Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
- (CyBasser)
Re: "Διαγωνισμός" Ψαρέματος για τα μελη του φόρουμ- - - -
Προς Μάριο (JackTar): Μάριε, για κάποιους από μας που δουλεύουμε βάρδιες εν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. 29 Μαίου για παράδειγμα είμαι νυκτέρι.
Κάθε φορά υπάρχουν κάποια άτομα που δεν θα μπορούν και είναι φυσικό. ΄Δεν ξέρω, αλλά αν θα μείνουμε αργά, δεν έχει πιθανότητα να μπορείς να έρθεις μετά τις υποχρεώσεις σου?
Προς christosbill: Φίλε, αν καταφέρουμε και συντονιστούμε μια φορά Σάββατο, καθημερινή θα είναι σχεδόν αδύνατον. Ο ένας θα έχει δουλειά ως αργά, ο άλλος θα γλέπει κοπελλούθκια, ο τρίτος θα αρκίσει γιατί έχει να πιάσει τον γιο που τα ιδιαίτερα, ο τέταρτος θα πρέπει να φύει που τες 10 γιατί θα έχει δουλειά το πρωί και πάει λέγοντας.
Φαίνεται ότι για την πλειοψηφία οι 30/5 είναι καλή ημερομηνία. Νομίζω να την κρατήσουμε. Πάντα κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν - εγώ όταν γράφτηκα στο φόρουμ λόγω δουλειάς έχασα τα πρώτα 4 "παρείστικα - διαγωνισμούς" που διοργανώθηκαν....
Κάθε φορά υπάρχουν κάποια άτομα που δεν θα μπορούν και είναι φυσικό. ΄Δεν ξέρω, αλλά αν θα μείνουμε αργά, δεν έχει πιθανότητα να μπορείς να έρθεις μετά τις υποχρεώσεις σου?
Προς christosbill: Φίλε, αν καταφέρουμε και συντονιστούμε μια φορά Σάββατο, καθημερινή θα είναι σχεδόν αδύνατον. Ο ένας θα έχει δουλειά ως αργά, ο άλλος θα γλέπει κοπελλούθκια, ο τρίτος θα αρκίσει γιατί έχει να πιάσει τον γιο που τα ιδιαίτερα, ο τέταρτος θα πρέπει να φύει που τες 10 γιατί θα έχει δουλειά το πρωί και πάει λέγοντας.
Φαίνεται ότι για την πλειοψηφία οι 30/5 είναι καλή ημερομηνία. Νομίζω να την κρατήσουμε. Πάντα κάποιοι δεν θα τα καταφέρουν - εγώ όταν γράφτηκα στο φόρουμ λόγω δουλειάς έχασα τα πρώτα 4 "παρείστικα - διαγωνισμούς" που διοργανώθηκαν....
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
(CyBasser) wrote:Προς Μάριο (JackTar): Μάριε, για κάποιους από μας που δουλεύουμε βάρδιες εν ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα. 29 Μαίου για παράδειγμα είμαι νυκτέρι.
Φίλε μου Ρολάνδο, δυστυχως επέσαν οι γάμοι που είναι αναποφευκτοι.....σίγουρα αν η πλειοψηφία θέλει για την 30/05/2009 τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα...το πολύ πολύ ερχομαι όπως είπες πιο μέτα ..ειναι κατανοητό ότι κάποιοι από εσάς έχετε και οικογένεια και κοπελούθκια κ.τ.λ.

''surf casting'' A way of Living
-
nomizw kalitera na peite mia imerominia p.x 30.5 gia na kanonisoun oloi peripou tis ipoxreosis kai topothesia sindoma
- (CyBasser)
Τώρα είδα και το ποστ του Admin, αλλά και σ' αυτή την περίπτωση ισχύουν αυτά που είπα πιο πάνω. Το γεγονός δε ότι είναι και το boat wash την ίδια μέρα το βρίσκω ακόμη καλύτερο - λίγο χάζι και μπύρα εκεί, λίγος ύπνος, και μετά ψάρεμα!
Ιδιαίτερη οργάνωση δεν νομίζω να χρειάζεται, δεν είπαμε "παρείστικος διαγωνισμός"? Ακριβώς όπως τους άλλους. Συνασσούμαστεν σε ένα τόπο (κατά προτίμηση με κέντρο δίπλα
) στηνούμαστεν, τρώμεν, πίνουμε, κάνουμε χαβαλέ, και (ίσως) πιάνουμε και ψάρια!
Ιδιαίτερη οργάνωση δεν νομίζω να χρειάζεται, δεν είπαμε "παρείστικος διαγωνισμός"? Ακριβώς όπως τους άλλους. Συνασσούμαστεν σε ένα τόπο (κατά προτίμηση με κέντρο δίπλα

Κοίταξε Ρολάνδο κατανοώ το ότι δουλεύεις νυχτέρια αλλά έπρεπε να έχεις κάποια πείρα απο τις μέχρι τώρα διοργανώσεις, δυστηχώς όταν πρόκειται να γίνει κάτι και δηλώσουν συμμετοχή 30-40 άτομα στο τέλος έρχονται 15-20 εκ των οποίων και μερικοί παρέες των μελών του φόρουμ. Στις 30 για εμάς admin-physio-jack tar και κάποια άλλα παιδιά που θα ήμαστε επι καθήκον απο το πρωί θα είναι δύσκολα τα πράγματα, όχο ώρα για ύπνο ούτε για χ... δέν θα έχουμε. Εγώ προσωπικά 29 έχω κανονίσει κάτι για βράδυ εδώ και ένα μήνα τώρα και δέν μπορώ να μην πάω 30 είναι το boat wash πρέπει να πάω-το βράδυ έχω 3 γάμους-το ίδιο απο ότι ξέρω και τα άλλα παιδιά. Τώρα αν θα γίνει κάτι πιο οργανωμένο και σοβαρό με την πρόθεση να φέρουμε περισσότερα μέλη κοντά στο να γνωριστούν και να βρεθούν τότε αρπαχτή στις 30 λόγο του ότι μπορούν 5-6 άτομα δέν θα είναι διαγωνισμός του φόρουμ θα είναι ψάρεμα για λίγους. Πίστεψε με τις προηγούμενες φορές έπρεπε να τρέξουμε αρκετά για να κανονίσουμε τους διαγωνισμούς, δέν είναι τόσο απλά τα πράγματα.Αυτή την φορά και με τον πήχη να ανεβαίνει κάθε λίγο (βλέπε διαγωνισμό Marine plus-Costa Kiriakou) είναι κρίμα να πηγαίνουμε εντελώς απροετοίμαστοι.(CyBasser) wrote:Τώρα είδα και το ποστ του Admin, αλλά και σ' αυτή την περίπτωση ισχύουν αυτά που είπα πιο πάνω. Το γεγονός δε ότι είναι και το boat wash την ίδια μέρα το βρίσκω ακόμη καλύτερο - λίγο χάζι και μπύρα εκεί, λίγος ύπνος, και μετά ψάρεμα!
Ιδιαίτερη οργάνωση δεν νομίζω να χρειάζεται, δεν είπαμε "παρείστικος διαγωνισμός"? Ακριβώς όπως τους άλλους. Συνασσούμαστεν σε ένα τόπο (κατά προτίμηση με κέντρο δίπλα![]()
) στηνούμαστεν, τρώμεν, πίνουμε, κάνουμε χαβαλέ, και (ίσως) πιάνουμε και ψάρια!
Εγώ εισηγούμε να βάλουμε προτινόμενες ημερομηνίες και τοποθεσίες και να ψηφίσουμε . Που θα γίνει Πρωταρά-Λάρνακα-Λεμεσό -Πάφο. Πότε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή- τί ημερομηνία

- konstantinos kalogir
Οκ ας πούμε μια πιο μακρινή ημερομηνία για να κανονίσουμε όλοι την πορεία μας...!!!
20 του Ιούνη ας πούμε...

μαμησετε τα συστηματα, ουτε πως υπαρχη ιεραρχια, ενα γινη διαγωνισμος και εγω δεν εχω ιδεα.μια και αρχισατε κανονιστε να βρειτε λυση πριν βγαλω τελικη αποφαση 

- (CyBasser)
Άριστε, η εντύπωση μου ήταν για κάτι "παρεΐστικο" χωρίς οργάνωση του στυλ κληρώνω θέσεις, καταγράφω τα ψάρια, τα ζυγίζω, κλπ. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από το πρώτο ποστ. Αν είναι για κάτι τέτοιο πάω πάσο, αποφασίστε ημερομηνία και όποιοι μπορούν (ισχύει και για μένα). Αλλά τότε ας μην δίνεται η ευκαιρία επιλογής ημερομηνιών, γιατί ποτέ δεν θα βρίσκεται κάποια που να τους ικανοποιεί όλους. Και εγώ προσωπικά κάτι έχω στις 30/5 το βράδυ αλλά δεν θα πήγαινα στην εκδήλωση για να έρθω.
Τώρα, στις 6 Ιουνίου νομίζω έχω και εγώ "κάποιο" γάμο να πάω και ούτε συ θα μπορείς
, οπόταν το βλέπω να μετατίθεται (το σοβαρό) για μετά τις 15 Ιουνίου. ΄
Άρα, γιατί αφού πολλοί μπορούν (-με!) στις 30/5 να μην κάνουμε κάτι πιο χαλαρό, παρεΐστικο σε κάποια παραλία και να αφήσουμε το σοβαρό, τον αληθινό διαγωνισμό για πιο μετά????
Τώρα, στις 6 Ιουνίου νομίζω έχω και εγώ "κάποιο" γάμο να πάω και ούτε συ θα μπορείς

Άρα, γιατί αφού πολλοί μπορούν (-με!) στις 30/5 να μην κάνουμε κάτι πιο χαλαρό, παρεΐστικο σε κάποια παραλία και να αφήσουμε το σοβαρό, τον αληθινό διαγωνισμό για πιο μετά????
Ελεύθερα μπορείτε να το κανονίσετε απλά να μην γίνει καμια 'στραβή' απο κανένα καλοθελητή και να πεί εδιοργάνωσε το περιοδικό διαγωνισμό και ήταν αδιοργάνωτα (ξέρεις υπάρχουν και αυτά)(CyBasser) wrote:Άριστε, η εντύπωση μου ήταν για κάτι "παρεΐστικο" χωρίς οργάνωση του στυλ κληρώνω θέσεις, καταγράφω τα ψάρια, τα ζυγίζω, κλπ. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από το πρώτο ποστ. Αν είναι για κάτι τέτοιο πάω πάσο, αποφασίστε ημερομηνία και όποιοι μπορούν (ισχύει και για μένα). Αλλά τότε ας μην δίνεται η ευκαιρία επιλογής ημερομηνιών, γιατί ποτέ δεν θα βρίσκεται κάποια που να τους ικανοποιεί όλους. Και εγώ προσωπικά κάτι έχω στις 30/5 το βράδυ αλλά δεν θα πήγαινα στην εκδήλωση για να έρθω.
Τώρα, στις 6 Ιουνίου νομίζω έχω και εγώ "κάποιο" γάμο να πάω και ούτε συ θα μπορείς![]()
![]()
![]()
![]()
, οπόταν το βλέπω να μετατίθεται (το σοβαρό) για μετά τις 15 Ιουνίου. ΄
no-nick wrote:μαμησετε τα συστηματα, ουτε πως υπαρχη ιεραρχια, ενα γινη διαγωνισμος και εγω δεν εχω ιδεα.μια και αρχισατε κανονιστε να βρειτε λυση πριν βγαλω τελικη αποφαση
Πρόεδρε αλόπως εν είδες ότι προηγουμένως ο admin αναφερέ σε και είπε ότι λείπει μας η άποψη του ΠΡΟΕΔΡΟΥ.

''surf casting'' A way of Living
- (CyBasser)
Πλήρως κατανοητό αυτό Άριστε.... Επειδή όμως κάπου στην διαδρομή χάθηκε το αρχικό νόημα του πρώτου ποστ το επαναφέρω όπως το έγραψε ο Μάριος:admin wrote:Ελεύθερα μπορείτε να το κανονίσετε απλά να μην γίνει καμια 'στραβή' απο κανένα καλοθελητή και να πεί εδιοργάνωσε το περιοδικό διαγωνισμό και ήταν αδιοργάνωτα (ξέρεις υπάρχουν και αυτά)(CyBasser) wrote:Άριστε, η εντύπωση μου ήταν για κάτι "παρεΐστικο" χωρίς οργάνωση του στυλ κληρώνω θέσεις, καταγράφω τα ψάρια, τα ζυγίζω, κλπ. Τουλάχιστον έτσι κατάλαβα από το πρώτο ποστ.....Άρα, γιατί αφού πολλοί μπορούν (-με!) στις 30/5 να μην κάνουμε κάτι πιο χαλαρό, παρεΐστικο σε κάποια παραλία και να αφήσουμε το σοβαρό, τον αληθινό διαγωνισμό για πιο μετά????
Τι λέτε εν καιρός να οργανώσουμε κανένα παρεΐστικο casting νυχτερινό το αργότερο μέχρι το πρώτο 15 θήμερο του ιουνίου ώσπου είναι και ήσυχες η παραλιες έχουμε και καινούργια Μέλη νομίζω είναι η καλύτερη περίοδος τώρα τι λέτε?
Άρα, ας το κρατήσουμε παρεΐστικο, για τα μέλη του φόρουμ αυτού μεν, χωρίς επίσημες διοργανώσεις απ'το περιοδικό δε! Ο Μάριος που το εισηγήθηκε τι λέει? Ο πρόεδρος?

- marios pafitis
E τολιπο αν παο ψάρεμα την νύχτα και ευρώ προστά μου jet ski αλεξίπτωταxristosbill wrote:καλημέρα σύντροφοι εισήγηση η δικη μου "σκεφτιτετο" και καθημερινή αφού η βάρκες jet ski sikloues βούλγαροι ρουμάνοι πόντιοι και φυσικά κυπραίοι με ούλος εμάς ένα γίνει κατακλυσμός τσάι αςς "πιαμε" μια μέρα άδεια που το σύστημα
![]()

Kαταλαβαίνω τις ανησυχίες του admin και έχει δίκιο! μονο που αναφέρεται διαγωνισμός το μυαλό πάει κατευθείας σε άλλες κατάστασης!(λάθος δικη μου διατύπωση.)..Αφαιρούμε την λέξη διαγωνισμός βάζουμε παρεΐστικο και κλείνουμε ραντεβού για νυχτερινό ψάρεμα(CyBasser)"Άρα, ας το κρατήσουμε παρεΐστικο, για τα μέλη του φόρουμ αυτού μεν, χωρίς επίσημες διοργανώσεις απ'το περιοδικό δε! Ο Μάριος που το εισηγήθηκε τι λέει? Ο πρόεδρος?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- marios pafitis
Re: Παρεΐστικο ψάρεμα για τα μελη του φόρουμ- - - -
Τελικά η ημερομηνία είναι που είπαμε στην αρχή 30/5??????
Re: Παρεΐστικο ψάρεμα για τα μελη του φόρουμ- - - -
εεεε τι θα γινει τελικα????????????