SiliS wrote:Ρεκορ για μενα σε βαρος κεφαλου, 3050 γρ ( ο πρωτος πανω στην παγωνιερα), εσπασε το φραγμα των 3 κιλων επιτελους
ρε μα για οοοοοοοοοοοόνομα........... τι εν τούντα θηρία ρε!!!!! Μπράβο ρε σίλι ρε κουμπάρε εν έχει παγκόσμιο πρωτάθλημα στον κέφαλο? να σε στείλουμε να μας φέρεις τον παγκόσμιο τίτλο ρε!!!
Φιλε Βασιλη
Κατ'αρχη ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για τα ψαρια
Εχω μπροστα μου τα Πανευρωπαικα Ρεκορ για τους Κεφαλους τα οποια εχουν ως εξης 1. MULLET - Common Grey- Mugil Cephalus............1.9Kgr.
2 MULLET -Golden Grey - Mugil Auratus Risso......... 1.78 Kgr.
3. MULLET - Grey,Thick Lipped - Chelon Labrosus.....6.42 Kgr.
4. MULLET - Grey, Thin Lipped - Liza Ramada......... 3.18 Kgr.Τα Ρεκορ αυτα αναφερονται για ψαρεμα απο ακτη με μεγιστη δυναμη μισινας τα 10 Κιλα.
Τωρα!!!!! ΑΝ θελεις να μαθης ακριβως το ειδος που εχεις πιαση, καλυτερα ρωτα τον Ρολανδο που ειναι Βιολογος η τον Κο. Γιαννο στο Τ.Α.
Παντως ειναι πολυ πιθανο να υπαρχει δυνατοτητα να σπασει το Ρεκορ εδω στην Κυπρο
Θα ήταν καλά να αναφέρεται η εποχή, το δόλωμα (αν θυμάστε) και η επαρχία στην οποία επιάστηκε. Άτε ξεκινώ εγώ και βλέπουμε.
Μεγαλύτερο μυλοκόπι... 4,5 κιλά επαρχία Λάρνακας, 06/02/2009 με δόλωμα ολόκληρο αμερικάνο (νύχτα).
Μεγαλύτερη μουρμούρα... 620γρ, επαρχία Λάρνακας 18/05/2009 με δόλωμα ακροβάτη (νύχτα).