Ψαρευτικά τωρά, απλά αναφέρω ότι, ότι τζαι να ήταν το ψάρι που απαγκιστρώθηκε μου σήμερα, ήταν καλό ρε γ--- την ατυχία μου.

Καλή χρονιά σε όλους μας και πάνω από όλα Υγεία.

ναι, εν μικρό!psarakas wrote:Ξεχειλίζει η Κλήρου. Κρίμα που δεν είναι διπλάσιο το φράγμα σε χωριτικότητα. Θα γέμιζε άνετα.
Ψαρευτικά τωρά, απλά αναφέρω ότι, ότι τζαι να ήταν το ψάρι που απαγκιστρώθηκε μου σήμερα, ήταν καλό ρε γ--- την ατυχία μου.![]()
Καλή χρονιά σε όλους μας και πάνω από όλα Υγεία.
εν θέλω ΟΥΤΕ να το σκεφτομαι!!!!sifu-nas wrote:έσιει κάτι κρεμμάσματα οτι πρέπει σε κανένα 2 χρόννια! αλλα πώς να τα ψαρέψεις χωρίς το πάςς ποόυτ??
αμάνελπιζω να μεν σου τα επετάξαν, εγώ έπαθα την μια φορά τζιαι τωρα φυλάω τα μες το δωμάτειο μου..
Με ελέξανε μια φορά εκέι από το Τ.Α!!!sifu-nas wrote:φίλε εγώ είμαι Αγγλία λόγο σπουδων.. Αν ξερεις όμως γινουντε ελεγχοι τζιαμε διότι εβαλλαν δυκτια που τζιαμε γυρω... άρα θα έχουμε πρόβλημα μελλοντικα...
μπράβο ρε Ψάρακα!!!!!!psarakas wrote:1 λαβράκι του κιλού το οποίο δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει released και μιαν σκαρκάν η οποία έγινε κομμάτια!!! Σαν να τζαι ευχαριστήθηκα την παραπάνω που το ψαρι
Ωραίος!!psarakas wrote:1 λαβράκι του κιλού το οποίο δυστυχώς δεν μπορούσε να γίνει released και μιαν σκαρκάν η οποία έγινε κομμάτια!!! Σαν να τζαι ευχαριστήθηκα την παραπάνω που το ψαρι