χελι
- chrysanthos9
Re: χελι
Φιλε καλυτερα να μην ασχολιθεις με τα χελια γιατι ειναι σπανια ψαρια και επειδη δεν εχουμε ποταμους οι οποιοι τρεχουν στην θαλασσα δεν μπορουν να φυγουν απο τα τα φραγματα και να πανε στην θαλασσα για να αναπαραχθουν ετσι ειναι ειδος προς εξαφανιση 

Rememper always someone waiting for you at home
- ANDREAS TSOKKOS
φιλε τα χελια και κυριως τα μικρα πιανονται πολυ συχνα στα αγκιστρια μου (c&r) και σχεδον παντα εχω τσιμπιματα απο χελακια κυριως σε rockfishing(επειδη δεν εχουν μεγαλα δοντια ,οταν τσιμπισουν το δολωμα μενει αθικτο )chrysanthos9 wrote:Φιλε καλυτερα να μην ασχολιθεις με τα χελια γιατι ειναι σπανια ψαρια και επειδη δεν εχουμε ποταμους οι οποιοι τρεχουν στην θαλασσα δεν μπορουν να φυγουν απο τα τα φραγματα και να πανε στην θαλασσα για να αναπαραχθουν ετσι ειναι ειδος προς εξαφανιση
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΨΑΡΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ
- konstantinos kalogir
Φίλε πρώτα ξεκαθάρισε ότι εν χέλια που θέλεις να ψαρέψεις και όχι μουγκριά, επειδή σε ένα ποστ σου εμίλησες για χέλι 50 εκατοστών, πράμα λίγο σπάνιο κατά την γνώμη μου. Όχι ότι εν απίθανο, απλά συνήθως,σχεδόν πάντα, εν μουγκριά που μας τσιμπούν.kostis wrote:παιδια τη ωρα πιανετε το χελι και με τι δολομα και αν ξερη κανεις να μου πη και κανενα τοπο στην λαρνακα