Φράγμα Ταμασού

Post Reply
caveman

Re: Φράγμα Ταμασού

Post by caveman »

C&R wrote: Eγελασαν μας ρε οι περιβαλλοντιστές έφεραν και τα μωρά τους για να είναι παραπάνω!!
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ωραία...

1) Στέφανος
2) Μάριος
3) Ευάνθης
4) Φοίβος
5) Χαμπής
6) Άντζη
7) Πέτρο???

Θα το κανονίσω πριν τις 20 Οκτωβρίου Στέφανε! Πείτε μου ποιους βολεύει Σάββατο και ποιους Κυριακή για να επιλέξουμε μέρα.

Θα στείλω και ένα email στους περιβαλοντωλόγους διότι σίγουρα θα στείλουν κόσμο! Να κανονίσουν τζι΄ολας να φέρουν κανένα κανάλλι!!! :wink:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

φιλε εμενα η Κυριακη βολευκει παραπανω!

:( περιπεζε ρε πετρο.. εννα ερτει τζαι εσενα η ωρα σου :D :D
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

MariosK

Post by MariosK »

PeRoUkKaS wrote:φιλε εμενα η Κυριακη βολευκει παραπανω!

:( περιπεζε ρε πετρο.. εννα ερτει τζαι εσενα η ωρα σου :D :D
Φίλε μεν στεναχωρκέσε, εν άλλες χαρές. Εξάλλου σε κανένα χρόνο εν να μπορείς να ξαναπάεις ψάρεμα :P.

psarakas

Post by psarakas »

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Είμαι και εγώ μέσα.

Πέρκι έβρω και το ποππερούδιν μου :lol: :lol: :lol:
catch and release

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Θα το κανονίσω πριν τις 20 Οκτωβρίου Στέφανε! Πείτε μου ποιους βολεύει Σάββατο και ποιους Κυριακή για να επιλέξουμε μέρα.

Θα στείλω και ένα email στους περιβαλοντωλόγους διότι σίγουρα θα στείλουν κόσμο! Να κανονίσουν τζι΄ολας να φέρουν κανένα κανάλλι!!! :wink:[/quote]

Προτιμώ Σάββατο, αλλά αν κανονιστεί για Κυριακή, θα δώσω το παρόν μου εννοείται!

psarakas

Post by psarakas »

plenom'metatopsarem? wrote:Θα το κανονίσω πριν τις 20 Οκτωβρίου Στέφανε! Πείτε μου ποιους βολεύει Σάββατο και ποιους Κυριακή για να επιλέξουμε μέρα.

Θα στείλω και ένα email στους περιβαλοντωλόγους διότι σίγουρα θα στείλουν κόσμο! Να κανονίσουν τζι΄ολας να φέρουν κανένα κανάλλι!!! :wink:
Προτιμώ Σάββατο, αλλά αν κανονιστεί για Κυριακή, θα δώσω το παρόν μου εννοείται![/quote]

Προτιμώ Σάββατο πρωί
catch and release

caveman

Post by caveman »

Άνταλους τα καταφέρνετε τζαι κάμνετε τα πίλλιες κάθε φορά με τα quote εν μπορώ να καταλάβω! :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P

Άρα τωρά είμαστε:

1) Στέφανος
2) Μάριος
3) Ευάνθης
4) Φοίβος
5) Χαμπής
6) Άντζη
7) Λάζαρος
8 ) Πέτρος??? :mrgreen:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Στάθης

Post by Στάθης »

+ Στάθης, προτιμώ Κυριακή.
no whey no gain

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Μέσα αν δεν δουλεύω βάρδια την ημέρα που θα αποφασιστεί...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

stylgeo

Post by stylgeo »

Ήταν κανένας εκτές στην Ταμασό; Ήταν ένας που εψάρευε με pole, που με επαραξένεψε επειδή εν εξανάδα στην Κύπρο να χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη τεχνική και εφτιχούσεν τα ηλιόψαρα. Ψαρεύκουν τούντο τρόπο οι εγγλέζοι στους αγώνες τους. Το παιδί εφαίνετουν αρκετά οργανωμένος, με το σταντ πίσω του για την βάση του pole, με το keepnet του, τα πάντα. Αν ήταν κανένας που δαμέ, είμουν ο τύπος με το φουλάρι πάστιν τζεφαλί που εμαστίγωνε ανελέητα το φράγμα επι ώρες χωρίς επιτυχία (έπιασα ένα 300-350γρ που επήεν πίσω). Απογοητεύτικα λίγο η αλήθεια επειδή εδοκίμασα πάρα πολλά τεχνιτά, ποππερς, σίνκινγκ, φλόουτινγκ, δίσπαστα, τρίσπαστα, απομίμηση ηλιοψάρου, απομίμηση λαυρακιού, και τίποτε. Εν ξέρω αννέν επειδή ακόμα αδιάζουν το φράγμα και πέφτει η στάθμη, ή αν επειδή ήταν καθαρό το νερό, αλλά απλά δεν ετσιμπούσαν εχτές, και έφκαλα την άδεια για μόνο μια φορά ψαρέματος, επειδή ήρτα Κύπρο για 4 μέρες για ένα γάμο, και φεύγω αύριο και το καλοκαίρι πάλε εννά έρτω. :roll:

apsavvas

Post by apsavvas »

φιλε ειναι ο Δωρος ειναι ενας φιλος που ειναι η ζωη του τα γλικα νερα και ειδικα το carp fishing.
ειναι το περιβοητο παιδι που ειναι ηρθε πρωτο στο διαγωνισμο κυπρινου και κοκκινοφτερας στη Ταμασο.

απο αυτον εμαθα παρα πολλα πραγματα για τα γλυκα νερα.
The only source of knowledge is experience

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Φιλε stylgeo :) Χαιρετω
Πηγα στο Φραγμα την Κυριακη απογευμα.
Ηθελα να δοκιμασω ΜΟΝΟ Πλαστικα :oops: Καταφερα και μαζεψα αρκετα τεχνητα απο τους θαμνους :lol: :lol: :lol: Καλη ψαρια :D :D :D
Οντως, το αποτομο κατεβασμα του νερου, τα επηρεαζει. Με ειχε προειδοποιηση και ο ΚΥΠΡΟΛΑΒΡΑΚΑΣ :drool:

psarakas

Post by psarakas »

EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε stylgeo :) Χαιρετω
Ηθελα να δοκιμασω ΜΟΝΟ Πλαστικα :oops: Καταφερα και μαζεψα αρκετα τεχνητα απο τους θαμνους :lol: :lol: :lol: Καλη ψαρια :D :D :D
Οντως, το αποτομο κατεβασμα του νερου, τα επηρεαζει. Με ειχε προειδοποιηση και ο ΚΥΠΡΟΛΑΒΡΑΚΑΣ :drool:

Επρολάβετε με :evil: :evil: :evil: :evil:

Eπήα σήμμερα το απόγευμα έναν γυρό. Το νερό είναι 3-4 μέτρα κάτω και συνεχίζει. Πάντως έχει αρκετό ακόμα σε σχέση με πέρσι. Το νησάκι ακόμα εν που κάτω
Είδωμεν...
catch and release

MariosK

Post by MariosK »

psarakas wrote:
EVANTHIS LOIZOU wrote:Φιλε stylgeo :) Χαιρετω

Επρολάβετε με :evil: :evil: :evil: :evil:

Eπήα σήμμερα το απόγευμα έναν γυρό. Το νερό είναι 3-4 μέτρα κάτω και συνεχίζει. Πάντως έχει αρκετό ακόμα σε σχέση με πέρσι. Το νησάκι ακόμα εν που κάτω
Είδωμεν...
Φίλε 3-4 μέτρα κάτω σε σχέση με τι? Σε σχέση με την προηγούμενη φορά? Πόσο κάτω είναι από την υπερχείλιση περίπου?

psarakas

Post by psarakas »

3-4 μέτρα κάτω από την μέρα που ξεκίνησε η ροή. Η ροή ξεκίνησε στις 12-14 του Σεπτέμβρη. Είχα πάει στις 11 και όλα καλά. ΣΤις 15 έτρεχε.

Από την υπερχείλιση δεν είμαι σίγουρος.
catch and release

Post Reply

Return to “ΦΡΑΓΜΑΤΑ”