Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

marios
Site Admin

Post by marios »

no-nick wrote:
marios wrote:
Greg:@marios: enna rtis sto diagonismo mourmourou/mougrasxellou esu ? Pantws twra sto leidismile en o panikkos me ton no-nick je dioun tous mes ta afkia!
Ενι κρυάδα που τους διά μέσα στ`αφτιά!! :lol: :lol: Εσείς κανονίστε je εγώ εν ναρτω :)
οπως το ειπες, ΚΡΥΑΔΑ ΠΑς ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ η μαλακια ουτε τσιμπια.
Αφού ηπασου δεν ήταν καλή η νύχτα και δεν με ακούεις :P εψές ήταν 1011 mb (ατμοσφαιρική πίεση) και που τα σήμερα το απόγευμα απογειώνεται στα 1020+1023 mb :o και πάει σταθερά ως την τρίτη + το φεγγάρι όπως την πόμπα!απόψε παω για Μουρμουρους! :) Μέχρι και την τρίτη πρέπει να τρώει το ψάρι τζιάμε που υπάρχει δηλαδή :lol: http://www.freemeteo.com/default.asp?pi ... gid=146384
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

vassilis

Post by vassilis »

ου γαμώτο τσιε που μένα καλό ! ένα μεγάλο μπράβο στο νέο αστέρι του φόρουμ greg αν και έκρυψε σαν τον αλουπόν .Μάριε νομίζω έβαλε σου γυαλιά ο κρεκ. μα έσιει έτσι ψάρκα στη κύπρο σιορ? εμμμ εν καιρός να μάθουμε και σπίνιγκ νομίζω. :wink:

marios
Site Admin

Post by marios »

vassilis wrote:ου γαμώτο τσιε που μένα καλό ! ένα μεγάλο μπράβο στο νέο αστέρι του φόρουμ greg αν και έκρυψε σαν τον αλουπόν .Μάριε νομίζω έβαλε σου γυαλιά ο κρεκ. μα έσιει έτσι ψάρκα στη κύπρο σιορ? εμμμ εν καιρός να μάθουμε και σπίνιγκ νομίζω. :wink:
8) Μπpάνο του!! ρε Βασίλη τούτη είναι η ανταμοιβή!!! ξέρεις πόσες ώρες τρώει κοντά στην θάλασσα(φαντάζομαι πολλές) ξέρεις υπομονή που θέλεις! δεν έχει τίποτε τυχαίο!μεν νομίζεις ότι με το να πάις μια ημερα την εβδομάδα 5,6 ώρες θα πιάσεις έτσι ψαρια !θέλει υπομονή!! και επιμονη!! :)Φυσικά και για να τους προλάβω τους άλλους που εν να πεταχτούν να πουν ότι έχουν υπομονή και υπομονή αλλα δεν πιάνουν :P jίνει δεν έχουν υπόθεση ούτε εγώ τελευταία που έμπλεξα μαζί τους έχω!! :lol: E Greg krata lion aποσταση φιλε μου που τα Κοπελια γιατί νομίζω είναι κολλητική η "Αψαρια"!! :lol: Ο`ι `αύριο να πεις ότι δεν σε προειδοποίησα :wink:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Panikos

Post by Panikos »

tora re marioui je sazose :D :D

Greg

Post by Greg »

marios wrote: Αφού ηπασου δεν ήταν καλή η νύχτα και δεν με ακούεις :P εψές ήταν 1011 mb (ατμοσφαιρική πίεση) και που τα σήμερα το απόγευμα απογειώνεται στα 1020+1023 mb :o και πάει σταθερά ως την τρίτη + το φεγγάρι όπως την πόμπα!απόψε παω για Μουρμουρους! :) Μέχρι και την τρίτη πρέπει να τρώει το ψάρι τζιάμε που υπάρχει δηλαδή :lol: http://www.freemeteo.com/default.asp?pi ... gid=146384
e marie.. en oulla ta psarka pou enna tsimpoun popse diladi?? An paw spinning diladi pezete na gemosw sfurnes?
Esox Lucius

vassilis

Post by vassilis »

αν σου κτυπήσει κανένα λαβρακούιν σαν το εχτεσινό εννα σε χαλάσει δηλαδή ρε κρεκ , μόνο σφύρνες θέλεις?? πάντως το λαβρακούιν σου δείχνει πιο μεγάλο που 1.5 κ σαννα τσιε εκόψετε του κανένα κιλούιν ??εφοηθήκετε το μάτι του μάριου αλόπως :lol: :lol:

Someone

Post by Someone »

Το λοιπόν, εψές τη νύχτα επήα για 1.5 ώρα στο Holiday inn τάχα για σορκούς.
(Τελικά εξυπνήσαν τζιαι οι θκυό οι κόρες τζιαι εσήμανε συναγερμό η σύζυγος για να πάω πίσω προς ενίσχυση της προσπάθειας επιβολής της τάξεως, αλλά όσο έμεινα είδα το ακόλουθο τζιαι εππέσαν τα μάθκια μου.)

Ήσιεν ακόμα τρία κοπέλλια που εψαρεύκαν τζιαι τζιήνοι με μηχανούες, μονάγκιστρα τζιαι γαρίδα. Πλήρης ακινησία. Ούτε τσίμπημα.
Σε κάποια φάση πέφτει το καλάμι του ενός κάτω τζιαι θωρώ τη μισίνα του να ταξιδεύκει προς τα δεξιά.
"Ρε μάστρε έλα τζιαι έσιει ψάρι πάνω" λαλώ του.
"Όι ρε" λαλεί μου, "εν ο αέρας".
"Ρε έλα βούρα τζιαι εν πάνω λαλώ σου".
Έρκεται ο κουμπάρος άνετος πιάνει το καλάμι, με καρφώνει με τίποτε τζιαι πάει να μαζέψει μισίνα.
Άμμαν είδε ότι έφερνε ψάρι εχρειάστηκε τα. Φωνές,κακό, να φέρουν την απόχη. Ού γαμώτο λαλώ, μα ίντα που ένει;
Μετά που 2-3 λεπτά, όι παραπάνω, φκάλει ένα....κέφαλο ΤΕΡΑΣ. Θα ήταν 50 πόντους.
Κύριε ελέησον, επαλαβώσαμε ούλλοι. Ώσπου να καταλάβουμε ίνταλως εκτύπησε κέφαλος πάνω στη γαρίδα, σε αγκιστρούι 6άρι τζιαι ήρτε τζιαι έτσι έυκολα έξω, φωτίζω τον με το φακό τζιαι τί θωρούμε;

Κάτω που το στόμα του ήσιε καρφωνένο ένα πολυάγκιστρο, με το βαρίδι πάνω, τζιαι πάνω στο πολυάγκιστρο ήταν μπλεγμένη η μισίνα του κουμπάρου!

Προφανώς ο κύριος πόκλανος, επερνούσε που την περιοχή πηέννοντας στον οδοντίατρο να του σάσει τη μασέλα, τζιαι έδωκε πάνω στη μάνα του καλαμιού, τζιαι όπως επήεννε έσυρε το κάτω. Με τσίμπημα με τίποτε.

Επαλαβώσετε; Εγώ επαλάβωσα πάντως. Όπως τζιαι οι άλλοι τρείς που ήταν τζιαμέ.
Το σίουρο είναι ότι ο κουμπάρος έβαλε ένα κέφαλο πάνω που θκυο κιλά μες τη παγωνιέρα.

Greg

Post by Greg »

etuxe mas to idio peristatiko! Eno epsarefkame gia zander eperasen enas kuprinos me kommeno katsosxiro ke epiastike pas to paramallo mas :lol:

Touto einai mia ATRANTAKTI apodiksi gia to posa liga/midamina psarka eminan stin kupro. An to idio psari piannete pou 2-3 ke vale psarades :evil:
Esox Lucius

caveman

Post by caveman »

Greg wrote:etuxe mas to idio peristatiko! Eno epsarefkame gia zander eperasen enas kuprinos me kommeno katsosxiro ke epiastike pas to paramallo mas :lol:

Touto einai mia ATRANTAKTI apodiksi gia to posa liga/midamina psarka eminan stin kupro. An to idio psari piannete pou 2-3 ke vale psarades :evil:

:lol: :lol: pouse na ethores tin thkiomisokili sfirna tin kiriaki me 8roui aggistri pasta shili :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

krokodilos

Post by krokodilos »

Greg wrote:Touto einai mia ATRANTAKTI apodiksi gia to posa liga/midamina psarka eminan stin kupro. An to idio psari piannete pou 2-3 ke vale psarades :evil:
είτε τούτο συμβαίνει είτε τα συγκεκριμένα ψάρια εν λισσιαρούθκια
:lol:

vassilis

Post by vassilis »

Someone wrote: Ώσπου να καταλάβουμε ίνταλως εκτύπησε κέφαλος πάνω στη γαρίδα, σε αγκιστρούι 6άρι τζιαι ήρτε τζιαι έτσι έυκολα έξω, φωτίζω τον με το φακό τζιαι τί θωρούμε;

Κάτω που το στόμα του ήσιε καρφωνένο ένα πολυάγκιστρο, με το βαρίδι πάνω, τζιαι πάνω στο πολυάγκιστρο ήταν μπλεγμένη η μισίνα του κουμπάρου!
του κόσμου τα απίστευτα γίνονται στο ψάρεμα. κανονικά ποτε μην λες ποτέ . 2 περιστατικά για να καταλαβετε τι εννοώ. ενώ εψάρευα σορκούς πάνω σε κάβο ακούω κάτι σφυρκές. στην άλλη πλευρά του βράχου (τουλάχιστον 70 μ απόσταση) είχε 3 τύπους ενα καλάμι διπλωμένο μεστην θάλασσα σχεδόν και ενεύκαν μου να φέρω απόχη. επήα βουρητός , ήταν ένας κέφαλος γύρω στο 1,5 ο οποίος εκτύπησε πάνω σε γαριδούα παρακαλώ. ναι κτυπούν και στην γαρίδα αμα λάχει...
στον ίδιο τόπο ήμουν με ενα φίλο δίπλα δίπλα πάλι για σορκούς. σε κάποια στιγμή τσιμπά του και τραβά έρκεται πάνω ολόισια με κομμένο το παράμμαλο χωρίς να νιώσει αντίσταση. ώσπου να δίσει ξανά λαλώ του τώρα να το πιάσω εγώ να δούμε τι ήταν για να τον πειράξω . όπως που δηλώνεις καπό στην πιλόττα η κουβέντα. :roll: . τσιμπά μου και έρκεται πάνω ένας 700ρης με το παράμαλο και το αγκίστρι του παρέα μεστο στόμα !! απίστευτα πράματα. φανταστείτε πόση λύσσα είχαν τσίνην την ημέρα για να φάει 2 φορές συνεχόμενες με το αγκίστρι μεστο στόμα. πάντως αν δεν μου ετύγχαινε εμένα και ελαλούσαν μου την κουβέντα ήταν να τους φκάλω πελλούς! όλα μπορούν να συμβούν τελικά.

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

KALISPERA RE KOPELLIA. ERXETE SABBATOKYRIAKO KAI EXO SKOPO NA EPISTREPSO STHN THALASSA META APO MIA MIKROAPOXH DEKA HMERON. ESIETE TIPOTE NA PROTEINETE EKTOS POY PAFO??ASXOLOUME ME ANTENNA, CASTING KAI PATOTO ME POLYAGKRISTRO. AKOUSATE POUTHENA NA BGAINOUN KEFALOI MEGALOI (EKTOS APO LIMANIA), MOURMOUROI?
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

caveman

Post by caveman »

e file exo na sou protino paradosiakous topous gia tous opious omos eshi jeron na akouso... sto Xa potami je akrotiri jame sta ixthiotrofia ite tis garidas ite ton psarkon. Je anise pragmatikos mastros tou katsoshirou dokimase stin epixosi jame stin arxi tou leidismile... jame idi efkikan alla miloume gia pelagisia terata joi asimojefalouthkia i poklanous... jame theli polli texni. Ego oute kan stin skepsi den mpenno na dokimaso jame... enexo ipothesi :!: :!:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

caveman wrote:e file exo na sou protino paradosiakous topous gia tous opious omos eshi jeron na akouso... sto Xa potami je akrotiri jame sta ixthiotrofia ite tis garidas ite ton psarkon. Je anise pragmatikos mastros tou katsoshirou dokimase stin epixosi jame stin arxi tou leidismile... jame idi efkikan alla miloume gia pelagisia terata joi asimojefalouthkia i poklanous... jame theli polli texni. Ego oute kan stin skepsi den mpenno na dokimaso jame... enexo ipothesi :!: :!:
NA SAI KALA FILE CAVEMAN. MASTROS DEN MPORO NA PO OTI EIMAI ALLA EIXA EPITYXIES ME REKOR ENAN TRIKILO STO ZYGI POU TON EPALEPSA KALA OSPOU NA MPEI STHN APOXH MOU. OI PERIOXES POU MOU LES EINAI AGNOSTES PSAREYTIKA SE MENA KATHOTI XORAITHS OS TO ZYGI FTANO TO POLLH OS TO MERIDIEN!!!APLA SAS AKOUO POLLES FORES POU MILATE GIAYTOYS TOYS TOPOUS KAI THA MPO STON PEIRASMO SYNTOMA. NA SAI KALA KAI PALI THANKS.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

no-nick

Post by no-nick »

Aπογευματινο ψαρεμα με το συναγωνιστη Πανικκο. 3 βατια και δυο ξαγκιστρωμενα ψαρια .ολα ο Πανικκος

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”