j the r εστειλα σου μυνημα αλλα δεν υπαρχει το ονομα σου πλεων. αν το αλλακσες στειλε μου εσυ να μεν αλλασουμε κουβεντες που το φορουμ αφου στοιχεια εν εχεις και να σου εξηγησω τζαι ποιος εν το πελλοκοπελλουιν.
fishandchips μακαρι οσοι ειχαν το μεσον που λες εσυ να επιστρεφαν πισω στη θαλασσα τα μισα σε αριθμους μικροψαρα απο τα κιλισιμα και δικιλα που αφηκα εγω. για σενα το λεω χωρις κακια φυσικα.
δολώματα για εγγλέζικο
Re: δολώματα για εγγλέζικο
Last edited by SiliS on Thu Jun 24, 2010 10:39 am, edited 1 time in total.
I d rather be fishing!!!
- konstantinos kalogir
Στα λόγια είσαστε καλοί... κανένα ψάρι όμως εν τζαι εδίξετε μας ποττέ σας...j the r wrote:Αν ψαρεφκα στους τοπους σου τζε εγω ηταν να εφορτονουμουν ρε πελλοκοπελλουι
- maratheftis
marios wrote:κτορο δοκίμασε saltarello-saltarolle είναι σαν mini ακροβάτης 2,3 εκατοστά.. όμως έχει την διπλάσια κινητικότητα από τον ακροβατηktoros wrote:εκτος από biggantini ποιο άλλο δόλωμα χρησιμοποιείτε για το εγγλέζικο?
λέω να το ξεκινήσω κι εγώ παράλληλα με το casting ήδη βρήκα μηχανισμό και καλάμι
μαριε που μπορο να το βρω λευκωσια? εσχει ο ιακωβος?
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
Νομίζω δεν φέρνουν το σταμάτησαν
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
κοπέλια θέλω την βοήθεια σας
θα πάω ψάρεμα με εγγλέζικο και σκέφτουμε τι δόλωμα να πάρω μαζί μου εκτός που μπικατίνι τι αλλό μπορώ να δολώσω για τούτο το είδος ψαρέματος
ο τόπος που θα πάω είναι αρκετά βαθία και ο βυθός έχει βράχους και φύκια
την τελευταία φορά που εψάρεψα εκεί με casting έπιανα μυλλοποθκίες
και τα ψάρια που επήρα είναι μούρμουρους,βατί,κέφαλούς, λίγες κουρκούνες (το καλοκαίρι) και άκουσα ότι έχει και λούτσους
θα πάω ψάρεμα με εγγλέζικο και σκέφτουμε τι δόλωμα να πάρω μαζί μου εκτός που μπικατίνι τι αλλό μπορώ να δολώσω για τούτο το είδος ψαρέματος

ο τόπος που θα πάω είναι αρκετά βαθία και ο βυθός έχει βράχους και φύκια
την τελευταία φορά που εψάρεψα εκεί με casting έπιανα μυλλοποθκίες
και τα ψάρια που επήρα είναι μούρμουρους,βατί,κέφαλούς, λίγες κουρκούνες (το καλοκαίρι) και άκουσα ότι έχει και λούτσους
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
δοκιμασε κομματι γαριδας ,καραολινες ,πεταλινες πραματα που τα ψαρια εν συνηθισμενα φιλε 

-