Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
το Team σας εγινε ακτυπιτο κοπελλια, τρεμουν οι μουρμουροι. τα δικα μου κοπελλια λεμεσο (caveman, largemouth) δεν εχουν υποθεση,
Esox Lucius
έπια μας στο 'μεζέ" κοπελλια ο GregGreg wrote:το Team σας εγινε ακτυπιτο κοπελλια, τρεμουν οι μουρμουροι.

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- chrysanthos9
αναχωρω τωρα για casting για κανενα μουρμουρο. πολλα ωραιος ο μουρμουρος σου Λεωνιδα
Rememper always someone waiting for you at home
- marios pafitis
Που τους φωτογράφους επέρασα αλλα εν έπιασαν τα stoper μου νομίζω πρέπει να μου κάμει λία μαθήματα ο cavemanLEONIDAS wrote: Γεια σου ρε Μάριε φωτογράφε!!!!
-
Ρε Μάριε !!! που τον καιρό που εφκήκαν τα γ*****να τα κινητά με φωτογραφική ... εσπανήσαν και οι καλές φωτογραφίεςmarios pafitis wrote:Που τους φωτογράφους επέρασα αλλα εν έπιασαν τα stoper μου νομίζω πρέπει να μου κάμει λία μαθήματα ο cavemanLEONIDAS wrote: Γεια σου ρε Μάριε φωτογράφε!!!!
Οως βάλλεις τα βαρίθκια σου μες την τσένα (*μετάφραση για Λεμεσιανούς chanta

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- marios pafitis
Πέτρο μου έπαιρνα αλλα η μια εν καπόu μέσα στους βράχους του λιμανιού του βασιλικού και την άλλη κάπου μες την ξυλοφάγου την άφηκαfISHANDCHIPS wrote: Ρε Μάριε !!! που τον καιρό που εφκήκαν τα γ*****να τα κινητά με φωτογραφική ... εσπανήσαν και οι καλές φωτογραφίες
Οως βάλλεις τα βαρίθκια σου μες την τσένα (*μετάφραση για Λεμεσιανούς chanta) βάλλε και μια φωτογραφική... τα γέριμα
-
Πέρνω τα λόγια μου πίσω καλό ... είσαι επικίνδυνος εσύmarios pafitis wrote:Πέτρο μου έπαιρνα αλλα η μια εν καπόu μέσα στους βράχους του λιμανιού του βασιλικού και την άλλη κάπου μες την ξυλοφάγου την άφηκαfISHANDCHIPS wrote: Ρε Μάριε !!! που τον καιρό που εφκήκαν τα γ*****να τα κινητά με φωτογραφική ... εσπανήσαν και οι καλές φωτογραφίες
Οως βάλλεις τα βαρίθκια σου μες την τσένα (*μετάφραση για Λεμεσιανούς chanta) βάλλε και μια φωτογραφική... τα γέριμα

που κινήσε τον τελευταίο καιρό είπαμεν ?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- maratheftis
Ψαρεμα εχτες μεταξυ μενεου και φαρου στη λαρνακα....ο καιρος....σχετικα καλος αρκετο κυμμα εννα τρελλο αερα...και πολλι ρευμα στο νερο--
αποτελεσματα:
fikia....fikia....fikia....aeras aeras....
αναγκαστικα σε καποια φασι να βγαλω την ακγυρα-βαριδι διοτι μου τα επερνε στα αριστερα μου εριχνε τα καλαμια κατω..δραμα η κατασταση και να βαλω ενα αλλο είδος βαριδιου που μιαζι με αχινο---με το ποθ το ριχνο μεσα μετα απο 5 λεπτα ειχα ενα τσιμπημα-κτυπω και τραβω...το καλαμι εταρακουνιετουν και ενιωθα τα κεφαλια του ψαριου...σε καποια φασι καπου εκολλισε---καπου επιαστηκε? δεν ξερω αλλα κοπηκε..και εμεινα με αννοιχτο το στομα..νομίζω ακουσαν με ως τα περβολια.....
καποτε σκεφτουμε τι στο καλο καμνο λαθος,,εν χοντρεσ οι μισινες μου, εν λαθος τα παραμαλλα μου---είναι επειδη χρησιμοποιω χαντρες...ο τροποσ που δολωνω...πργματικα φεφκουν τα ευρω μονο..τζε αρχισεν να μου γυριζει η φαση!!!
αποτελεσματα:
fikia....fikia....fikia....aeras aeras....
αναγκαστικα σε καποια φασι να βγαλω την ακγυρα-βαριδι διοτι μου τα επερνε στα αριστερα μου εριχνε τα καλαμια κατω..δραμα η κατασταση και να βαλω ενα αλλο είδος βαριδιου που μιαζι με αχινο---με το ποθ το ριχνο μεσα μετα απο 5 λεπτα ειχα ενα τσιμπημα-κτυπω και τραβω...το καλαμι εταρακουνιετουν και ενιωθα τα κεφαλια του ψαριου...σε καποια φασι καπου εκολλισε---καπου επιαστηκε? δεν ξερω αλλα κοπηκε..και εμεινα με αννοιχτο το στομα..νομίζω ακουσαν με ως τα περβολια.....
καποτε σκεφτουμε τι στο καλο καμνο λαθος,,εν χοντρεσ οι μισινες μου, εν λαθος τα παραμαλλα μου---είναι επειδη χρησιμοποιω χαντρες...ο τροποσ που δολωνω...πργματικα φεφκουν τα ευρω μονο..τζε αρχισεν να μου γυριζει η φαση!!!
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
Σκεφτομαι να κάνω μια τρισέλιδη στήλη του περιοδικού με τίτλο Forum Action και να βάζουμε μέσα μικρές περιγραφές απο ψαρευτικές εξορμήσειςμαζί με φώτο απο τα μέλη μας. Εκείνος που θα στείλει τις πιο πολλές με τις ανάλογες φώτο θα κερδίζει ένα πολύ καλό δώρο και για αρχή λεώ μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή Olympus Αν συμφωνεί και ο κύριος πρόεδρος τότε θα το εφαρμόσουμε(αν κερδίσει ο κύριος Ευάνθης ενα του πιάσω μια με film να μεν τον ταλαιπορώ όπως στην ΆίγυπτοfISHANDCHIPS wrote:Ρε Μάριε !!! που τον καιρό που εφκήκαν τα γ*****να τα κινητά με φωτογραφική ... εσπανήσαν και οι καλές φωτογραφίεςmarios pafitis wrote:Που τους φωτογράφους επέρασα αλλα εν έπιασαν τα stoper μου νομίζω πρέπει να μου κάμει λία μαθήματα ο cavemanLEONIDAS wrote: Γεια σου ρε Μάριε φωτογράφε!!!!

-
ψαρεμα εψες.. μαλλι.. παλε!! μα ιντα χωρα ψαρεφκετε και πιαννετε και τσιπουρες και μουρμουρους μεγαλους?? Κυπρο αποκλειετε 

ps1xas wrote:και να μας pi ο silis δεν νομίζω να μπορούμε να ψαρέψουμε εμείς εκεί...

ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
Η τσιπουρα που λεγαμε
- Attachments
-
- Image0035.jpg (133.82 KiB) Viewed 5481 times
- AggelosLRK
οι ρε!τουτη ψαρια θυμιζει μου ισπανιες και γαλλιες,μπραβο ειναι τελεια! 

Δυστυχως την τσιπουρα δεν την επιασα εγω!
Ουτε που ξαναδα ετσι τσιπουρα!
Ουτε μες την τηλεοραση !
Κι ομως κυκλοφορουσε στα νερα μας...!
Ουτε που ξαναδα ετσι τσιπουρα!
Ουτε μες την τηλεοραση !
Κι ομως κυκλοφορουσε στα νερα μας...!
- Attachments
-
- Image0032.jpg (135.73 KiB) Viewed 5473 times