Mυλοκοπια
-
Re: Mυλοκοπια
πιστεύω ότι το καλύτερο δόλωμα για μυλοκόπια είναι ο αμερικάνος φίλε μουnikolasarkaka wrote:το καλυτερο δολωμα για μυλοκοπια ποιο ενει ? σε ποιο ειχεται τα περισοτερα αποτελεσματα?![]()

σε αυτό το σκουλούτσι έπιασα τα παρα πάνω μυλοκόπια μου αλλά ενα ακόμα καλό δόλωμα
είναι το μονοδόλι
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
-
ρε φιλε και εμάς την τεταρτη ήταν σε αμερικανοnikolasarkaka wrote:το καλυτερο δολωμα για μυλοκοπια ποιο ενει ? σε ποιο ειχεται τα περισοτερα αποτελεσματα?![]()
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
άκουσα και εγώ για απίθανα νούμερα 
Να υπολογίσω ότι πιάστηκε Κύπρο?

Να υπολογίσω ότι πιάστηκε Κύπρο?
The only source of knowledge is experience
εν ισπανια που επιαστηκε τουτο ,5 μετρα που τους βραχους αποτι εγραφε ο τυπος

- Attachments
-
- teras!!.jpg (33.86 KiB) Viewed 9454 times
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Εγω ακουσα εν κατεχομενα που εφκικε τουτο το πσαρι.. τελικα εν mythbusting?andrea5 wrote:εν ισπανια που επιαστηκε τουτο ,5 μετρα που τους βραχους αποτι εγραφε ο τυπος
Esox Lucius
Βάση έγκυρων πηγών στα κατεχόμενα πιάστηκαν καλά κομμάτια όπως 3.900kg, 6,900kg, 5,200kg σε ακροβάτη.Greg wrote:Εγω ακουσα εν κατεχομενα που εφκικε τουτο το πσαρι.. τελικα εν mythbusting?andrea5 wrote:εν ισπανια που επιαστηκε τουτο ,5 μετρα που τους βραχους αποτι εγραφε ο τυπος
The only source of knowledge is experience
μπορει ρε φιλε ,εν ειμαι σιγουρος για την φωτογραφια, αλλα εν μεσω καποιου ισπανου που την ειδα στο facebook γιαυτο υπεθεσα οτι εν στην ισπανια 

- mares_fantom
όπου τζαι να το έπιασε πάντως μπράβο στον παρέαGreg wrote:Τελικα ποσο μεγαλα γινοντε?
φιλικά ,
Χρήστος
Χρήστος

"Μάριε, γιατί έχεις τόσο μεγάλα δάκτυλα;"marios wrote:ισπανία τζε πελλάρες.. σαν τα κυπριακά δεν έχει....
Μοιάζουν τουλάχιστον 3 ποθκια... στο πλάτος.

no whey no gain
τελικά τζίνο το τεράστιο πιο πάνω εν όντως μυλοκόπι ???? οξά κανένα συγγενούιν του ?
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Είναι ένας συγγενής του που μπορεί συναντάται και στα νερά της μεσογείου. Στην Ελλάδα το ονομάζουν γκρανιο