οποιος μοου πει μια καλη αρματωσια να του πω τοπο που εχει πολλους κουνελους

http://www.cyprusfishingmagazine.com/ar ... ystos-2008shark25 wrote:γεια σας ειμαι καινουργιος στο εγγλεζικο και θελω βοηθεια με την συρωμενη αρματωσια. το καλαμι μου ειναι 3.90 αν θελω να ψαρεψω σε μεγαλυτερο βαθος πωσ θα κανω την αρματωσια μου?
το στόπερ με οδοντικό νήμα είναι το καλύτερο, συνήθως τα έτοιμα σκαλώνουν στους οδηγούς και τα "μισινετινα" πληγώνουν την μισίνα..φιλε είσαι από λευκωσία? αν θέλεις να βρεθούμε να σου λύσω τις απορίες σου.shark25 wrote:ωραιο το σχεδιαγραμμα. απλα το στοπερ που λετε μου παν οτι γινετε με μισινα η οδοντικο νημα.αν δυσκολευομαι να το κανω υπαρχει κατι ετοιμο στην αγορα?και κατι αλλο το στοπερ δηλαδη θα μετακινα αυτοματα το φελλο στο καταλληλο βαθος που ωαρευουμε?δηλαδη αν ωαρευω στα 5 μετρα με αυτην την αρματωσια το δολωμα θα βρισκεται στον πατω του βυθου?και αν εγω θελω να ψαρευω μεσονερα?
συγνωμη αν γινομαι σπαστικος
Ο Μάριος λέει ότι το στόπερ με μισίνα πληγώνει την μισίνα, την μάνα, όχι τους οδηγούς. Και εγώ συμφωνώ. Το οδοντικό νήμα είναι το καλύτερο με διαφορά. Εγώ προτιμώ το κερομένο γιατί κάνει καλύτερους κόμπους.apsavvas wrote:έγω το κάνω με μισίνα και αφήνω περίπου 2cm τη μισινα μου για να μην πληγόνονται οι οδιγοί και ταυτόχρονα και το stopper