Φραγμα... χωρίς όνομα!
Re: Φραγμα... χωρίς όνομα!
Πέτρο, ελέαμε για άλλους 2 τόπους... πότε να πάμε να δούμε τι παίζετε?
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Εγώ θα είμαι Πάφο που την Πέμπτη οπότε δεν με πειράζει. Συνεννοήθου με τον Στέφανο πότε βολεύκει τζε πέτε μου.caveman wrote:οκ... πρωί πρωί ή απόγευμα?
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
τζαι εγω θα παω που την πεμπτη παφο, τζαι θα φυω σαββατο απογευμα.. πρωι νομιζω ειμαστε πομπα!!MariosK wrote:Εγώ θα είμαι Πάφο που την Πέμπτη οπότε δεν με πειράζει. Συνεννοήθου με τον Στέφανο πότε βολεύκει τζε πέτε μου.caveman wrote:οκ... πρωί πρωί ή απόγευμα?
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!
-
ε ναι ρε ... είπαμε να πάμε και αφήσαμεν το έτσι ...μα ποσα να κάμω ..πόσους τόπους να πάω ... εννα γινεί τζε τούτο μια μέραcaveman wrote:Πέτρο, ελέαμε για άλλους 2 τόπους... πότε να πάμε να δούμε τι παίζετε?
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
αυριο το πρωι θα παμε να δοκιμασουμε.. ενημερωση το μεσημερι!
catch & release!
6 ατομα, με κυπρινοκαταστασεις, εγγλεζικο, σπινινκ, αντεννα, δολωματα καλαμποκια, μπικατινι, σκουλουτζια της γης, μποιλις, τροφες...
ουτε και τσιμπια!
αμαν το ψαρι εν τρωει, οτι θελεις καμε του!!
ουτε και τσιμπια!

catch & release!
PeRoUkKaS wrote:6 ατομα, με κυπρινοκαταστασεις, εγγλεζικο, σπινινκ, αντεννα, δολωματα καλαμποκια, μπικατινι, σκουλουτζια της γης, μποιλις, τροφες...
ουτε και τσιμπια!αμαν το ψαρι εν τρωει, οτι θελεις καμε του!!
Γεια στο στόμα σου ρε Στέφανε!!
Εγώ με τον Νικολάϊ εκάτσαμε 7 ώρες!!! Εφτά ώρες ούτε και ένα τσίμπιμα!! Αργά το απόγευμα, κατά τες 16¨΄00 είδα μερικές κοτζινόφτερες πας την επιφάνεια...
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ρε μα εκατσατε ως τις 4 ? αρρωστοιcaveman wrote:PeRoUkKaS wrote:6 ατομα, με κυπρινοκαταστασεις, εγγλεζικο, σπινινκ, αντεννα, δολωματα καλαμποκια, μπικατινι, σκουλουτζια της γης, μποιλις, τροφες...
Εγώ με τον Νικολάϊ εκάτσαμε 7 ώρες!!! Εφτά ώρες ούτε και ένα τσίμπιμα!! Αργά το απόγευμα, κατά τες 16¨΄00 είδα μερικές κοτζινόφτερες πας την επιφάνεια...

παντως να ξαναδοκιμασουμε τζιμεσα αλλα σε 2-3 μηνες που εννα ζεστανουν λιο τα νερα..
εν ωραιο φραγματουι τζαι παλιο, πρεπει να εσσει ψαρι μεσα.
catch & release!
-
ego ekama patinaz os to pio kontino periptero kai epiasa periodiko psarematos k diavazo gia goulianous
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
caveman wrote:PeRoUkKaS wrote:6 ατομα, με κυπρινοκαταστασεις, εγγλεζικο, σπινινκ, αντεννα, δολωματα καλαμποκια, μπικατινι, σκουλουτζια της γης, μποιλις, τροφες...
.

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Όντος ρε δεν εκινίτουν τίποτε! Ούτε καν ένα Κυπρινόυι για Ακκουαριουμ!!!
Επίσης μια που τα ίδια τζε στον Ασπρόγκρεμμο. Επίαμεν ύστερα με τον Μαρτίνο τζε τον αρφό του για κανέναν μισάωρο και τα μόνα που φανήκαν ήταν κάτι αλβούρνοι νομίζω πάς την επιφάνεια για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά τίποτε.

Επίσης μια που τα ίδια τζε στον Ασπρόγκρεμμο. Επίαμεν ύστερα με τον Μαρτίνο τζε τον αρφό του για κανέναν μισάωρο και τα μόνα που φανήκαν ήταν κάτι αλβούρνοι νομίζω πάς την επιφάνεια για 2-3 δευτερόλεπτα και μετά τίποτε.
rε κοπελλια ξεκολλατε λλιο που τους φρακτες τωρα ειμαστε off season
Esox Lucius
- marios_tilliros
ρε παιδια εν τουτο που εν στα αριστερα του δρομου και περνα κατο που το δρομο και ερκετε ως τα δεξια .Πιο κατω που τζιαμε που επεσε το ελικοπτερο?
Βιομηχανική περιοχή στην Κολόνη. Νομίζώ το Τ.Α αναφέρει το σαν Φράγμα Αχέλειας.marios_tilliros wrote:ρε παιδια εν τουτο που εν στα αριστερα του δρομου και περνα κατο που το δρομο και ερκετε ως τα δεξια .Πιο κατω που τζιαμε που επεσε το ελικοπτερο?