Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

SiliS

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by SiliS »

MariosK wrote:
SiliS wrote:Ενας λουτσος 3300, ρεκορ μεγεθος για μεναενα μεχρι σημερα, το απογευμα του Σαββατου. Μετα απο 2 ωρες σπινινγκ και ενα κοψιμο καταφερα να φερο εξω τον εικονιζομενο. Με YoZuri crystal minnow, κοκκινοκεφαλο, 9 εκ., 10 γραμμαριων. Η μαχη ηταν ατελιωτη αλλα και μια σκετη απολαυση. Το καλαμι μου ειναι το Tica Adventure, 3.00 m, 10 - 40 gr, και το μηχανακι το Tica 3059, μαζι και τα δυο πιστευω εχουν ταιριαξει τελεια.
Μπράβο Βασίλη!!!

Μια ερώτηση, οι σφύρνες εν κοπαθκιαστές που κυνηγούν?

Το περασμενο Σαββατο που ηταν μεγαλη κακοκαιρια στην Λαρνακα και τα κεφαλοπουλακια ηταν στριμογμενα εξω σε κοψιματα για να την αποφυγουν, εβλεπα συνεχως επιθεσεις απο σφυρνες αλλα οχι τοσο κοντα η μια με την αλλη, περιπου 30 μετρα αποσταση. Μαλλον ηταν 5 - 6 κομματια τετοιου μεγεθους αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηρταν μαζι, ηταν σκορπισμενοι. Απο την αλλη οποτε πιασω σφυρνα δεν γινεται να ειναι η μονη που θα τσιμπησει η τουλαχιστον η μονη που θα δω να κυνηγα, αφου το Σαββατο εχασα πρωτα μια του ιδιου μαλλον μεγεθους απο κοψιμο. Εν το μεταξυ ειχα φαει τρεις φορες νερα και την ωρα που τσιμπησε η δευτερη αρχισαν παλε, εβρεχεν και γω αγωνιζουν και εκαμνα προσευχες να μεν μου τα κοψει, η να μεν φαω κανενα κεραυνο που τους εβλεπα τοσιν ωρα τζαι εσκεφτουμουν την επιγραφη πανω στο καλαμι...."Avoid Electric Shock" :D
I d rather be fishing!!!

MariosK

Post by MariosK »

Thanks για τις πληροφορίες. Όσο για τους κεραυνούς, αφού το ψάρι ήταν ήδη αγκιστρωμένο το πολύ το πολύ να την έπαιρνες ψημένη σπίτι :lol: :lol: :lol:.

Greg

Post by Greg »

Μετα απο 1 μηνα αψαριες βγηκε ψες κατι σχετικα αξιολογο
Esox Lucius

SiliS

Post by SiliS »

Μπραβο, πολλα καλο κομματι.
Με ποιο ψαρακι?
I d rather be fishing!!!

Giorkos

Post by Giorkos »

Πολλά ωραίο θήραμα....

και ο φρουρός της άψογος....μήπως νεκατσιά το ψάριν ο κάττος σου ??? :lol: αν ήταν οι δικοί μου ήταν να παλιώνω να τους κρατήσω μακριά !!!
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Σημερα διωρο surfcasting περιοχη Αργακας δολώματα κορδελα μανες μονοδολια αποτελεσμα αερα κουπανιστο και καμποσες αρματοσιες σαντανομενες :| :|
Rememper always someone waiting for you at home

Greg

Post by Greg »

Esox Lucius

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Πηγαμε για κεφαλια σημερα εγω και ενας παρεας μου και βγαλαμε 1χ2.200 &1χ0.900 ειχε χαζι η υποθεση,πολλυαγγιστρα σε συνθηκες surf.
Επισης θελω πληροφοριες πως να κανω δικο μου πολλυαγγιστρο πολυ ανθεκτικο γιατι χθες εχασα 1 δυνατο κεφαλο και σημερα εσπασε 2 αγγιστρια ωστε να βγει,χρησιμοποιω τα ετοιμα της mustad που ειναι για τον β**

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

ψάρεμα την περασμένη Τετάρτη με τον σύντροφο και συναγωνιστή Μάχλα μετά από την αποτυχία του περασμένου Σαββατοκύριακου στην Αργάκα βγήκε ο κύριος της φωτογραφίας.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

caveman

Post by caveman »

Μπράβο ρε! :D
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

theocharis

Post by theocharis »

paidia sas xaireto.simera piga psarema kai tipota polli kakokairia sti larnaka. efame jai kamposa kymata katamoutra itan oti eprepe :evil: enna dixi avrio an tha arostisw :evil:
KEEP SMILING

ps1xas

Post by ps1xas »

Image

Καλησπέρα κοπελια...ψάρεμα ψες στα κατεχόμενα στην κερύνεια από η ώρα 6 - 9:30 έπιασα 4 σορκους αλλα 2 ήταν η καλοί και τους έπιασα... 300gr ο ένας... εντωμεταξύ αρκεψαν και φκάλουν καλαμάρκα από την ακτή.. ψες εφκαλαν έχτος εγώ:P

Giorkos

Post by Giorkos »

ο πουπάνω ο σορκός εν όπως την Λιμουζίνα ο άτιμος (μακρόστενος ) !!!! :wink:
ps1xas wrote: αρκεψαν και φκάλουν καλαμάρκα από την ακτή.. ψες εφκαλαν έχτος εγώ:P
τζαι ελάλουν ότι έρκεψα τζαι φωρώ την φόρμα μου την νύχτα...εν ναν τζαιρός τους άραγες...και όπως ΄λες ΝΑΙ !!! :twisted: :twisted: :twisted:

δεν ξαναπήγα και ελπίζω ότι μετά που μερικές εξορμήσεις θα φάμε καλαμαράκι στα κάρβουνα !!!!

φίλε ψύχα , που εφκάλλαν τα καλαμάρκα ? κατεχόμενα ή ελεύθερες περιοχές ?

Γιώργος
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

caveman

Post by caveman »

Μπράβο ψίχα :D

Εγώ... επαράκαμα το πάλε, μετά από 244 χιλιόμετρα!!!!!!!!!!!!!!!! Επήρα........... τα α...δ.α μου :| Εν έφκαλα πόρισμα ακόμα.... γιατί ναν έτσι δραματική η κατάσταση, πρώτι φορά ψαρεύκω τζίντον τόπο τζαι να μεν πάρω απολύτος ΤΙΠΟΤΕ!! Ο παρέας που ήταν μαζί μου επείεν τα ακόμα χειρότερα...... έπιασεν 5-6 σμίρνες!!! :shock: :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

ps1xas

Post by ps1xas »

caveman wrote:Μπράβο ψίχα :D

Εγώ... επαράκαμα το πάλε, μετά από 244 χιλιόμετρα!!!!!!!!!!!!!!!! Επήρα........... τα α...δ.α μου :| Εν έφκαλα πόρισμα ακόμα.... γιατί ναν έτσι δραματική η κατάσταση, πρώτι φορά ψαρεύκω τζίντον τόπο τζαι να μεν πάρω απολύτος ΤΙΠΟΤΕ!! Ο παρέας που ήταν μαζί μου επείεν τα ακόμα χειρότερα...... έπιασεν 5-6 σμίρνες!!! :shock: :lol: :lol:

ρε caveman εσού εν πρέπει να έχεις παραπάνω :P μετά από έτσι εμπειρία που είχες εγώ ήταν να κάμω πολύ καιρό να ψαρέψω δαμέσα...:) :) :) αν εκαταλαβα καλά επιες κατεχόμενα? που?

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”