Ννα κάμουμε τρελλά ψαρέματα φέτος!!!!!!!
Αλλά ακόμα δεν μπορώ να θυμηθώ (δικαιολογιμένα) που είναι τζίνοι εφκάλιπτοι στην Ταμασσο....
EVANTHIS LOIZOU wrote:Τους Ευκαλυπτους Φιλε μου......εφυτεψεν τους ο Ρολανδος την προηγουμενη μεραεβαλεν τους ορμονες
τζιαι εγινηκαν ετσι in ZERO TIME
![]()
![]()
Τζιαι τουτον ουλλον το κακον![]()
![]()
ετο....για να μας συγχυση
![]()
Τελικά είναι πραγματικά η Ταμασός!!!!!! Που αλλού να πήγαινα ρε? Όχι από πίσω, αλλά από πολυυυυυυύ πίσω! Πραγματικά, και εγώ όταν είδα την περιοχή δεν πίστευα στα μάτια μου! Μακάρι να μας την αφήσουν δυο - τρεις μήνες έτσι... Αν και με το νερό που υπερχειλά δεν νομίζω να χρειάζεται να αφήσουν περισσότερο στο σύντομο μέλλον...PeRoUkKaS wrote:τουτες οι φωτο εν που την πισω μερκα του ποταμου? ειληκρινα δεν θυμουμε με τιποτε ετσι σημειο![]()
PeRoUkKaS wrote:Μαριε Κυριακη πρωι... πεστροφες?
Περιμένω σεPeRoUkKaS wrote: Μαριε Κυριακη πρωι... πεστροφες?
Εν να σου κάμω τη χάρη ρε να κόψω να πάω Ασπρόγκρεμμο το απόγευμα να δω τι γίνεται(CyBasser) wrote:Και άλλες δύο.... Από τα Σκαλιώτικα φράγματα τι γίνεται, πέρασε κανένας? Κούρης στα 54εκμ? Άσπρο?
MariosK wrote:Περιμένω σεPeRoUkKaS wrote: Μαριε Κυριακη πρωι... πεστροφες?!:.
Εννά μου κάμεις παραπάνω χάρη να ρίξεις και κανένα δόλωμα ρε ή να πιάσεις καμιά θερμοκρασία! Μακάρι να εμείνισκα 5 λεπτά που τον Ασπρόκρεμμο τζαι ελάλουν σου αν δεν θα ήμουν τουλάχιστον δύο ώρες την ημέρα εκεί.... Ξέρεις ποιά σημεία θέλουμε φωτογραφίεςMariosK wrote:Εν να σου κάμω τη χάρη ρε να κόψω να πάω Ασπρόγκρεμμο το απόγευμα να δω τι γίνεται(CyBasser) wrote:Και άλλες δύο.... Από τα Σκαλιώτικα φράγματα τι γίνεται, πέρασε κανένας? Κούρης στα 54εκμ? Άσπρο?.
Μα τι εν τουτες οι φατσουες?!(CyBasser) wrote:MariosK wrote:Περιμένω σεPeRoUkKaS wrote: Μαριε Κυριακη πρωι... πεστροφες?!:.
![]()
Υπάρχει πιθανότητα Κυριακή πρωί ως νωρίς το απόγευμα να βρεθώ ΠάφοPeRoUkKaS wrote:
Μα τι εν τουτες οι φατσουες?!![]()
εννα παμε ρε Μαριε? διοτι εσυγχισατε με! Ρολανδο εννα εισαι παφο?
Θέλει αρετή και τόλμη....MariosK wrote:....
Ρολάνδο θα πάω ρε αλλά για ψάρεμα ούτε να το συζητάς. Παίρνει τους τόπους δακάτω!!!
Ε νομίζω ξέρεις πως τόλμη έχω αλλά πελλός εν είμαι να πάω να ψαρεύκω με τις κατολισθήσεις τζε 2 μέτρα κύμα(CyBasser) wrote:Θέλει αρετή και τόλμη....MariosK wrote:....
Ρολάνδο θα πάω ρε αλλά για ψάρεμα ούτε να το συζητάς. Παίρνει τους τόπους δακάτω!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ξέρω ότι είσαι τολμηρός. Αλλά αν έρτω Κυριακή εννά με αφήκεις μόνο μουMariosK wrote:
Ε νομίζω ξέρεις πως τόλμη έχω αλλά πελλός εν είμαι να πάω να ψαρεύκω με τις κατολισθήσεις τζε 2 μέτρα κύμα![]()
![]()
.