Mυλοκοπια
Re: milokopia
'Ετσι γενικά εν ολόχρονα αλλά οι συνθίκες οι καλές καί βολικότερες είναι Καλοκαίρι που εκτός που μυλοκόπια πιάνουντε καί άλλα πράματα. Κυρίος μετά τον Μάιο μέχρι καί Αύγουστο
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ixame 2 ktupimata alla den epiastikan, to nero itan opws tin granitacaveman wrote:![]()
καλάν ρε σιρά, εσεί μείνε Λεμεσό να παέννεις παλιο λιμάνι τζαί επίχωση
μείνε να ονειρέφκεσαι τον μίνερο
![]()
υγ: τι έγεινεν Ασπρόκρεμμο, επιάτε καναν λαβράκι

Oso gia ta sxolia su ta alla.. egw enna fkallo terata(varkes, jetski,istiofora) pou tin mpoukka tis marinas lemesou tou xronou

Esox Lucius
Πριν καμπόσον τζερόν εξεκινήσαν οι διαφονίες μας με τον Νο-νικ για το ψάρεμα του μυλοκοπιού.....οι οποίες ε σινεχηστίκαν μέχρι...τζαι τωρά που μιλούμεν
αλλά με το πέρασμα του χρόνου είδα όσα μου έλεεν ο ανυπόθετος να γίνονται πράξη στο συγκεκρημμένο ψάρεμμα.... έτσι θέλω δημόσια να σας πω, πως τελικά ο φίλος μας ο Νο-υπόθεσης....έσχει πολλήν υπόθεση τελικά....μόνον που, πιάννει πάντα τον μίτα
...αλλά τούτον εν λόγο έλειψης χρόνου

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
μα καλα ρε συ ειπα σου να απολογηθης δημοσια για την ξεροτζαιφαλια σουcaveman wrote:Πριν καμπόσον τζερόν εξεκινήσαν οι διαφονίες μας με τον Νο-νικ για το ψάρεμα του μυλοκοπιού.....οι οποίες ε σινεχηστίκαν μέχρι...τζαι τωρά που μιλούμεναλλά με το πέρασμα του χρόνου είδα όσα μου έλεεν ο ανυπόθετος να γίνονται πράξη στο συγκεκρημμένο ψάρεμμα.... έτσι θέλω δημόσια να σας πω, πως τελικά ο φίλος μας ο Νο-υπόθεσης....έσχει πολλήν υπόθεση τελικά....μόνον που, πιάννει πάντα τον μίτα
...αλλά τούτον εν λόγο έλειψης χρόνου

- chrysanthos9
psarema mulokopiou
ρε παιδιά ξέρει κανένας να ψαρεύει μυλοκοπια?

Rememper always someone waiting for you at home
Re: psarema mulokopiou
Φίλε δυστηχώς έμεινες κάποια επεισόδια πίσω, κοίταξε λίγο στο φόρουμ αλλά και σε προηγούμενες εκδόσης του περιοδικού και θα δείς σχετικά άρθρα όπως τευχος 11 Μυλοκόπι ο βασιλιάς της άμμουchrysanthos9 wrote:ρε παιδιά ξέρει κανένας να ψαρεύει μυλοκοπια?![]()
![]()

Re: Mυλοκοπια
Άποψη μου:
Δημοτικό: Μούρμουροι
Γυμνάσιο: Σορκοί, κέφαλοι "συνηθισμένοι"
Λύκειο: Λαυράκια άγρια, πόκλανοι
Πανεπιστήμιο: Τα διάφορα άλλα τρόπαια, ένα απο τα οποία είναι τζιαι το μυλοκόπι.
Μιλώ πάντα για "συστηματικά" ψαρέματα, όι φάσεις τύπου "έκατσε μου ένα λαυράκι 2 κιλά πάνω στον ακροβάτη, ενώ επήεννα για μούρμουρους".
Προσωπικά που τον τζιαιρό που έγινα πιό συστηματικός στα ψαρέματα μου, αποφεύγω να μπώ στη διαδικασία να σκέφτομαι θηράματα που δεν είναι του "βεληνεκούς" μου, τζιαι προσπαθώ να σπάσω τα "μυστικά" των ειδών που φαίνεται ότι μπορώ σιγά σιγα να "κουμαντάρω". Φέτος το χειμώνα ας πούμε, θα επικεντρωθώ 100% στο σορκό. Ούλλο τον περασμένο χρόνο εγύρευκα μούρμουρους τζιαι μόνο.
Τα μυλοκόπια είναι εντελώς "εκτός" απο ό,τι θωρώ. Θέλεις εξοπλισμό εξειδικευμένο, βολές δυνατές, βλάγκα να τρώεις τον αέρα στα μούτρα σου για ώρες, τζιαι ικανοτητα να φκάλεις ψάρι μεγάλο έξω, μέσα στα κύματα τζιαι τα φύτζια. Οπότε παρά να μπαίνω σε χωράφκια που εν κατέχω, καλλύττερα να περάσω πρώτα τα "βασικά".
Πρέπει να φκάλουμε το.. δημοτικό τζιαι το γυμνάσιο πρώτα.
Δημοτικό: Μούρμουροι
Γυμνάσιο: Σορκοί, κέφαλοι "συνηθισμένοι"
Λύκειο: Λαυράκια άγρια, πόκλανοι
Πανεπιστήμιο: Τα διάφορα άλλα τρόπαια, ένα απο τα οποία είναι τζιαι το μυλοκόπι.
Μιλώ πάντα για "συστηματικά" ψαρέματα, όι φάσεις τύπου "έκατσε μου ένα λαυράκι 2 κιλά πάνω στον ακροβάτη, ενώ επήεννα για μούρμουρους".

Προσωπικά που τον τζιαιρό που έγινα πιό συστηματικός στα ψαρέματα μου, αποφεύγω να μπώ στη διαδικασία να σκέφτομαι θηράματα που δεν είναι του "βεληνεκούς" μου, τζιαι προσπαθώ να σπάσω τα "μυστικά" των ειδών που φαίνεται ότι μπορώ σιγά σιγα να "κουμαντάρω". Φέτος το χειμώνα ας πούμε, θα επικεντρωθώ 100% στο σορκό. Ούλλο τον περασμένο χρόνο εγύρευκα μούρμουρους τζιαι μόνο.
Τα μυλοκόπια είναι εντελώς "εκτός" απο ό,τι θωρώ. Θέλεις εξοπλισμό εξειδικευμένο, βολές δυνατές, βλάγκα να τρώεις τον αέρα στα μούτρα σου για ώρες, τζιαι ικανοτητα να φκάλεις ψάρι μεγάλο έξω, μέσα στα κύματα τζιαι τα φύτζια. Οπότε παρά να μπαίνω σε χωράφκια που εν κατέχω, καλλύττερα να περάσω πρώτα τα "βασικά".
Πρέπει να φκάλουμε το.. δημοτικό τζιαι το γυμνάσιο πρώτα.

- ANDREAS TSOKKOS
τι παραμαλλα χρησιμοποιητε για μυλοκοπια ? οταν η περιοχη εχει φυκια πολλα χρησιμοποιητε μοναγκιστρο με floater ?
ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΨΑΡΕΜΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΨΑΡΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ
- chrysanthos9
συνηθως καλα 35αρια οταν εχει φυκια η περιοχη κανουμε μακρινες ρυψις και βαζουμε το καλαμι καθετα και ετσι τα αποφευγουμε 

Rememper always someone waiting for you at home
τα μυλοκοπια εν κοπαδκιαστο ψαρι?
Όσο είναι μικρά είναι κοπαδιαστά..όσο μεγαλώνουν συνήθως είναι σε ομάδες 2,3 ψαριών!evol12 wrote:τα μυλοκοπια εν κοπαδκιαστο ψαρι?
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
το μυλοκόπι απο τη έμαθα φοβάτε αρκετά τα άλλα ψάρια και κρύβετε στα φυκια ακόμα και μεγάλο φοβάται τα άλλα
για αύτο εγώ όταν πάω σε τόπους με φύκια ρίχνω σχε΄δον δίπλα τους και πέτυχα την ίδια νύκτα 2 μεγάλα(1κίλο, 1.3 το άλλο)
όμως φέτος μονο ένα πήρα που είναι πιο κάτω απο κίλο
και το άφησα

για αύτο εγώ όταν πάω σε τόπους με φύκια ρίχνω σχε΄δον δίπλα τους και πέτυχα την ίδια νύκτα 2 μεγάλα(1κίλο, 1.3 το άλλο)

όμως φέτος μονο ένα πήρα που είναι πιο κάτω απο κίλο

Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ
το καλυτερο δολωμα για μυλοκοπια ποιο ενει ? σε ποιο ειχεται τα περισοτερα αποτελεσματα?

Κοπελια τα μυλοκοπια ενω συτζιος κυπριακα?
οι ρε φιλε το μυλοκοπι εν μυλοκοπι εν εχει αλλην ονομασιαorfos wrote:Κοπελια τα μυλοκοπια ενω συτζιος κυπριακα?