυγίστηκε καθαρισμένο οπότε διορθώνω τα κλ γύρω στα 20