τα ηλιόψαρα τι να τα κάμω?!MariosK wrote:Πολλά ηλιόψαρα! και μερικές κοκκινόφτερες. Πέστροφα δεν είδα μετά την άνοιξη.
καλα ρε, π'οτε προλάβαν και έγιναν και δύσκολες?!MariosK wrote:Έχει απλά είναι πολλά δύσκολες πλέον.
Έχει 6 χρόνια που το φράγμα έχει πέστροφες αλλά εγώ εμιλούσα ότι εγίναν δύσκολες λόγο τις ζέστης και το ότι τις φρέσκες εσφάξαν τες πιλέ και αραιώσαν.plenom'metatopsarem? wrote:καλα ρε, π'οτε προλάβαν και έγιναν και δύσκολες?!MariosK wrote:Έχει απλά είναι πολλά δύσκολες πλέον.
ε, να χάσουν?!MariosK wrote:Έχει 6 χρόνια που το φράγμα έχει πέστροφες αλλά εγώ εμιλούσα ότι εγίναν δύσκολες λόγο τις ζέστης και το ότι τις φρέσκες εσφάξαν τες πιλέ και αραιώσαν.plenom'metatopsarem? wrote:καλα ρε, π'οτε προλάβαν και έγιναν και δύσκολες?!MariosK wrote:Έχει απλά είναι πολλά δύσκολες πλέον.
Που σε ρε Μπαμπά! Αν έχει τρικιμία θα έρτωPeRoUkKaS wrote:Έχω άδεια για το Σάββατο το πρωί![]()
![]()
spinning για πέστροφες! οποιος θέλει να έρτει πμ!
καλά να μας κάμετε!!!!!MariosK wrote:Που σε ρε Μπαμπά! Αν έχει τρικιμία θα έρτωPeRoUkKaS wrote:Έχω άδεια για το Σάββατο το πρωί![]()
![]()
Οπα ... πολλά νωρίς επέστρεψες ... ηντα εγώ έχει παραπάνω καιρο που εσένα να πάω ψάρεμαPeRoUkKaS wrote:Έχω άδεια για το Σάββατο το πρωί![]()
![]()