μπορει καποιος να μου πει το ιδανικο παραμαλο?
chrysanthos9 wrote:δινω φρενο αλλα τζαμε που χρειαζεται δλδ αμανκαμνι δυνατα κεφαλια αλλα ρε γμτ εν με τα δοντια τους που τα κοφκουν
Χρύσανθε και 2 κιλά να είναι ΔΕΝ δικαιολογείται να σου κόβετε το παράμαλλο !!..2 είναι τα ενδεχόμενα η είναι κάτι με δόντια η δεν είναι ri8mizmena τα φρένα σου...chrysanthos9 wrote:marie μιλουμε για μεγαλες μελανες ανω εν μελανες που ετσιμπουσαν γιατι εν χαρακτιριστικο το τραβημα τους
Τζίνη που αφήνησε να ανακαλύψεις μόνος σου τες αντοχές της βάζοντας ερωτηματικά στην αντοχή;;; χεχε ανακάλυψες τελικά ότι 'εν σώνει'..!chrysanthos9 wrote:Μπορει το παραμαλλο να μεν ειναι αξιοπιστο η μαρκα εν η disconery
καλά ρε λεβέντη μου ,και σκάρτη να είναι η μισίνα δουλεύεις 18,22 όπως έγραψες!! πάλι δεν δικαιολογείται...και κλωστή τον ρούχο να βάλεις όταν είναι ρυθμισμένα τα φρένα στο όριο τις μέχρι την αποχη θα φέρεις το ψάριchrysanthos9 wrote:Μπορει το παραμαλλο να μεν ειναι αξιοπιστο η μαρκα εν η disconery
ρε χρυσανθε μα εκοφκε τοuν το 22mm asso ultra?chrysanthos9 wrote:Επειδη σε οσα νυκτερινα εγγλεζικα ψαρεματα εκαμα νυκτα παντα μα παντα εκοφκαν μου το κατι γαουρομελανες πολλα μεγαλες δεν εφκεναν με τιποτε παραμαλλο ειχα 18μμ carbotex δοκιμασα και την asso se 22mm αλλα παλε εκοφκαν μου το ως τωρα ειχα καμια 15αρκα κοψιματακαι εφκαλα και 3 ψαρια.
μπορει καποιος να μου πει το ιδανικο παραμαλο?