Εν να ερτουν, που εννα πάει ρε Φοιβο.

Το πρόβλημα είναι ότι εν να αδειάσουν τα φράγματα από τα προιοντα εισαγωγής, και θα γεμίσουν οι παραλίες.

Πάντος στο Λατσί το Σαββατοκυρίακο εξαφανήστηκε οτι ζωντανο υπάρχη στην περιόχη ... ηταν πολλά παράξενος ο καιρός και η κατευθυνση των ανέμων ... ίσως να δούλευκε το καστινγκ ... 2 3ωρα ψαρέματα ούτε μια τσιμπιάplenom'metatopsarem? wrote:έτο!!!!
Θέλαμε καλαμάρια, θέλαμε καλαμάρια, εμμαθκιάσαμεν το, άλλαξεν ο τζιαιρός τζιαι εφύαν τζιαι τα ξαδέρφια τους οι λεσεψιανοί!
Εμείναμεν έτσι!!!!!
και σε Λάρνακα μεριά μια από τα ίδια!!!!fISHANDCHIPS wrote:Πάντος στο Λατσί το Σαββατοκυρίακο εξαφανήστηκε οτι ζωντανο υπάρχη στην περιόχη ... ηταν πολλά παράξενος ο καιρός και η κατευθυνση των ανέμων ... ίσως να δούλευκε το καστινγκ ... 2 3ωρα ψαρέματα ούτε μια τσιμπιάplenom'metatopsarem? wrote:έτο!!!!
Θέλαμε καλαμάρια, θέλαμε καλαμάρια, εμμαθκιάσαμεν το, άλλαξεν ο τζιαιρός τζιαι εφύαν τζιαι τα ξαδέρφια τους οι λεσεψιανοί!
Εμείναμεν έτσι!!!!!
η θαλασσα τη πεμπτη ηταν σαν να εβραζα νερο για καφε το βραδυ εβγαζα το μονοδολι εξω και εκαιγε ειλικρινα! τι διαολο γινεται!plenom'metatopsarem? wrote:και σε Λάρνακα μεριά μια από τα ίδια!!!!fISHANDCHIPS wrote:Πάντος στο Λατσί το Σαββατοκυρίακο εξαφανήστηκε οτι ζωντανο υπάρχη στην περιόχη ... ηταν πολλά παράξενος ο καιρός και η κατευθυνση των ανέμων ... ίσως να δούλευκε το καστινγκ ... 2 3ωρα ψαρέματα ούτε μια τσιμπιάplenom'metatopsarem? wrote:έτο!!!!
Εμείναμεν έτσι!!!!!
Φυσικά και θα φανούν ,αλλά τη μεταφορά των..."ψαράδων"(?!?!?!?) από τα φράγματα...δεν τη γλυτώνουμε!!!
Christoscy wrote:Πρωινό ψάρεμα καλαμαριών δεν γινετε? Μονο νύκτα?. Αγορασα 4 καμαριέρες εκτες και ήθελα να τις δοκιμάσω.
κατα τισ 6 εν καλα ? εκινι τιν ωρα δυστυχωσ θα ειμαι εκι.plenom'metatopsarem? wrote:Christoscy wrote:Πρωινό ψάρεμα καλαμαριών δεν γινετε? Μονο νύκτα?. Αγορασα 4 καμαριέρες εκτες και ήθελα να τις δοκιμάσω.
γίνεται φίλε μου. αλλά προτίμα πολύ πρωινές ώρες
6 μπορεί να εν στα τελειώματα!Christoscy wrote:κατα τισ 6 εν καλα ? εκινι τιν ωρα δυστυχωσ θα ειμαι εκι.plenom'metatopsarem? wrote:Christoscy wrote:Πρωινό ψάρεμα καλαμαριών δεν γινετε? Μονο νύκτα?. Αγορασα 4 καμαριέρες εκτες και ήθελα να τις δοκιμάσω.
γίνεται φίλε μου. αλλά προτίμα πολύ πρωινές ώρες
χαχα! plenom, όχι phenom!Christoscy wrote:Πηγα και εγω σημερα το πρωι αλλα τιποτε και ηταν και πολλη ζεστη.΄'Δεκελια΄΄
Αυριο πρωι θα παω ζυγι και θα δωκιμασω στο λιμανακι πιο πανο απο Βασιλικο και ο θεοσ βοηθοσ.
Ευχαριστω φιλε phenom για τα κομεντσ σου ΄
υγεία φίλε Christo! την επόμενη φορά! υπομονή κι επιμονή! τα όπλα του ψαρά!Christoscy wrote:Ουτε και ενα ψαρι σημερα απο η ωρα 6 ωσ τισ 12 τιποτε.Ημουν στο λιμανι πιο πανω απο βασιλικο.