Θελω να αγορασω μια μηχανη για κστινγκ- γυρω στα 50-60 ευρουλλακια.

Μηπως συνισταται καμια τζε το καταστημα που μπορει να την εσχει σε Λευκωσια??
φίλε μάρα έχεις θέσει μια παράμετρο για να αγοράσεις μια μηχανή, το ποσό που θέλεις να ξοδέψεις, αλλά πέραν απο το οικονομικό κοίταξε και τί θέλεις απο την μηχανή. Δηλαδή, σε τί καλάμι θα την βάλεις, τί ταχύτητα θέλεις να έχει, πόση μισίνα να παίρνει, την θέλεις να μήν παθαίνει εύκολα ηλεκτρόλυση γιατί βαριέσε να την συντηράς συχνά, υπάρχουν αρκετοί άλλοι παράμετροι που θα σε βοηθήσουν στο να κάνεις μια καλή επιλογή. Κάποτε όταν έκανα και εγώ τις επιλογές μου βάση των ιοκονομικών μου απαιτήσεων και μόνο κατάληξα να γεμίσω μία αποθήκη άχρηστα πράγματαmaratheftis wrote:Παιδες χερετω,
Θελω να αγορασω μια μηχανη για κστινγκ- γυρω στα 50-60 ευρουλλακια.![]()
τι εν τουτο???admin wrote:φίλε μάρα έχεις θέσει μια παράμετρο για να αγοράσεις μια μηχανή, το ποσό που θέλεις να ξοδέψεις, αλλά πέραν απο το οικονομικό κοίταξε και τί θέλεις απο την μηχανή. Δηλαδή, σε τί καλάμι θα την βάλεις, τί ταχύτητα θέλεις να έχει, πόση μισίνα να παίρνει, την θέλεις να μήν παθαίνει εύκολα ηλεκτρόλυση γιατί βαριέσε να την συντηράς συχνά, υπάρχουν αρκετοί άλλοι παράμετροι που θα σε βοηθήσουν στο να κάνεις μια καλή επιλογή. Κάποτε όταν έκανα και εγώ τις επιλογές μου βάση των ιοκονομικών μου απαιτήσεων και μόνο κατάληξα να γεμίσω μία αποθήκη άχρηστα πράγματαmaratheftis wrote:Παιδες χερετω,
Θελω να αγορασω μια μηχανη για κστινγκ- γυρω στα 50-60 ευρουλλακια.![]()
+1.Greg wrote:εν πρεπει να υπαρχει ρευμα για να γινει ηλεκτρολυση?.. εν οξυδωση που γινεται, το χλωριο που εχει μεσα το αλας λειτουργα σαν acid και οξυδωνει τα παντα.. ειδικα το νερο που εχουμε κυπρο εχει super αλμυροτητα. Αν δεν συντηρησεις τη μηχανη σου ή πιασεις ενα φτηνοπραμα, εν θα αντεξει πολλα ψαρεματα.
Φίλε αν δεν κάμνω λάθος, που τα λεία που θυμούμαι που την χημείαGreg wrote:εν πρεπει να υπαρχει ρευμα για να γινει ηλεκτρολυση?
Ε ότι θυμούμαι που το σχολείο ρε που έκαμα πριν 10 χρόνιαGreg wrote:ε μαριε. η χημεια εν σου παιρνα. θα τα σβησω διοτι ειμαστε εκτος τοπικ.