Μηχανισμος για shore jigging.
- AggelosLRK
Μηχανισμος για shore jigging.
Θελω τα φωτα σας για εναν δυνατο και ελαφρυ μηχανισμο,καμια προταση?
-
Re: Μηχανισμος για shore jigging.
Η Technium που έχεις εν σου κάμνει ?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
Φιλε Αγγελε
Προσωπικα, παρ'ολον οτι εχω και αρκετες αλλες πολυ ακριβωτερες i.e. Stella, Cabo etc., προτιμω - για τον σκοπο που λεεις - την WFT Exact Pilk 5000 φορτωμενη με νημα YGK Ultra Castman PE#2.
Ερχεται με τρια (3) spools και νομιζω εχει "τιμια" τιμη.
Επ'ευκαιρια κανονισε καμμια μερα να βρεθουμε να γνωριστουμε. Ο Ρολανδος ειναι πλεον μονιμος κατοικος Λαρνακας

Προσωπικα, παρ'ολον οτι εχω και αρκετες αλλες πολυ ακριβωτερες i.e. Stella, Cabo etc., προτιμω - για τον σκοπο που λεεις - την WFT Exact Pilk 5000 φορτωμενη με νημα YGK Ultra Castman PE#2.
Επ'ευκαιρια κανονισε καμμια μερα να βρεθουμε να γνωριστουμε. Ο Ρολανδος ειναι πλεον μονιμος κατοικος Λαρνακας

- AggelosLRK
.
Last edited by AggelosLRK on Fri May 07, 2010 1:36 pm, edited 1 time in total.
Η καλήτερη αγορά που έκαμα ως τώρα που κυπριακό μαγαζί!!!EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε Αγγελε![]()
Επ'ευκαιρια κανονισε καμμια μερα να βρεθουμε να γνωριστουμε. Ο Ρολανδος ειναι πλεον μονιμος κατοικος Λαρνακας![]()
![]()
Πάρα πολλά καλή μηχανή ρε Άγγελε, πραγματικά αξίζει!! Τα φρένα, το πως τιλίει το νήμα σου ... τέλεια!!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
Καλη σου μερα Αγγελε
Οχι. Δεν ειναι εκεινη. Ψαξε το λιγο.
Την βαρκα την εχω στην Μαρινα και κερνω καφε anytime. Τους λεεις στην εισοδο οτι εισαι καλεσμενος του ιδιοκτητη της ALALUNGA και μπαιννεις.
Ο Ρολανδος τωρα
Συν γυναιξι.....................

Οχι. Δεν ειναι εκεινη. Ψαξε το λιγο.
Την βαρκα την εχω στην Μαρινα και κερνω καφε anytime. Τους λεεις στην εισοδο οτι εισαι καλεσμενος του ιδιοκτητη της ALALUNGA και μπαιννεις.
Ο Ρολανδος τωρα