Ψαρότοποι-"στέκκια"
- chrysanthos9
Re: Ψαρότοποι-"στέκκια"
Γεια σας
Ηθελα να ρωτησω στο λιμανακι του αλαμινου εχει καπιο συγκεκριμενο τοπο για ψαρεμα η ειναι οπου ναναι.πηγα πριν λιες μερε πισω απτο λιμανι στουσ βραχουσ αλλα τιποτα και οι αλλοι που ηταν εκει λιγα πραματα.
μου φανηκε αρκετα βραχωδης η περιοχη παντωσ, εχει ψαρεψει καπιοσ και με καστινκ εκει?
για αντεννα αν ψαρευω με ζυμι απο αλευρι σαρδελα λαδι φρυγανια με τη πρεπει να μπασμωσω.εχω μεγαλη αποροια
οπιοσ γνωριζει ασ μου απαντησει
Ηθελα να ρωτησω στο λιμανακι του αλαμινου εχει καπιο συγκεκριμενο τοπο για ψαρεμα η ειναι οπου ναναι.πηγα πριν λιες μερε πισω απτο λιμανι στουσ βραχουσ αλλα τιποτα και οι αλλοι που ηταν εκει λιγα πραματα.
μου φανηκε αρκετα βραχωδης η περιοχη παντωσ, εχει ψαρεψει καπιοσ και με καστινκ εκει?
για αντεννα αν ψαρευω με ζυμι απο αλευρι σαρδελα λαδι φρυγανια με τη πρεπει να μπασμωσω.εχω μεγαλη αποροια
http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... p?f=3&t=14shark25 wrote:Γεια σας
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Re: Re:
Μάζεψε γαρίδα από το λιμάνι και ψάρεψε "πατοτα" χωρίς φελλό, εναλλακτικό δόλωμα ακροβάτης,εγώ δε μπασμωνω και δεν ψαρεύω με ζύμες ..7metro είναι μια χαρά,ακόμη καλύτερα αν έχεις ένα απλό καλάμι με μηχανισμό ..καλύτερες ώρες είναι λίγο πριν το σούρουπο μέχρι και το πρωί δηλαδή βράδυνες ώρες...good luckshark25 wrote:φιλε εσυ τι δολωνεις για τα ψαρια που ειπες και με τη μπασμωνεισ.επισης μεγεθος καλαμιου?
σε ρωτω γιατι προσπαθω να ανακαλιψω τι κανω λαθος.
μιλαω για ψαρεμα με αντεννα ετσι

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
πήγε κανένας ψάρεμα στην περιοχή αριστερά του φάρου στα περβόλια εκεί που έχει κάποια σκαλιά και κατεβαίνει κάτω στην παράλια
Πήγα εγώ ρε φίλε 5-6 φορές εκεί αλλά ένεσχιει υπόθεση για μένα. 1-2 τσιμπιές έπιασα από κάτι μουρμουρούθκια πολλά μητσιά. Δολώματα ακροβάτη, αμερικάνο, γαρίδα και μονοδόλι, νυκτερινό κάστινγκ κυρίως καλοκαιρινούς μήνες. Θεωρώ ότι εν πολλά ξέβαθα τζιαμέ τζιαι τραβά τζιαι η θάλασσα πολλά μέσα.evol12 wrote:πήγε κανένας ψάρεμα στην περιοχή αριστερά του φάρου στα περβόλια εκεί που έχει κάποια σκαλιά και κατεβαίνει κάτω στην παράλια
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Fri May 07, 2010 1:47 pm, edited 1 time in total.
Το σωστό είναι "ειχε Λαυρακια" μέχρι που τα εμυριστηκαν τα κοπελλια με τα δίκτυα και τις βαρκούες-μπανιερες. Κλασσικό της περιοχής το κάθετο δίκτυ.AggelosLRK wrote:lavrakiaevol12 wrote:πήγε κανένας ψάρεμα στην περιοχή αριστερά του φάρου στα περβόλια εκεί που έχει κάποια σκαλιά και κατεβαίνει κάτω στην παράλια
- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Fri May 07, 2010 1:47 pm, edited 1 time in total.
Τελικα φετος αποδεικτηκε πως οτι αν δεν σπασουν τα κλουβια... τοτε λαβρακια γιοκ!
Esox Lucius
- konstantinos kalogir
Μην βιάζεσε, τα νερά εν ζεστά ακομα..........Greg wrote:Τελικα φετος αποδεικτηκε πως οτι αν δεν σπασουν τα κλουβια... τοτε λαβρακια γιοκ!
konstantinos kalogir wrote:Μην βιάζεσε, τα νερά εν ζεστά ακομα..........Greg wrote:Τελικα φετος αποδεικτηκε πως οτι αν δεν σπασουν τα κλουβια... τοτε λαβρακια γιοκ!
πότε θεωρείς ότι εν καλά τα νερά κωσταντίνο για λαυράκια ??? (εννοώ θερμοκρασία νερού, συνθήκες κτλ ?)

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
PAIDIA TI GINETE APO PSARI STO ZIGI?