το πιο παραξενο ψαρι που πιασατε?
- chrysanthos9
το πιο παραξενο ψαρι που πιασατε?
Αφορμη για να ανοιξω τουτο το θεμα ηταν μια συζητηση που εκαμα εχτες με ενα φιλο του παπα μου. Τουτος εν που τον καναδα αλλα ηρτεν και μενει Κυπρο και ψαρευει casting/surf και το βασικο του δολωμα που δολωνει ειναι η τσαρτελα και εδιξεν μου φοτο που εναν δροσιτη 1.5 κιλαπου επιασε μερα με τρυκυμια παντος εν το πιο παραξενο ψαρι που ακουσα να φκενει που την ακτη. Εμενα το πιο παραξενο μου ψαρι ηταν ενα βασιλοψαρο εσας πιο ηταν το πιο παραξενο ψαρι που επιασετε?
Rememper always someone waiting for you at home
Re: το πιο παραξενο ψαρι που πιασατε?
Τι εν το βασιλόψαρο?chrysanthos9 wrote:Αφορμη για να ανοιξω τουτο το θεμα ηταν μια συζητηση που εκαμα εχτες με ενα φιλο του παπα μου. Τουτος εν που τον καναδα αλλα ηρτεν και μενει Κυπρο και ψαρευει casting/surf και το βασικο του δολωμα που δολωνει ειναι η τσαρτελα και εδιξεν μου φοτο που εναν δροσιτη 1.5 κιλαπου επιασε μερα με τρυκυμια παντος εν το πιο παραξενο ψαρι που ακουσα να φκενει που την ακτη. Εμενα το πιο παραξενο μου ψαρι ηταν ενα βασιλοψαρο εσας πιο ηταν το πιο παραξενο ψαρι που επιασετε?
Έκαμα search και έφκαλεν μου τούτο:
"βασιλόψαρο το (ουσιαστικό) κοινή ονομασία του ψαριού μουρμούρα."

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- AggelosLRK
το πιο παράξενο μου ψάρι ήταν 1 gourounopsaro , ήμουν 13 χρόνον τότες στη ρόδο και το έπιασα με match
- chrysanthos9
εν ενα μικρο κοκκινο ψαρι που ζει σε τρυπες σε βαθια νερα
- chrysanthos9
AggelosLRK wrote:το πιο παράξενο μου ψάρι ήταν 1 gourounopsaro , ήμουν 13 χρόνον τότες στη ρόδο και το έπιασα με match
Έχεις καμιά φώτο?chrysanthos9 wrote:εν ενα μικρο κοκκινο ψαρι που ζει σε τρυπες σε βαθια νερα
Τι θέλεις να πεις για το match?chrysanthos9 wrote:AggelosLRK wrote:το πιο παράξενο μου ψάρι ήταν 1 gourounopsaro , ήμουν 13 χρόνον τότες στη ρόδο και το έπιασα με match
- chrysanthos9
οι εν εχω φοτο εν να κοιταξω . Υπηρχεν το match fishing τοτε?
- chrysanthos9
en toyto
- Attachments
-
- thumb_IMG_4750_s[1].jpg (32.83 KiB) Viewed 8782 times
Αν υπήρχαν καλάμια με μηχανούες τότε δεν βλέπω το λόγο γιατί να μην υπάρχει match fishing
Ψάξε και έβρε το σε παρακαλώ την φωτογραφία γιατί είμαι πολλά περίεργος να δω τη ψάρι εν τούτο το βασιλόψαρο που είναι κόκκινο μικρό τζε ζει σε τρύπες βαθκιά...

Ψάξε και έβρε το σε παρακαλώ την φωτογραφία γιατί είμαι πολλά περίεργος να δω τη ψάρι εν τούτο το βασιλόψαρο που είναι κόκκινο μικρό τζε ζει σε τρύπες βαθκιά...
Τούτο δεν είναι ο ρώσσος? Στην Κύπρο λέμε το βασιλόψαρο?chrysanthos9 wrote:en toyto
- konstantinos kalogir
Ρώσσο τον ξέρω και εγώ εν γεμάτοι οι τόποι..MariosK wrote:Τούτο δεν είναι ο ρώσσος? Στην Κύπρο λέμε το βασιλόψαρο?chrysanthos9 wrote:en toyto
- chrysanthos9
ενεν ρωσος εν βασιλοψαρο ερωτισα τον θειον μου που εν πανω που 25 χρονια ψαρας και ειπεν μου εν βασιλοψαρο ζει κοντα στα μπαρπουνια. Ο ρωσος εν πολλα σκληρος εχει αγκαθια εν πιο πλατης και εν διαφορετικο το χρωμα του
Last edited by chrysanthos9 on Sun Nov 29, 2009 5:20 pm, edited 1 time in total.
- konstantinos kalogir
Τα μπαρπούνια ζουν στον άμμο, τούτο θέλει βράχους. Αν δοκιμάσεις νύχτα με αντένα να ψαρέψεις μέσα σε τρύπες εν να πιάσεις.chrysanthos9 wrote:ενεν ρωσος εν βαλιλοψαρο ερωτισα τον θειον μου που εν πανω που 25 χρονια ψαρας και ειπεν μου εν βασιλοψαρο ζει κοντα στα μπαρπουνια. Ο ρωσος εν πολλα σκληρος εχει αγκαθια εν πιο πλατης και εν διαφορετικο το χρωμα του
- chrysanthos9
konstantinos kalogir wrote:Τα μπαρπούνια ζουν στον άμμο, τούτο θέλει βράχους. Αν δοκιμάσεις νύχτα με αντένα να ψαρέψεις μέσα σε τρύπες εν να πιάσεις.chrysanthos9 wrote:ενεν ρωσος εν βαλιλοψαρο ερωτισα τον θειον μου που εν πανω που 25 χρονια ψαρας και ειπεν μου εν βασιλοψαρο ζει κοντα στα μπαρπουνια. Ο ρωσος εν πολλα σκληρος εχει αγκαθια εν πιο πλατης και εν διαφορετικο το χρωμα του
πετρομπαρπουνα
Κωνσταντινε εννε ο ροσσος τουτος ...τουτο το ψαρι εχει το και μεσα σε ενα τευχος του περιουδικου ως καρδιναλιος αν δεν καμνω λαθος