Το Σάββατο οποιος θέλει ... ΑθαλάσσαGreg wrote: δοκιμαστε αλλου για κυπρινους.

Εδωσα τον γυρο μου εχτές και αρκέψαν δειλά δειλά να εμφανίζουντε
Το Σάββατο οποιος θέλει ... ΑθαλάσσαGreg wrote: δοκιμαστε αλλου για κυπρινους.
fISHANDCHIPS wrote:Πολλά χαόδης η κατάσταση ... τόσο τόπο σιγά να μεν έρτουν τζαμε που ειμαι εγώ τα ψαρκα
τούτοι εν 2 κυριότεροι λόγοι που φέτος ένα πρέπει να περιμενουμεν μέσα του απρίλη ξανά για κυπρίνους. Το νερό πάγος τζάι μια χαώδεις κατάσταση.Greg wrote:το νερο στον κουρη εν ποιο παγωμενο και που τον..προοδρομο!. τρεχουν οι χειμαροι του τροοδους και τα χιονια.
ένεν τίποτε! Που να κόψεις να πάεις Λάρνακα για να δοκιμάσεις κάτι ρυθμίσεις στο fishfinder, να θυμηθείς να πάρεις και ούλλα τα πράματα για ψάρεμα μαζί, ακόμα και ψυγειάκια, ρούχα να αλλάξεις, δολώματα, καλαμαριέρες, φαναράκια και ό,τι άλλο θέλεις και να ξεχάσεις τελικά στη Λευκωσία...το fishfinderPeRoUkKaS wrote:fISHANDCHIPS wrote:Πολλά χαόδης η κατάσταση ... τόσο τόπο σιγά να μεν έρτουν τζαμε που ειμαι εγώ τα ψαρκατούτοι εν 2 κυριότεροι λόγοι που φέτος ένα πρέπει να περιμενουμεν μέσα του απρίλη ξανά για κυπρίνους. Το νερό πάγος τζάι μια χαώδεις κατάσταση.Greg wrote:το νερο στον κουρη εν ποιο παγωμενο και που τον..προοδρομο!. τρεχουν οι χειμαροι του τροοδους και τα χιονια.
τα ψαρκα ώσπου να πάσιν σε ούλους τους τόπους θα αρκισουν πολλά..
εντωμεταξύ εμείς εν για zander που επιαμεν αλλα επειδή κάποιος εξιασεν τα biggatinia σπίτι, εν εκαταφεραμεν να πιαμεν κοτσινοφτερα για δόλωμα..
![]()
plenom'metatopsarem? wrote: ένεν τίποτε! Που να κόψεις να πάεις Λάρνακα για να δοκιμάσεις κάτι ρυθμίσεις στο fishfinder, να θυμηθείς να πάρεις και ούλλα τα πράματα για ψάρεμα μαζί, ακόμα και ψυγειάκια, ρούχα να αλλάξεις, δολώματα, καλαμαριέρες, φαναράκια και ό,τι άλλο θέλεις και να ξεχάσεις τελικά στη Λευκωσία...το fishfinder![]()
![]()
PeRoUkKaS wrote:fISHANDCHIPS wrote:Πολλά χαόδης η κατάσταση ... τόσο τόπο σιγά να μεν έρτουν τζαμε που ειμαι εγώ τα ψαρκατούτοι εν 2 κυριότεροι λόγοι που φέτος ένα πρέπει να περιμενουμεν μέσα του απρίλη ξανά για κυπρίνους. Το νερό πάγος τζάι μια χαώδεις κατάσταση.Greg wrote:το νερο στον κουρη εν ποιο παγωμενο και που τον..προοδρομο!. τρεχουν οι χειμαροι του τροοδους και τα χιονια.
τα ψαρκα ώσπου να πάσιν σε ούλους τους τόπους θα αρκισουν πολλά..
εντωμεταξύ εμείς εν για zander που επιαμεν αλλα επειδή κάποιος εξιασεν τα biggatinia σπίτι, εν εκαταφεραμεν να πιαμεν κοτσινοφτερα για δόλωμα..
![]()
Xθεσινή φωτό...sifu-nas wrote:ρε παιθκιά εκαλύφτηκεν η εκκλησία ακουσα?