bad bass» Δευτ Σεπ 03, 2007 12:52 pm wrote:σε λίγα χρονια από τώρα παιδιά ψαρια καλά θα βλέπουμε μονο από dvds και παλιές photos.εδώ και χρονια ψαρεύω με την μέθοδο του casting και το μονο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι κάθε πέρσι και καλύτερα.εκεί που παλιότερα είχα την όρεξη και έστηνα 8 καλαμια και διάνυα μια απόσταση 100 και 150 μέτρων για να δολώσω τώρα παίρνω μαζί μου 3 με το ζόρι κι όλα εκεί κοντά.δεν είναι ότι χάθηκε το πάθος αλλα το ψάρι.νύκτες ολόκληρες να πηγαίνεις και να μην παίρνεις τσιμπιά σάμπως και ρίχνεις μέσα σε πισινα,σε σεληνιακό τοπίο.15 καλαμια έτοιμα στον αγώνα για ένα καλο κομμάτι,δολωμένα με ολοζώντανο "μονοδολι" και για 7 περίπου ώρες ούτε τσιμπιά.(κόλπος πισσουρίου περασμένη εβδομάδα στις...εξαιρετικές μέρες).τι να κάνω την μουρμούρα,το μυλοκόποι και τον σαργό των 100 και των 200 γραμμαρίων όταν ξέρω ότι αυτά τα ψαρια γίνονται κιλό και βάλε...καλύτερα 5 κομμάτια ας είναι και μισόκιλα παρα 100 των 100 grms.de θέλω την μουρμούρα των 10 και 15 πόντων,θέλω αυτή των 30,των 38,των 52cm. μεγάλα δολώματα για μεγάλα ψαρια παιδιά για να μπορούμε να ψαρέψουμε και του χρόνου τουλάχιστον γιατί όπως πάνε τα πράγματα μας βλέπω να πηγαίνουμε ταξιδάκια προς ελλάδα μεριά μπας kia δούμε κανένα ψαράκι καλο.αυτοί οι 2 μήνες που έρχονται προσφέρονται για μουρμούρες στο λάντις mile,βραδυ με μπουνάτσα και υγρασία.πέρσι άρχισαν οι μεγάλες από τα μέσα αυγούστου αλλα φέτος ακόμα να δούμε φως στο τούνελ..
3 χρονια αργότερα ...που είναι η μεγάλες καλοκαιρινές μουρμούρες άραγε?
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
το laidis mile εκαταγ...ν το τον περασμενο μηνα που εφυαν τα κλουβισια... επηενναν βαρκες στα ρηχα και εγεμωναν τους τοπους με δυκτια.. οι παλιοι νυκτερινοι τοπακες τις περιοχης που επηενναν για μουρμουρες εχει πολλυ καιρο να τους δω