MariosK wrote:Μπράβο Βασίλη!!!SiliS wrote:Ενας λουτσος 3300, ρεκορ μεγεθος για μεναενα μεχρι σημερα, το απογευμα του Σαββατου. Μετα απο 2 ωρες σπινινγκ και ενα κοψιμο καταφερα να φερο εξω τον εικονιζομενο. Με YoZuri crystal minnow, κοκκινοκεφαλο, 9 εκ., 10 γραμμαριων. Η μαχη ηταν ατελιωτη αλλα και μια σκετη απολαυση. Το καλαμι μου ειναι το Tica Adventure, 3.00 m, 10 - 40 gr, και το μηχανακι το Tica 3059, μαζι και τα δυο πιστευω εχουν ταιριαξει τελεια.
Μια ερώτηση, οι σφύρνες εν κοπαθκιαστές που κυνηγούν?
Το περασμενο Σαββατο που ηταν μεγαλη κακοκαιρια στην Λαρνακα και τα κεφαλοπουλακια ηταν στριμογμενα εξω σε κοψιματα για να την αποφυγουν, εβλεπα συνεχως επιθεσεις απο σφυρνες αλλα οχι τοσο κοντα η μια με την αλλη, περιπου 30 μετρα αποσταση. Μαλλον ηταν 5 - 6 κομματια τετοιου μεγεθους αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηρταν μαζι, ηταν σκορπισμενοι. Απο την αλλη οποτε πιασω σφυρνα δεν γινεται να ειναι η μονη που θα τσιμπησει η τουλαχιστον η μονη που θα δω να κυνηγα, αφου το Σαββατο εχασα πρωτα μια του ιδιου μαλλον μεγεθους απο κοψιμο. Εν το μεταξυ ειχα φαει τρεις φορες νερα και την ωρα που τσιμπησε η δευτερη αρχισαν παλε, εβρεχεν και γω αγωνιζουν και εκαμνα προσευχες να μεν μου τα κοψει, η να μεν φαω κανενα κεραυνο που τους εβλεπα τοσιν ωρα τζαι εσκεφτουμουν την επιγραφη πανω στο καλαμι...."Avoid Electric Shock"