ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΝΕΑ
Σημερα το πρωι μου τηλεφωνησε ενας παλιος φιλος απο την Λεμεσο, γνωστος για τες πολλες του γνωσεις

και μου αποκαλυψε το ακολουθο "μυστικο"
Πριν δυο χρονια,λεει, μια μυστικη αποστολη της Κυνηγετικης Ομοσπονδιας της Κυπρου πηγε στον Λιβανο και συζητησε με την τοπικη Ομοσπονδια Κυνηγων & Ψαραδων το ενδεχομενο να παραχωρηση ο Λιβανος ενα μεγαλο αριθμο ΛΑΓΩΝ σε μας διοτι το ειδος αυτο κυνδυνευει να εξαφανιστει. Μετα απο εντονες διαβουλευσεις, καυγαδες, ιντρικες και παρασκηνιο σε στυλ εποχης του ψυχρου πολεμου, ο ιδιος καταφερε με μια εξυπνη κινηση και εναν ελιγμο αλα "Σιουμαχερ" να κλεισει την συμφωνια.
Εκανονισεν τα, οπως μου εξηγησε, να μας στειλουν επισημα 50 λαγους

δωρεαν

ΑΛΛΑ με ενα κολπο δικο του που το εσκεφτηκεν μετα απο ολονυχτια τηλεσυσκεψη με τον γιατρον τον Μικελλιδη

να μοτιφαρει τα εγραφα τζιαι το 50 να το καμει 50.000
Α!!! Στην αποστολη ηταν τζιαι ο πατερας του Νο -Νικ τζιαι εκραταν πρακτικα.
Ολα ηταν ετοιμα για τες υπογραφες αλλα την τελευταια στιγμη επαθε τροφικη δηλητηριαση απο τους πολλους παστουρμαες και δεν μπορεσε να παραστει στο τελικο σταδιο της συμφωνιας.
Anyway ομως, εγινε τι εγινε, και η αποστολη επεστρεψε με καθε μυστικοτητα πισω στην Κυπρο και αρχισε τες σχετικες προετιμασιες για την υποδοχη των λαγων. Ολα επρεπε να κρατηθουν μυστικα για να μην το μαθουν οι λαθροθηρες και βγουν εξω και φαν τους που την πρωτην μεραν.
Μεχρι σημερα περιμενουν τους "ΛΑΓΟΥΣ" αλλα λαγοι YIOK
Τελικα, μετα απο πολλα

μου ειπε, εμαθε επιτελους την αληθεια
Ο αλλος ο "ειδικος" που ηταν μαζι του στον Λιβανο αντι να εσιη τον νου του στην συμφωνια εβουραν τες Λιβανεζες που πισω ουλλη μερα τζιαι εν επροσεξεν ο Μ...κας οτι αντι λαγους εγραψαν στην συμφωνια λαγοκεφαλους.
Και ετσι λυνεται το μυστηριο ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΛΑΓΟΨΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ
Υ.Γ. Πανικκο μην το βαλης στες Λαφαζανιες Α