σουπιες στον πρωταραν
σουπιες στον πρωταραν
ρε κοπελια ξερετε αν εσχει ζουπιες ποτζιη στον πρωταραν-αγιανναπαν? ττοωρα που αρκεπσαν οι διακοπες να εν να παω ιουλην 2 3 φτομαες να θκιανευτο. ξερετε αν εσιει κανεναν τοπον με σουπιες? οζεσ φορες εβουτησα εν ηδα κατι σε ποσειδωνιες
Re: σουπιες στον πρωταραν
τις σουπιές σπάνια να τις δείς μέρα, εγώ εδώ και 25 χρόνια που βάζω μάσκα και βλέπω βυθό αν είδα μέρα 5-6 φορές και οι 2 ήταν Ελλάδα. Πάντως ότι υπάρχουν πρέπει αν υπάρχουν αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις με κανένα επαγγελματία που βάζει δίκτυα . Δοκίμασε σε κοψίματα μέσα σε ρηχούς κόλπους με λίγα φύκια
εν τζιε λαλω για μεραν μονον αν εσιει εν να αν μου πει κανενας που επκιαεν η πκιανει καπου τζιαμε. εν να εβρω την ωρα μου να παω νυχτα πιο πιθανον με καυτερον με καρουλαν η καλαμαριεραν με το καλαμιν μεραν εξαναειδα τζιαμε που εν ο ναυτικος ομιλος λεμεσου τζιαμε που εν το εζτιατοριον που θορει τους κυματοθραυστες μεσ τα 20με 30 μ μεσα αλλα κολιμπουν τζιαμεσα
στο Καβο Γκρεκο, στην δεξια μερια οπως βλεπεις τις αντενες ειχα δει πριν μερικα χρονια
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
-
Αλλες χρονιες σπανια εβρησκα 2-3 σε ολη την σεζον ...
τους τελευταιους 3 μηνες ομως (Πρην τον Μαι εννοειτε ) επαιξα οσες δεν επαιξα ολοκληρη μου την ζωη , καθε εξωρμηση 1-2-3 εκτος απο μια φορα στην Λαρνακα που δεν ειδα καν !!
Απ οτι ειδα απο φωτος φιλον μου δεν ημουν εγω απλα τυχερος , μαλλον κατι αλλο εγινε φετος !
τους τελευταιους 3 μηνες ομως (Πρην τον Μαι εννοειτε ) επαιξα οσες δεν επαιξα ολοκληρη μου την ζωη , καθε εξωρμηση 1-2-3 εκτος απο μια φορα στην Λαρνακα που δεν ειδα καν !!
Απ οτι ειδα απο φωτος φιλον μου δεν ημουν εγω απλα τυχερος , μαλλον κατι αλλο εγινε φετος !
εχει πραμα ο γιαλος μαστρε?
ευχαριστω αλλα εγω εν για ιουλην που λαλω στον πρωταρα παραπανω nausika τζιε τετυκ.
κανενας αλλος??? α τζιε για να μεν ανοιω τζιενουρκον θεμα. παλε στον πρωταραν εσι κανεναν τοπον με λαυρακια εκτοσ που καβο γκρεκο???
-
γιατι εχει λαυρακια στο καβο γκρεκο???fishkiler wrote:κανενας αλλος??? α τζιε για να μεν ανοιω τζιενουρκον θεμα. παλε στον πρωταραν εσι κανεναν τοπον με λαυρακια εκτοσ που καβο γκρεκο???

γιατι εχει λαυρακια στο καβο γκρεκο???
[/quote]
νομιζο σαν να τζιε ξανακουσα αν δεν καμνω λαθος. απλα εν θα παω καβο γκρεκο τουλαχιστον οι πανω που μιαν φοραν

νομιζο σαν να τζιε ξανακουσα αν δεν καμνω λαθος. απλα εν θα παω καβο γκρεκο τουλαχιστον οι πανω που μιαν φοραν
-
φιλε δεν θελω να σου κανω τον pro ... εξαλου σπανια βουτω ζινους τους τοπους , αλλα σαννα και πολλα χλωμο το βλεπω για λαβρακια στο καβογκρεκο !
ειχα παιξει ενα πριν 3 χρονια προς πρωταρα μερια και ειδα 2 περσυ παραλιμνι που μετα την συναντηση μας εμεινε 1 !
ειχα παιξει ενα πριν 3 χρονια προς πρωταρα μερια και ειδα 2 περσυ παραλιμνι που μετα την συναντηση μας εμεινε 1 !