Greg wrote:Πηγα σημερα γυρο απο τον κουρρη.. Οι φοτος βγηκαν καταλαθος ασπρομαυρες και μου θυμιζουν εξωφυλλο απο album νορβηγικου black metal συγκροτηματος
πολλα δυνατη φωτο!!!
Greg wrote:Πηγα σημερα γυρο απο τον κουρρη.. Οι φοτος βγηκαν καταλαθος ασπρομαυρες και μου θυμιζουν εξωφυλλο απο album νορβηγικου black metal συγκροτηματος
Ωραία ρε!!!! Αν είσιεν λίγα παραπάνω δέντρα ήταν να καρτερώ τον Robert Smith με την παρέα του να πεταχτούν να μου πουν το "All cats are Grey"Greg wrote:Πηγα σημερα γυρο απο τον κουρρη.. Οι φοτος βγηκαν καταλαθος ασπρομαυρες και μου θυμιζουν εξωφυλλο απο album νορβηγικου black metal συγκροτηματος
Συμφωνώ με τον Γρηγόρη. Σίγουρα βοήθησαν πέρσι και φέτος οι βροχές αλλά για να φτάσουμε σε τζίνο το σημείο το 2008 ήταν άλλα τα προβλήματα. Να δούμε τωρά που σταμάτησαν οι περικοπές τι θα γίνειGreg wrote:το νερο φιλε γιαννη ειναι καθαρα θεμα διαχειρισεις, εμπα να καμνει μουσονες, δαμεσα ειμαστε ικανοι να μεν εχουμε σταγονα. μεν σου θυμισω τες μερες που αδειαζαν 150 000 τονους την μερα απο τον κουρρη ετσι χωρις λογο, και τα αδιασματα στο αψε σβησε γερμασογειας, αχνας, λυμπιων κτλ κτλ κτλ.. Θα δουμε στην πορεια τι θα γινει
τι θα γινει? εχτες το πρωι που εμπηκα μες το αυτοκινητο να παω δουλεια, θορω τον γειτονα μου με το λαστιχο να καθαριζει εξω που το σπιτι του το ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ και τον ΔΡΟΜΟ που τα φυλλα!! το γελιο της ολης υποθεσης ηταν πως τζινην την ωρα ψιλοβρεχε!!MariosK wrote:Συμφωνώ με τον Γρηγόρη. Σίγουρα βοήθησαν πέρσι και φέτος οι βροχές αλλά για να φτάσουμε σε τζίνο το σημείο το 2008 ήταν άλλα τα προβλήματα. Να δούμε τωρά που σταμάτησαν οι περικοπές τι θα γίνειGreg wrote:το νερο φιλε γιαννη ειναι καθαρα θεμα διαχειρισεις, εμπα να καμνει μουσονες, δαμεσα ειμαστε ικανοι να μεν εχουμε σταγονα. μεν σου θυμισω τες μερες που αδειαζαν 150 000 τονους την μερα απο τον κουρρη ετσι χωρις λογο, και τα αδιασματα στο αψε σβησε γερμασογειας, αχνας, λυμπιων κτλ κτλ κτλ.. Θα δουμε στην πορεια τι θα γινει.
Είναι και αυτό φιλε συμφωνώ. Ελπίζω ότι μετά το 2011 που θα τελειώσουν οι αφαλατώσεις θα αφήσουν τους φράκτες ήσυχουςGreg wrote:το νερο φιλε γιαννη ειναι καθαρα θεμα διαχειρισεις, εμπα να καμνει μουσονες, δαμεσα ειμαστε ικανοι να μεν εχουμε σταγονα. μεν σου θυμισω τες μερες που αδειαζαν 150 000 τονους την μερα απο τον κουρρη ετσι χωρις λογο, και τα αδιασματα στο αψε σβησε γερμασογειας, αχνας, λυμπιων κτλ κτλ κτλ.. Θα δουμε στην πορεια τι θα γινει
μια χαρά. Αν και ζάντερ δεν έχω ξαναψαρέψει να πω την αμαρτία μου. Λαυράκια έχει?!caveman wrote:Μια φααααααααααααααααουσα ζάντερ!! Προχτές 2 Πόντιοι, μισή ώρα = 8 ζάντερ από 600γρ μέχρι 2κιλά.
ακόμα?!!! Μα πότε περιμένουν?!caveman wrote:Για ζάντερ βάλε όσο πιο μεγάλο jighead μπορείς, βάρτου πάνω τη σιλικόνη τζαι σίρτω σε όσο πιο βαθιά νερά έβρεις τζαι άφηστο να πατόσει.
Λαβράκι έχει πολλύ, αλλά εν πολλά δύσκολα ακόμα... περιμένουμε να δούμε